Hathorok

Tom Kenyon (10.08.03) - Hathorok: Az Idővonal Ugrás Művészete

Kategória:

Az Idővonal Ugrás Művészete üzenet Tom Kenyon csatornázásában
2010 augusztus 3.

Bár néhányotoknak paradoxnak tűnhet, az idővonalatok – az életetek – csak egy a számos egyidejű lehetőség közül. És születési jogotoknál fogva tökéletesen lehetséges, hogy megváltoztassátok az idővonalatokat és az életetek lehetőségeit.

Tom Kenyon (09.01.28) - Hathorok: A felemelkedés Holonja

Kategória:

Hathor Planetáris üzenet Tom Kenyon csatornázása által.
2009 január 28.

Egy nagyon illékony periódus kezdeti szakaszában vagytok most, amely tele van rendkívüli potenciális lehetőségekkel, de ugyanakkor telve van kockázattal is.
Tavaly márciusban jeleztük, hogy Földetek mágneses mezejében változások történnek, hogy változik a mágneses mező konfigurációja. A tudósaitok azóta felfedezték, hogy ez a tény valóság.
A legegyszerűbben fogalmazva, egy hasadás történt a magnetoszférában, amely körbeöleli a Földet és védelmet nyújt a nap szél hatásai ellen. Természetes ciklusonként történnek hasadások a magnetoszférában, azonban a mostani hasadék mérete és magnitúdója figyelemre méltó. Ez a hasadék lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű nap plazma kerüljön a magnetoszférába. Ezáltal növekszik a mágneses viharok száma es ereje, telekommunikációs zavarok észlelhetők majd, zavarok jöhetnek létre a bio-elektrikus körökben (mint az emberi ideg rendszer) es az éghajlati változások is fokozódhatnak. A hasadás eredményeként a magnetoszféra fokozott töltődése az elkövetkező években erősödni fog.

Tom Kenyon (09.03.10) - Hathorok: A Planetáris Felemelkedés Holonja

Kategória:

Hathor Planetáris üzenet Tom Kenyon csatornázásában
2009 március 10.

Ebben az üzenetben, a Washingtoni Seattle-ben április 5.en vasárnap, pacifikus idő szerint délután 3 órakor tartandó Nagy Triad meditációt szeretnénk megosztani veletek.

Tartalom átvétel