Társkeresés

Készítettem egy egyszerű társkereső oldalt itt az espavón.

Egyelőre üres.
Hasznos működésének feltétele, hogy minél több ember töltse ki a profilját (Saját adatok > Szerkesztés > Társkeresés) megadva társkeresési állapotukat (akár azt, hogy éppen nem nyitottak egy új párkapcsolatra), illetve esetleg hogy milyen társat szeretnének. Érdemes lehet közölni a Személyes adatoknál a településnevet (precízen írva), és egy bemutatkozást írni. Továbbá egy jól látható, színes, 85x85-ös arckép talán a legjobb ötlet.

Ha néhányan összejönnek így és gyakorolnak szeretni, már megérte.
Próba-cseresznye!

http://espavo.hu/kozosseg/tarskereses

Mivel nem akarom hogy egyetlen ember, ráadásul éppen a legújabb regisztrált tag árválkodjon a listán, beszállok.

Kételyeim vannak, hogy alkalmas, hasznos-e ez a forma, jobban hiszek a szerencsében, véletlenben, de már egy ideje lappangott bennem ez az ötlet. Lehet hogy tegnap este Lady Guinevierre adta meg a végső lökést, bár az aktiválás szövegéből egy szóra sem emlékszem. :)

jucus képe

Szióka Richard!Úgy is mondhatnánk,hogy ez is véletlen,hogy jött ez az "ötleted"!Márpedig szerintem a szívedből jött,úgyhogy rossz nem lehet!:)"Sosem tudhatod" az egyik mottóm pont,ami ebben a helyzetben is igaz!Itt legalább lehetőség van arra,hogy hasonló gondolkodású emberek megismerkedjenek és kapjanak egy lehetőséget!Lehet nem itt találnak maguknak társat,nem is ilyen gondolkodásút,de tapasztalatnak is jó,ha más nem sül ki belőle!:)Én mindenképpen jónak tartom és jómagam is belépek!:)
Köszönettel a lehetőségért:Fónay Judit

Szia kedves Richárd! Látod megérte hogy készítettél egy társkeresõ oldalt az espavon, már 8806 olvasták el e bejegyzésedet, ez csak jelent valamit!
Azok az emberek akik szerencsésnek vallják magukat, csodálatos élményekben van/lesz részük, de ez nem csoda, hisz a vonzás törvénye így müködik, ami azon alapszik amilyen rezgésü energiát az ember kisugárzik magából ahhoz hasonlót kap vissza.
Szerenitem te igenis vetted a vételt Lady Guinevierrétöl amit ö teneked szánt! Mindegy hogy az aktiválás szövegére nem emlékszel, a tudatalattid biztos emlékszik minden szóra az aktiválás szövegéböl, különben is a leleked tudja amit annak tudnia kell.
Amikor a fent lévõ bejegyzésedet olvastam, akkor vettem észre, hogy a cseresznye szó rimmel a szerencse szóra. Hát akkor cseresznye-szerencse ;-) Espavo!

zsoltbaranyi képe

Szia!
Nem rossz a dolog.
Persze én javasolnék egy pár dolgot.

A képek elég kicsik, amik látszanak. Szerintem elég fontos lenne a nagyíthatóság..........
A társkereső oldalon megszokott kategóriák is hiányoznak. Magasság súly.........Keresett személynél ugyanez.......

Hajrá!!! Csak így tovább!!

lemayar képe

Még hogy kicsik!...Nincsenek is képek! Úgy vélem, aki komolyabban gondolja, talán többet kellene elárulnia, megmutatnia önmagából.
Egy körülbelüli kor szerintem szintén fontos lenne. Bocsi, de mit kezdjek egy 20 éves fiúval? vagy ő velem?A gyermekem lehetne:-) Gyermekeim pedig vannak! :-)....De bővíthetném a részleteket...Mondjuk engem nem kimondottan a magasság és testsúly, vagy a szemszín érdekel.....

Wojuteczky Jutka képe

Wojuteczky Jutka vagyok, 44 éves és 3 nagykorú gyermek anyja. Érdeklődési köreim, spiritualitás (Adamus Sainte Germaine) , színház, mozi, olvasás minden amiről érdemes jókat beszélgetni. Nyitott vagyok egy új párkapcsolatra, geodétaként dolgozom egy vállakozónál. Szívesen ismerkedem olyan férfival aki szeret jókat nevetni, és szórakozni. Szerbusztok.

Dzyna képe

Szervusztok !
Tetszik az ötlet, részt vennék én is.
Hatvan éves, nagyi, fiatalos külsővel, spirituális érdeklődéssel, minden szépre, jóra nyitottan-
keresi hasonló korú _vagy fiatalabb- férfiú barátságát.
Áldás,
Dzyna

Angelios képe

Sziasztok, nagyon régen voltam itt. Talán még emlékeztek néhányan rám. Nos én is keresem a társam, lehet, hogy pont itt találok rá. 40 éves vagyok, ffi:))). Már régen elváltam , van egy kislányom, és valószínűleg pont itt az ideje, hogy ne legyek egyedül. Egyéb adatokat egy kellemes beszélgetés után adok meg:))))))).

Kedves Mindenki!

Kedves Urak :D!

A gondolat meghívót már szétküldtem :P Lássuk, mekkora csődület lesz belőle!

Várom a visszatérő párkeresőket, mármint, akiknek eszébe jut ezt a felületet használni, de a visszaeső párkeresők is érthetők, ha ehhez a csoporthoz tartoznak.

Persze én férfi testben lakó lelket keresek, aki a kereszt minden irányában jelen van.

Nevem Revoczky Renáta, 28 éves, Rák-Mérleg, másik lélekcsoportból érkezett. Hétköznapiság keveredik bennem a különlegessel. Ízelítőnek ennyit ;)
A közismert kék oldalon is megtalálható vagyok.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.