Steve Rother/Lightworker {A Csoport}

Lightworker = Fénymunkás

Így köszönti Steve az érkezőket honlapjukon:

Légy üdvözölve Itthon!

Nem véletlenül vagy itt. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ránk találtál. Itt a Fénymunkásnál egy folyamatban lévő örömteli újraegyesülésre lelhetsz. Olyan emberek jönnek itt újra össze, akik újrakapcsolódnak saját hatalmukkal, és egymással. Hívunk, hogy csatlakozz bármely szinten, ami számodra megfelelő és kellemes. A Fénymunkás olyan hely, ahol segítséget kaphatsz, hogy emlékezz arra ki is vagy valójában, és miért vagy itt. Legszebb reményünk, hogy talán segíthetünk emlékezned arra, hogy mit is terveztél önmagadnak, mielőtt megszülettél volna jelenlegi életedbe.

A Csoport először 1996-ban vette fel a kapcsolatot Steve Rotherrel, és azóta annyi és olyan információt adtak és adnak át egy fejlődő bolygó számára, ami számos könyvet töltött már meg, amiket jelenleg 18 nyelvre fordítottak le. A havi „A Fény jelzőtüzei ~ Emlékeztetők Otthonról” közvetítéseket 21 nyelvre fordítják le havonta, és 5 alkalommal zajlott közvetítés az ENSZ-ben, két különböző kontinensen.

Mi itt a Fénymunkásnál nem fogjuk megmondani neked merre menj, vagy hogy igazad van-e vagy sem, mert ezek a fogalmak a polaritás illúziói, amit épp most hagyunk magunk mögött. Amit mi kínálunk, az egy pillanatkép emberiségről a lélek nézőpontjából, és nem azért, hogy segítsünk felemelkedni a Földről, hanem inkább azért, hogy hozzásegítsünk egy csodálatos emberi tapasztaláshoz, amíg itt vagy.

Reméljük, hogy az itt eltöltött időt élvezni fogjátok. Nagyon különleges hely ez a számunkra, és örülünk, hogy ránk találtál.........Isten hozott Itthon!

Hatalmas ölelésekkel és gyöngéd bökdöséssel,

Steve és Barbara Rother

---

Mottójuk:

Bánjatok egymással tisztelettel,
                kényeztessétek egymást
                                és játsszatok együtt jót!

                                                                              - a Csoport

Honlap: www.lightworker.com
A Fény jelzőtüzei (a törzsanyag): http://www.lightworker.com/beacons/

Korábban a magyar fordítások lelőhelye a http://shaumbra.wire.hu/lw/index.php oldal volt.

Tara fordításai: http://hivatasosmuzsa.wordpress.com/category/csatornazasok/

Tartalomjegyzék: