Orin

Orin üzenete a káprázat elengedéséről

Kategória:

Mi a káprázat?

Erőteljes és hatékony módszert fogsz megtanulni azon ködök és párák szétoszlatására, amelyek körülvesznek téged és eltorzítják a valóságod természetét. Mik ezek a ködök és párák, melyeket én – másokkal egyetemben – „káprázatoknak” nevezek?

Orin: 2007 szilveszter -- Orin békemeditációja

Kategória:

A hanganyag innen letölthető

Üdvözlet Orintól és az összes itt jelenlévő fénylénytől!

Miközben belélegzel, képzeld el, hogy fényt lélegzel be, hogy magadhoz hívod a fényt. A békéd segítségével képzeld el, hogy veled szemben áll a béke egyik angyala, a béke lénye, az egyik olyan, aki azért van itt, hogy veled dolgozzon.

Orin: 2007 szilveszter -- Új fejezet az életedben

Kategória:

A hanganyag innen letölthető.

Üdvözlet Orintól – az én szívemből a tiédbe.

Hadd válj nagyon ellazulttá, vegyél egy mély levegőt. És érezd, hogy engeded magad nagyon mély szintre menni. Ez a Te időd. Engedd el a külső világot, és fókuszálj a belső világra. Néhány pillanatig kövesd a lélegzésedet, engedd, hogy a légzésed még mélyebbé és ellazultabbá váljon. Érezd lelassulni magad, a gondolataid csendesebbé válnak.

Orin: Kapcsolódás az Isteni Énedhez

Kategória:

Itt arról olvashatsz, hogy Orin korábbi, jelenlegi és jövőbeli tanításai hogyan állnak össze egy jól megtervezett és koherens programmá, amely az Én megvalósításához vezető ösvény kínál neked.

Orin ösvénye az Én megvalósítására

Kategória:

Forrás: www.orindaben.com
Fordítás, [kommentárok]: Szigeti Antal

[Az itt, eredetiben használt ’self realization’ ugyan régóta ismert – még Jogananda alapította meg a ’Self-Realization Fellowship’-et az Egyesült Államokban a két világháború között (1925-ben), de ennek szokásos magyar fordítása, az ’önmegvalósítás’ mára már igencsak pejoratív értelmet nyert. Az ’Én megvalósítása’ tartalmazza az Én fel- és megismerését, valamint az ezen Énként való működést a fizikai síkon. – a ford.]

Sanaya Roman {Orin} és Duane Packer {DaBen}

Kategória:

Orin és DaBen, illetve közvetítőik Sanaya Roman és Duane Packer

Az Orin entitás a Naprendszer - tehát nem csak a Föld - hierarchiájában a második sugár (szeretet és bölcsesség) kibontakozásán működő lényiség. 1984-ben lépett kapcsolatba Sanaya Roman-nal, aki azóta közvetíti kiterjedt szellemi tanításait.

Orin világmeditáció: Hogyan hívjuk a Nagyokat?

Kategória:

Forrás: www.orindaben.com
Fordította: Szigeti Antal

Kik a Nagyok? Fénylények ők, mint például a Mesterek és megvilágosodottak, illetve mindazok, akik egyszerűen sokkal fejlettebbek nálunk. Habár ők sosem avatkoznak be a szabad akaratunk működésébe, meghívhatjuk őket az emberiség fejlődésének segítésére, hogy lélekként – Felsőbb Énünkként – élhessünk, és hogy segítsenek felemelni az emberiséget jelenlegi helyzetéből. Ők mindaddig nem segíthetnek, amíg nem kérjük erre őket.

Orin világmeditáció: Szilveszter - A Béke szertartása

Kategória:

Forrás: az www.orindaben.com weboldal szilveszteri világmeditációja
Fordította: Szigeti Antal

A béke szertartása

Csatlakozz hozzánk a belső síkokon, hogy magunkhoz hívjuk a Béke Szellemét, segítsen az emberiségnek megteremteni a világbékét.

Helyi idő szerinti december 31-én 23:55-től január 1-én 00:05-ig.

Orin: Az átváltozás ideje

Kategória:

Üdvözlet Orintól!

Drámai és izgalmas időkbe léptetek. Az energia egy hulláma halad keresztül a galaxisotokon, amelyik megváltoztatja mindazon élet menetét, melyet megérint. Ez a hullám az energia és anyag belső természetére hat, magasabb vibrációs szintre hozza. Mostanában kezd hatni a földi síkra, ti már érezhetitek a fény magasabb vibrációinak hatását. Több hirtelen felismerést tapasztalhattok, gyakoribb médiumi és telepatikus élményeket, és mélyebb szükségét érezhetitek annak, hogy tudjátok életetek célját és be is teljesítsétek. Érezhetitek azt is, hogy kevesebb az időtök és több a tennivaló, mert ez a hullám megváltoztatja az idő természetét.

Tartalom átvétel