Nyár eleji feltöltődés és újrakalibrálás

Kategória:

A június - és egyelőre úgy tűnik, hogy az egész nyár - a pihenésről és a feltöltődésről fog szólni a “szigorúnak” ígérkező ősz előtt. Ki kell üríteni a nagyrészt felesleges információkkal teli agyi puffereinket, megszabadulni a haszontalan adatoktól és tudati tartalmaktól. Így ősszel kitisztult, harmonizálódott elmével és feltöltött erőforrásokkal nézhetünk szembe az érkező friss kihívásokkal.

A június 6-ától beáradó energia ezt a kiürítési és újrakalibrálási folyamatot fogja támogatni egy meglehetősen egyszerű módszerrel. 6-án - vagy az első nap, amikor hozzákapcsolódunk ehhez az energiához - először mindenki kap egy egyedi, személyre szóló szimbólumot. Ez lehet meglehetősen egyszerű is - az üzenet példaként említ egyszerű geometriai formákat, mint gömb, kocka, tetraéder, vagy például egy teáskanna, vagy Aladdin csodalámpája. Vagyis nem érdemes foglalkozni annak konkrét mibenlétével, a lényeg hogy egyértelműen lehívjunk, majd kapjunk valamit, amit szimbolikus módon fel tudunk használni. Ezt a szimbólumot helyezzük be biztonságos helyre az auránkba, és tudatosítsuk, hogy majd ebbe fognak beágyazódni (vagy ehhez fognak kapcsolódni) a fontos és maradandó, mondhatni esszenciális elme-tartalmaink. A következő napon pedig jelképes gesztussal öntsük ki, ürítsük ki agyi puffereinket, elme-tartalmainkat ezen a szimbólumon mint egy szűrőn keresztül - és ez a szimbólum szűrőként csak a számunkra fontos dolgokat fogja visszatartani, de átenged minden szükségtelent. Szóval meggátolja hogy a “fürdővízzel együtt kiöntsük a gyereket is”, de átengedi a feleslegessé vált vizet. Érdemes aznap megpihenni, és elegendő időt rászánni erre folyamatra, lehetőség szerint ne intézzük el pár perc alatt. A kapott szimbólum a későbbiekben is velünk marad - lesznek még időszakok, amikor ismét szükség lesz ilyesfajta “leeresztésre”.

A nyár végéig még fel tudok ajánlani néhány fő számára nagyon kedvezményes QHHT-ülést, (Quantum Healing Hypnosis Technic - kvantum gyógyító hipnózis technika) aztán ősztől már valószínűleg regisztrált hipnorapeuta leszek. Itt említeném meg, hogy az egyre jelentősebb személyes tapasztalatom szerint ez a folyamat a legtöbb eddigi kliensem számára egyfajta magas tudatállapotban folytatott párbeszéd a saját Felsőbb Énjével, és gyakorlatilag semmiben sem emlékeztet mondjuk a filmekben látható, vagy a köztudatba mélyen belegyökerezett elképzelésekre a “hipnózisról”. Nem a feldolgozatlan, rejtegetett eseményekben dagonyázunk, sokkal inkább arról van szó, hogy a Felsőbb Énünk vagy a monádunk (amit Orin a lelkünk lelkének nevez), magasabb perspektívába helyezi, mondhatni újrakeretezi az életünket, és mindenkit elindít a teljesebb élet felé. Aki esetleg betegséggel küzd, annak pedig felkínálja a teljes gyógyulás esélyét, hiszen Dolores Cannon azt tanította, hogy ha az elme létre tudta hozni a betegséget, akkor a Felsőbb Én képes meggyógyítani azt. Maga a módszer azon alapszik, hogy Dolores Cannon kidolgozta a sokezer ülésének tapasztalatai nyomán a Felsőbb Én (monád, Isteni Én) eredményes és biztonságos elérésének és a vele folytatott párbeszédnek a gyakorlatilag mindenki számára elérhető technikáját. Ez jelentős ugrás a többi létező “utaztatási technikához” képest, és teljesen eltérő tapasztalatokat és azoknál sokkal magasabb tudatállapotú hipnotikus transzot eredményez. Minden ülésről hangfelvétel készül, melyet a kliens megkap, hogy újrahallgatva felidézhesse és kiteljesíthesse a folyamat során tapasztaltakat.

Az idei jubileumi (25.) nyári tábor augusztus 17-25. között lesz Tornaszentandráson. A szokásos mozgásos, természeti energiás, meditációs program mellett bizonyára sok szó fog esni Dolores Cannon tanításairól is, hiszen tavaly és idén elég sok időt töltöttem 19 megjelent - jórészt metafizikai tárgyú - könyvének tanulmányozásával, és meglehetősen lenyűgözött az életműve. Számos olyan metafizikai tanítása van, amivel még semmilyen más irodalomban sem találkoztam. Szóval várom már a találkozást a a régi motorosokkal csakúgy, mint az újonnan csatlakozókkal!

Élvezzétek az utazást!

Anti