Az egyediség tanítójává válás (24 hónapos iskola)

Kategória:

Bevezetés (a 2009 januári hírlevélből)

Személy szerint én is megkaptam az „inspirációs magomat”, az üzenet végén ugyanis elhangzott a felszólítás, hogy „képezzetek tanítókat”. E felszólítás – és sok egyéb késztetés – hatására körvonalazódott bennem január elejére, hogy tartok egy 24 hétvégéből álló, 24 hónapos „iskolát”, „Az egyediség tanítójává válás” címmel. Ez tehát – mivel „iskola” – nem csak abból fog állni, hogy alkalmanként összegyűlünk és elvégzünk néhány meditációt vagy aktiválást, hanem – remélhetőleg – sok egyéni munkára is sor kerül. Természetesen minden résztvevő megkapja a meditációs anyagokat is, melyeket otthon is ajánlott újra és újra elvégezni, de ezen túl lesznek „ajánlott olvasmányok” is. A másik jelentős eltérés az eddigiekhez képest, hogy általában – Gurdjieff tanításainak alkalmazásaként – igyekeztem csak a megértéshez szükséges leglényegibb információkat átadni, hogy tiszta és világos legyen a „lecke struktúrája”, most viszont sokkal nagyobb mennyiségű információt fogunk megmozgatni, ha lóval mennénk, mondhatnám, hogy mindenki csüdig fog gázolni az információkban. Ehhez – az információforrások előzetes áttekintéseként – írtam egyfajta „spirituális önéletrajzot”. Általában nem szívesen beszélek – és főleg nem írok – a saját utamról, egyszerűen azért, mert tartok tőle, hogy valaki megpróbálja követni. Mindenkinek a saját útját kell megtalálnia, nem pedig másokét követni, de most az egyedivé válás küszöbén, „inspirációs magként” mégis közreadom saját egyedivé válásom vázlatát.

A másik előkészítő anyag a „harcos út”-ról szól, ez lényegében az espavo.hu oldal eddig hiányzó „programja”, "hiszekegye" vagy „ars poetica”-ja is lehetne. Tehát a számomra fontos dolgok egyfajta kifejtése, annak megfogalmazása, hogy miért is jött létre ez az oldal. Sajátos „véletlen egybeesésként”, szinkronicitásként Kuthumi az 1:1 anyagban a november hónapra előirányozta a „harcos én” minőségei integrálásának megkezdését.

Nem ígérem, hogy a résztvevők számára könnyed sétagalopp lesz a következő 24 hónap, inkább Churchill második világháborúba lépés előtti szavai jutnak eszembe: „Nem ígérhetek mást, csak vért, verítéket és könnyeket”. Bár ennyire talán nem lesz súlyos a helyzet, remélem sok örömöt és békét is találtok majd benne, de nagyon bízom benne, hogy az összes képességeteket mozgósítani fogja ez a 24 hónap. Számos és többféle egyéni és páros gyakorlatot is tervezek, hogy amikorra elérkezik annak ideje, hogy kisebb-nagyobb csoportokat vezettek, addigra mindenki a lehető legtöbb szempontból jól felkészült legyen.

Részletek

Amikorra már majdnem teljesen összeállt a 24 hónapos sorozat koncepciója bennem, „sajnos” még hozzáálmodtam valamit, amiről a saját fejlődésem áttekintésében mint „az új energia egyik legkeményebb spirituális kiképzéséről” írtam. Itt az ideális lehetőség a Ti fénytestetek felébresztésére is. Ez a DaBentől és Orintól származó tanítás bemutatja és begyakorolja az úgynevezett „vibrációs energiaközpontokat” illetve a „fénytest központokat”. További információk a Fénytested felébresztése c. Orin kurzusról.

A fénytest felébresztése ciklus meditációi háromhavonta lesznek, összesen hat alkalommal. Erre a 24 hónapos iskolán kívül is lehet jelentkezni – „piaci áron”, ez 600 USD, mai árfolyamon hétvégenként kb. 20.000 forint.

A 24 hónapos iskola „tarifája”: fejenként és „tanítási naponként” 8.000 forint, tehát átlagosan 16.000 forint havonta. Tudom, hogy ez a legtöbbeknek nem kevés, de remélhetőleg sokat is kaptok érte. Aki számára ez sok, de szeretne eljönni, keressen meg személyesen vagy e-mailben - remélhetőleg meg tudunk egyezni. Az első hétvége január 31-február 1-én lesz. A másik dolog, ha valakinek hónap vége, hónap eleje lévén éppen elfogyott a pénze, attól még eljöhet, megbeszéljük a fizetés ütemezését. Bár sokszor elmondtam, mindig kiderül, hogy nem hallotta meg mindenki: ez a folyamat nem a pénzről szól, de valamilyen energiacserének meg kell valósulnia. Nyilván reálisabb lenne mindenkinek ez egyéni teherbíró képessége és jövedelme szerint meghatározni a hozzájárulást, de úgy érzem, hogy ez Magyarországon egyelőre még nem kivitelezhető.

A részvételnek nincs semmilyen „formális előfeltétele”, olyanok jelentkezését is várjuk, akikkel személyesen még soha nem találkoztunk!

Az egyes hétvégék témái

Kecskemét (2009-től)

1. Az Én, az önmegismerés tárgya
2. Az Új Tudatosság, Új Energiák, Új Föld
3. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus első 12 meditációja (1/6)
4. Az inkarnációs ciklusunk megértése és terápiás technikái
5. A jövőbeli én beintegrálása
6. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus 2/6
7. A világunkban létező „nem emberi” lényekkel való kommunikáció és együttműködés
8. Hivatalosan a hétvége témája az "ŐK" volt, gyakorlatilag viszont a perui aktiválásokat (M. Eloff) csináltuk, plusz - témaként is - Anti kérdésekre válaszolt (anyag egyelőre csak emailben)
9. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus 3/6
10. Az ÉN-t környező energiák tudatosítása, harmonizálása és ha szükséges részleges, vagy teljes lecserélése
11. Az én jövőbeli környezetének megteremtése. Lényege, hogy a környeztünkben ne csak „tárgyak” legyenek, hanem olyan jól használható eszközök, amelyek az énünk „meghosszabbításai”
12. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus 4/6 - amikor a vibrációs energiatestek összehangolásával tökéletesítjük az auránkat
13. Fátyoltan I. (Az egó és a fátyol kapcsolata)
14.
15. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus 5/6
16.
17.
18. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus 6/6

Budapest (2010-től)

1. Énünk szintjei - honnan jövünk, hová tartunk?
2. Az emberi létezés alapvető sajátosságainak megértése
3. A Fénytested felébresztése c. Orin kurzus első 12 meditációja (1/6)

A hétvégék anyagai a résztvevők számára (csak megfelelő jogosultsággal látszanak):
Technikai okból a 2009 augusztus utáni anyagokat emailben küldjük el.