plejádiak

Barbara Marciniak 1/04: A szabad zóna emlékei

Kategória:

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer néhány lény, akik alkotni akartak valamit. Hogy ezt megtehessék, be kellett lépniük a teremtésbe, és részben meg kellett változtatniuk, de igencsak finoman. Ezek a lények a tudat egyik aspektusát szolgálták - amelyet fénynek nevezünk -, kapcsolatban álltak vele, és gondosan őrizték. A Fény Őrei különböző időkben találkoztak egymással, együtt dolgoztak, és a valóság különböző birodalmait járták.

Barbara Marciniak 1/20: Szexualitás - Híd a tudatosság magasabb szintjeihez

Amikor a rólatok szóló könyveket lesöpörték a polcokról, szétszórták, és a DNS-t szétválasztották, hogy csak két szál maradt egészen minimális adattal és emlékkel, a fizikai test szexuális részét érintetlenül hagyták. A szaporodás eszközét természetesen meghagyták, lehetőséget adtak a fajnak, hogy érintkezésben maradjon saját valójával, és reprodukálja önmagát. A szexualitás legmélyén van egy frekvencia, amely elérhető, amelyet mindig kerestek, és amit nagyon sok ember félreért. Az orgazmus.

Barbara Marciniak 4/3: Felgyorsult energiák

Kategória:
Már megtanultad, hogy a létezésben minden hozzákapcsolódik egy korlátlan interaktív hálóhoz, amit mi a létezés hálójának nevezünk. Az összes esemény, kicsik és nagyok, letárolódik az intelligens energia e hálózatában, melynek sok egyéb sajátossága mellett, korlátlan memóriakapacitása van. Az internetetek a létezés e hálózatának szimbolikus modellje – kísérlet az anyagi világban arra, hogy utánozza és lemásolja annak határtalan energiáját. Akárhogy is legyen, ez a hálózat mindig jelen van, szerverdíjak nélkül, az induló ráfordítás pedig azt követeli, hogy urald elmédet, megismerd magadat abból a célból, hogy on-line-ba kerülhess. Sok világ civilizációjának sikerült szörfölni a létezés nagy hálózatán, létrehozva a kozmikus kapcsolatot a földi élet és a fenséges csillagok között.

Barbara Marciniak {plejádiak}

Kategória:

A plejádiak üzenetei.

Barbara Marciniak

Honlapja: http://www.pleiadians.com/

Megjelent könyvei a következők:

Tartalom átvétel