Decemberi események

Kategória:

Az év végének legfontosabb eseménye számomra az első magyar nyelvű Orin [és DaBen] könyv kiadása. A szigorú szerzői jogi feltételek miatt ehhez vennünk kellett egy kiadót is, úgyhogy november 22-e óta az Espavo „portfólióba” tartozik a Mandala Seva Kiadó is – megvásároltuk a Mandala Véda Kft.-től az általuk évek óta nem használt kiadói nevet.

A „Teremts pénzt!” könyv várhatóan a jövő héten a boltokban lesz, de akik a leghamarabb szeretnének hozzájutni, közel 20% kedvezménnyel 2.300 forintért megrendelhetik nálam. Az első tíz rendelésre nem számítok fel postaköltséget – ha minden igaz, Mikulás napján tudom kezdeni a postázást. A kavarodások elkerülése végett azt kérném, hogy a megrendelő e-mail tárgyába írjátok be, hogy „könyvrendelés”. És akkor néhány szó a könyvről, illetve megnézhetitek a borítóját is a mellékelt képen.

A Teremts pénzt! Könyv a bőség spirituális törvényeinek széleskörű áttekintése. Segít megérteni a pénz, mint energiaáramlás spirituális természetét. Hozzásegít ahhoz, hogy megtalálhassuk, és pénzkereső tevékenységgé tegyük azt, amit tenni a Földre jöttünk. Nem csak a pénz vonzásával kapcsolatos elméleti és gyakorlati tanácsokat ad, de a munkánk megválasztásában, a pénz áramlást fokozó elköltésében, a megtakarításokat illetően is számos hasznos tanácsot, életből vett példákat ad. A magyar a huszonhetedik nyelv, amelyre le lett fordítva, sok országban a pénzzel foglalkozó cégek „kötelező olvasmánnyá” tették alkalmazottaiknak és ügynökeiknek. Emellett a bőség manifesztálásának széles körű kalauza.

Mit mond erről Orin és DaBen?

„Mi, Orin és DaBen, fénylények vagyunk. A magasabb dimenziókban létezünk. Segítőkként és spirituális tanítókként vagyunk itt, hogy segítsük személyes spirituális növekedéseteket, és ráébresszünk benneteket önmagatok magasabb aspektusaira. Reméljük, hogy új dimenzióval gyarapíthatjuk a pénzzel kapcsolatos gondolkodásodat. Segíteni akarunk neked, hogy megcsapold a körülötted mindenütt meglévő korlátlan bőséget. Gondolatokat és ideákat kínálunk neked ebben a könyvben, mint a mi szeretet-ajándékainkat. Úgy tűnhet, mintha sok mindent mindig is tudtál volna abból, amit mondunk. Arra bátorítunk, hogy csak azokat az ideákat és sugalmazásokat fogadd be a szívedbe, amelyek a lényed legmélyebb része számára igaznak hangzanak, és engedj el bármit, ami nem ilyen.

Többet olvasol most, mint szavakat egy lapon. Amikor olvasol, megcsapolod korlátlan bőség tudatosságunkat, ami segíthet neked a végtelen készletek megnyitásában, amelyek elérése veled született jogod. Vezetést fogsz kapni, hogy összekapcsolódj a lelkeddel és a felsőbb éneddel, hogy magnetikusabbá válj a magasabb javadra életed minden területén. Amikor olvasod, és áthelyezed ezeket az információkat a gyakorlatba, el fogod nyerni annak mélyebb megértését, hogy hogyan manifesztálj, és hogyan vonzd a bőséget. Minden alkalommal, amikor ezt a könyvet olvasod, új ideák kerülhetnek eléd, mivel tanításaink sok réteget és szintet foglalnak magukba, amelyek fel fognak tárulni, miközben növekszik megértésed azt illetően, hogyan vonzd magadhoz a bőséget.

Legyen több ez az információ, amelyet olvasol, mint gondolatok rendszere; hiszen ezek annak a munkának alapelvei, amelyet ki kell majd próbálnod, és valósággá tenni a tapasztalataidban. Először lehet, hogy meg kell bíznod abban, hogy az e könyvbe foglalt alapelvek és spirituális törvények működni fognak, hogy elhozzák neked a bőséget. Amikor folytatod a munkát ezekkel, és sikert aratsz, a bizalom meggyőződéssé fog válni, megnövelve azon képességedet, hogy bőséget vonzz magadhoz, annak minden formájában.

Eltűnődhetsz azon, hogy mi – szellemi vezetőkként – mit tudhatunk a pénz törvényiről, hiszen nem az anyagi síkon élünk. A pénz energia, és energia minden valóságban létezik. A pénz spirituális törvényei olyan univerzális energiatörvények, amelyek bőséget teremtenek; az apály és dagály alapelvei, a korlátlan gondolkodás, adás és elfogadás, méltányolás, az értéked megbecsülése, tiszta megállapodások, magnetizmus, és így tovább.

A bőség többet jelent, mint dolgok mennyiségének birtoklását; azt jelenti, hogy olyan dolgaid vannak, amelyekkel csakugyan elégedett vagy. A pénz része lehet a bőségednek. Ahogy mind gyakorlottabbá válsz a manifesztációban, meg fogod tanulni, hogy tudatosan válassz, mit akarsz megteremteni, és aztán magadhoz vonzd. Helyzetek és tárgyak fognak érkezni az életedbe, amikor szükséged lesz rájuk. Megtanulhatod uralni a pénzt, ahelyett, hogy az uralna téged. Uralásod révén azt is lehetővé fogod tenni, hogy helyzetek és tárgyak lágyan és könnyedén elhagyják az életedet, amikor nincs rájuk tovább szükséged, helyet teremtve a következő dolgoknak, amelyek szolgálni fognak téged. Meglesz a pénz, az emberek, és dolgok természetes be- és kiáramlása az életedben, és mindegyik a magasabb célodat fogja szolgálni, és pontosan a megfelelő időben jelenik meg.”

Tehát jövő héttől kereshetitek a jelentősebb könyvesboltokban, vagy megrendelhető nálam, illetve egyszerűen a hírlevélre írt válaszlevélben.

A hónap programjai is inkább Orin és DaBen jegyében zajlanak – érezhetően erősödő energiaáramlás támogatja a könyv megjelenését. Ezt szeretnénk még fokozni a meditációk révén.

December 3-4-5-én folytatjuk a nyáron megkezdett Isteni Én ciklust. Az eredetileg 6×12 meditációból álló ciklust sokak örömére Orin folytatja újabb háromszor 12 illetve az utolsó anyagban 16 meditációval. Ebből a folytatásból az első ciklus címe: „Igazi önazonosságod felismerése”. Néhány cím a meditációk közül: Belépés a negyedik dimenziós tudatosságba; A láthatatlan Te tudatára ébredés; Önmagad megtapasztalása az Igazság Fényeként; Megnyílás az Isteni Kegyelem felé. Péntek délután 3-kor kezdünk, a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan Lantos Anna ad helyet nekünk a Móricz Zsigmond körtér 9. alatt. (Jobb oldalon az alsó kapucsengő, a harmadikra kell feljönni.) Ha lehet, még az előző ciklus meditációinál is „ütősebb”, erőteljesebb élmény. A hozzájárulás 13.000 forint (hanganyaggal 18.000).

A következő hét végén az Anahitában a budapesti 24 hónapos iskola hatodik része (december 10-12) – a „Fénytested felébresztése” című Orin és DaBen ciklus második része, ami a szívközpont megnyitásával foglalkozik. Amennyire vissza tudok emlékezni, ez tavaly sokak számára egyfajta üdvözült állapotot hozott, elsöprően erőteljes élmény a szívhez tartozó vibrációs energiaközpont megnyitása – jó szívvel javaslom azoknak is, akik nem vettek részt az alsó három központ megnyitásán. Át fogjuk ismételni. Ha részesei akartok lenni egy rendkívüli tapasztalatnak, szeretettel várunk benneteket!

December harmadik hétvégéjén (december 17-19) szintén az Anahitában Michelle legújabb aktiválásaival felkészülés a téli napfordulóra, illetve a két következő felemelkedési hullám fogadása. A néhány utolsó Föld Kapu illetve a Csillag Kapuk első anyagai. Az eddigi „legmunkásabb” év lezárásaként dolgozhatunk ezekkel a példátlanul intenzív folyamatokkal. Egymás után többet elvégezve hatásuk még erősebbé válik. Akkor hangzanak el először a török túra anyagai is. Ahogy az idő gyorsul, az események is sűrűsödnek…

Mindkét Anahitás hétvégén pénteken 3 órakor kezdünk, 12.000 forint/fő/hétvége a hozzájárulás. (Esetleg plusz hanganyag.) Kérem, hogy jelezzétek előre részvételi szándékotokat – kötelezettségektől mentesen. (Pénteken 3-tól 7-ig, szombat-vasárnap 10-19 óráig.)

December 21-én este fél héttől a Reiki Kuckóban a téli napforduló megünneplése – mozgás nélkül három aktiválás: 2.500 forint/fő.

Csütörtökönként Új Föld Klub 23-án és 30-án is a Reiki Kuckóban este 6-tól.

Szilveszterkor Kecskeméten nálunk a Szilveszter éjszakai, újévi meditáció 31-én este 10-tól. Hogy jól végződjön az év, és jól kezdődjön a következő, ingyenes a részvétel. Ugyan elfogadok adományokat, de jobban szeretném, ha valami ételt-italt hoznátok.

Januárban – a tavalyi év tapasztalatai alapján - nem sok programot tervezek. A hónap első felében lesz Kecskeméten 24 hónapos iskola, illetve a hónap utolsó hétvégéjén, ha a könyv nyomán kedvet kaptok, akkor a „Pénz teremtése” című Orin-meditációs ciklus lenne az Anahitában – kiegészítve néhány gyakorlattal – nagyon erőteljes, nagyon mélyreható, felhozza a pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeket, és segít átalakítani azokat pozitív, előremutató hiedelmekké.

Boldog ünnepeket kívánok, és a legtökéletesebb, felemelkedést hozó Új Évet!

Élvezzétek az utazást!

Anti

CsatolmányMéret
Teremts_pénzt.jpg56.15 KB