Még néhány változtatás

Ahogy ma korábban írtam, új a kereső. Arról ott.

Aztán itt ragadtam, és néhány dolgot elvégeztem.

1)
Immár nem csak webkit-alapú böngészőkben (pl. Chrome, Safari, Midori), hanem a Firefoxban is vannak árnyékok a blokkok és a hozzászólások körül. Plasztikusabb, ugye? Sokan kell most ezt újdonságként látnotok, mert a webstatisztika szerint a látogatások 57%-a Firefox böngészővel történik mostanság.
- A témától eltérő hozzászólások körül sem keret, sem árnyék nincs, ez is segíti az áttekinthetőséget.

2)
Kitöröltem a két saját hozzászólásra adott Tetszik szavazatot, ami még volt. Próbáltam egy automatizált hurrá üzenetet kiíratni a webhellyel, arra az esetre, ha nincs ilyen éppen, de nem jött össze. Majd még nekifutok, apróság.

3)
Hozzászólások megjelenítése. Mivel zavart, hogy még "régi motorosok" sem figyelnek arra mindig, hogy mire is válaszolnak, és a nyitó bejegyzésre adott válaszukat a legutóbbi, éppen szemük előtt lévő hozzászóláshoz fűzik hozzá, annak ellenére, hogy a szemük előtt lévő hozzászólás alján a 'Válasz erre' mellett ott van a 'Válasz nyitóra' is, miáltal feleslegesen sok szintű lesz a hozzászólások fonala (szálkövetés), ami kisebb (de előbb-utóbb bármilyen) monitoron olvashatatlanul vékonnyá teszi a mélyebben lévő (sokadik válasz-a-válaszra) hozzászólásokat, elintéztem, hogy az ötödik szint után már ne legyen behúzás, további beljebb kezdődés.
Előző mondatom elolvasásához szükséges lehet egy kissé átlagon fölötti figyelem-fókuszáló képesség, mert hosszú.

4)
A webhelystatisztikában láttam, hogy a második legtöbb adatforgalmat képező fájl a lábléc viszonylag nagy képe. Ezt egy ÖTVENSZER kisebb, kék átmenetes kis ismétlődő csíkra cseréltem.

5)
A keresővel kapcsolatban említettem hogy túl nagy volt az adatbázis. Több egyéb módon javítottam a helyzeten.
Picit gyorsabb kell legyen a webhely.

margardian képe

Drága Ricsi, vettem az üzit :) a röhej az, hogy eddig ......., és pont most a te blogodnál sikeredett nem figyelnem erre.
Ne kérdezd , hogy csináltam :)
baráti ölelés
"Motoros" Marga

Így került épp jó időben elém a probléma és a megoldás.

VacskAnisha képe

Köszönjük Ricsi!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.