Alapvető

Michelle Manders (12.12.21) - Mária Magdolna: 21-12 - A küszöb átlépése

Én vagyok Mária Magdolna, köszöntelek és üdvözöllek benneteket az Isteni Énetek esszenciájának megszentelt jelenlétében. Ez az óriási ünneplés alkalma, hiszen a kollektív tudatosság fordulópontjához érkeztetek, amikor összevegyültök a magasabb világokkal, melyek a régi paradigma dimenzióin túl léteznek, és amelyek most bukkannak elő.

Szigeti Antal: A "harcos út"

Kategória:

A harcos ösvénye

[A 2009 januári hírlevélből:] ...ez lényegében az espavo.hu oldal eddig hiányzó „programja”, "hiszekegye" vagy „ars poetica”-ja is lehetne. Tehát a számomra fontos dolgok egyfajta kifejtése, annak megfogalmazása, hogy miért is jött létre ez az oldal.

- - -

Rólunk

Kategória:

Mit jelent az "Espavo"? Olvasd el itt!

Bemutatkozásképpen magunkról néhány dolog:

Közvetítünk Ég és Föld között, tudatosan hatjuk át Szellemmel az Anyagot, így aktívan hozzájárulunk az egyre gyorsulva zajló kozmikus nano-szekundum mindent átalakító erejéhez, miáltal a Föld bolygó és az Emberiség együttesen felemelkedik.
- A tudatos, határtalan fejlődést választottuk.

Geoffrey Hodson: Az Egyetlen Élet

Kategória:

Geoffrey Hodson: Az angyali seregek

VII. fejezet

Az Egyetlen Élet

Egyetlen Élet tölti be a tér hatalmas mezőit és inspirálja a mezők művelőit. Egyetlen Élet hozza egyedül a vetés gyümölcseit és önmagát is gazdagítja, mikor learatja a magokat és a gyümölcsöket a hatalmas barázdákon, amelyeket a Nagy Lélegzet ritmusa szerint szántottak fel.

Barbara Marciniak 4/3: Felgyorsult energiák

Kategória:
Már megtanultad, hogy a létezésben minden hozzákapcsolódik egy korlátlan interaktív hálóhoz, amit mi a létezés hálójának nevezünk. Az összes esemény, kicsik és nagyok, letárolódik az intelligens energia e hálózatában, melynek sok egyéb sajátossága mellett, korlátlan memóriakapacitása van. Az internetetek a létezés e hálózatának szimbolikus modellje – kísérlet az anyagi világban arra, hogy utánozza és lemásolja annak határtalan energiáját. Akárhogy is legyen, ez a hálózat mindig jelen van, szerverdíjak nélkül, az induló ráfordítás pedig azt követeli, hogy urald elmédet, megismerd magadat abból a célból, hogy on-line-ba kerülhess. Sok világ civilizációjának sikerült szörfölni a létezés nagy hálózatán, létrehozva a kozmikus kapcsolatot a földi élet és a fenséges csillagok között.

Orin: Az átváltozás ideje

Kategória:

Üdvözlet Orintól!

Drámai és izgalmas időkbe léptetek. Az energia egy hulláma halad keresztül a galaxisotokon, amelyik megváltoztatja mindazon élet menetét, melyet megérint. Ez a hullám az energia és anyag belső természetére hat, magasabb vibrációs szintre hozza. Mostanában kezd hatni a földi síkra, ti már érezhetitek a fény magasabb vibrációinak hatását. Több hirtelen felismerést tapasztalhattok, gyakoribb médiumi és telepatikus élményeket, és mélyebb szükségét érezhetitek annak, hogy tudjátok életetek célját és be is teljesítsétek. Érezhetitek azt is, hogy kevesebb az időtök és több a tennivaló, mert ez a hullám megváltoztatja az idő természetét.

Lightworker -- Mit jelent az Espavo?

Kategória:

Steve:

Espavo

Az emlékezés szava.

A Csoport élő channelingben mondta el Amor történetét. Úgy kezdődik a történet, hogy Amor a tizenkét éves fiú Mu (Lemúria) idején él. A Csoport azt mondja, hogy itt az ideje elmondani ezt a történetet, mert saját evolúciónk nagyon hasonló pontján vagyunk most, mint akkor voltunk Mu napjaiban.

Ennek a történetnek a legelső fejezetében a Csoport arról beszélt, hogy Amor hogyan ejtette meg Belépését a Fénybe.

Tartalom átvétel