Kuthumi aktiválások (világmeditációk)

Kategória:

A világmeditációk szövegei itt vannak, a hanganyagok innen letölthetők (regisztrált felhasználók számára).

A konkrét időpontok és helyek a Naptárban vannak.

Sziasztok Mindenki !

Nekem az a tapasztalatom minden ilyen energie beavatós napon és utána egy napig,. hogy valami rettentően borzasztó elmondhatatlan mértékben vagyok depressziós, egyszerűen fáj a lét maga. Ez normális ? Nem kellene inkább feldobottnak éreznem magam? Kínlódik még valaki ugyanígy ? Mi a segítség, megoldás ?
Köszönettel
Anitaj

Nálam is ugyanez van, Anitaj. Befogadtam az örömlovagomat... nagyon lelkesen fogadtam, igazán örömtelien érkezett, azonnal ragadt rám az energiája. Aztán másnap, meg még sokáig, alig birtam magammal, egyre másra jöttek fel és éltem át az életemben megtörtént, örömtelen eseményeket. Azt hittem, sose lesz vége, olyan dolgok jöttek fel, amire már nem is emlékeztem. Nálam kb. 2 hétig tartott, mig vége lett. Aztán rájöttem, hogyan is müködik ez: addig nem tud megnyilvánulni, amig ki nem takaritja, ami nem odavaló.

Üdv:
csillagmagdi

fritzjames képe

Szeretettel üdvözöllek!Ezekre a tisztulási folyamatokra előre fel kéne készülni!Nem tiltakozni kellene,hanem örömmel fogadni! Mert másképp nagyon nehezen tudnád felhozni a rég elfeledettnek hitt nyomasztó "élményeket"!És ha fljön-meg kell tapasztalni-a tanulságokat levonni s szeretettel el engedni!Így meg könnyebbülsz s így jön el a fel emelkedés!Máshol ezekért súlyos tíz ezreket kérnek el-Itt viszont megkapod-csak meg kell Élned!Hasonló felfogással kell fogadni minden tanítást-tisztulást"beavatást!"Sz.-Üdvözöl Jani

johanna képe

Mi lesz,ha már nem adja az aktiválásokat és stb?

2oo8-as évre a legelső szövegben megtalálod.
További szép napot!

A 1:1:1 Kuthumi Világmeditációban emliti.

johanna képe

Nagyon köszönöm!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.