Michelle Manders - A béke palotája {Kuthumi és mások}

Több információ: http://palaceofpeace.net
(2011-ben a thelightweaver.org megszűnt, a Lightweaver (fényszövő, fényfonó) Palace of Peace (A béke palotája), Michelle Eloff pedig Michelle Manders lett.)

A világmeditációk hanganyagai innen letölthetők (regisztrált felhasználók számára).

Kuthumi áldásait ezen az oldalon olvashatod margardian gyűjtésében.

A kis képek rákattintással nagyíthatóak.
A szövegek a képek alatt vannak listázva, időrendben (legalul a legfrissebbek).

Kérdeztem Antit, a fordított számsorrenddel (22:11, az angol nyelv logikája szerint) mi legyen. Ezt válaszolta:

Az angol dátumsorrendből maradt meg, de ezt vélhatőleg még mindenki fel tudja fogni. A szövegben végig így emlegeti, és ebben a sorrendben beszél róla. A lényeg, hogy mindenki tudja, hogy ez november 22-ről szól, de ezt leírtam a legutóbbi kör e-mailben. Túlzottan bonyodalmasnak látnám mindent átkonvertálni a mi dátumsorrendünkre, mert nem csak most, hanem pl. december 21-én is hasonló lesz a helyzet, ő konzekvensen 21:12-ről beszél, stb...

Univerzum Angyala képe

Univerzum Angyala
Miért nevezik ezeket a Khutumi hanganyagokat meditációnak?
Érdekesnek találom, ezeket a hanganyagokat, de meditációnak nem nevezném őket.
Az Orion meditációk, azok egészen jók, bár eléggé össze vannak csapva.
Nincs elég idő hagyva a gyakorlatokban a mondottakra.
Gondolom ezt nem csak én vettem észre.
Bárki aki komolyan meditált vezetett meditációra, az észrevehette a fentieket.

Mező Éva képe

Valóban Univerzum Angyalának abban igaza van hogy, a Kuthumi hanganyagok nem meditációk,sokkal de sokkal többek annál. Ezek komoly az életet átformáló igaz tiszta hiteles tanítások.
Szeretettel.Évi.

http://g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz

István képe

Azt látom, hogy te az "Univerzum Angyala" vagy inkognitóban. Amikor véleményt nyilvánítasz, ami természetesen jó és szükséges is, előbb kicsit tájékozódhatnál, mielőtt kategorikus véleményt fogalmazol meg. A Kuthumi (nem Khutumi) anyagoknál a következőket is megtalálhatod a bevezetőben (az írott szövegeknél): beavatás; csatornázás; aktiválás; világmeditációk... Ebből kiderül, hogy nem mindegyik meditáció.
Neked biztosan nem kell elmondani, hogy a meditáció és a "spekuláció" nem azonos fogalmak. Sokan hiszik, hogy amikor valamilyen megoldásnál keresik a legjobbat, akkor meditálnak, pedig csak "spekulálnak". Jól teszik!

Az Orin meditációknál, és úgy általában, már magam is szóvá tettem a megfelelő idő szükségességét a gyakorlat végrehajtásához, és ebben már történt is változás. Figyeld az újabb hanganyagokat!

Baráti üdvözlettel: István 

Szia UA!

Itt már volt szó az időről: http://espavo.hu/node/286

Különben nem elírás: Orin, nem Orion. Nem tudom van-e összefüggés, Orin egy naprendszer szintű lény, ha jól emlékszem, ami szerint inkább nincs összefüggés.

Az hogy "össze vannak csapva" csak abban nyilvánul meg, hogy "nincs elég idő", vagy másban is?

Kíváncsiság van bennem, hogy számodra mit jelent a "meditáció", ami alapján nem neveznéd ennek a Kuthumi aktiválásokat - tényleg, végülis a "hivatalos" nevük nem is meditáció, hanem aktiválás...
Számomra a meditáció elég tág fogalom, illetve többféle használatával találkoztam. Ami közös bennük az az, hogy a "hétköznapitól" eltérő tudatállapot létrehozása a céljuk. Ilyen például a tiszta figyelem, a nem-azonosulás, mindenféle téma nélkül, a jelenben lenni minél teljesebben, mindent megfigyelni, észlelni, ébernek lenni, és semmihez sem hozzátapadni. Másik használata a vezetett meditáció, vagy a valamin való meditálás, amikor van téma, amiben elmerül a tudat. Mindkét esetben cél az külső érzékszervi észlelésektől való eltávolodás, az érzékszervi benyomásokon túli tapasztalás. Steineri fogalmakkal: imagináció, inspiráció, intuíció.
A Kuthumi meditációk nem szólítanak fel imaginációra, nem tesznek elénk képeket, nem utaztatnak annyira.
De ezeknél miközben hallgatjuk a szöveget, célszerű meditatív (ellazult, éber befelé figyelés) állapotában lenni, hogy az érkező energia minél tisztábban, teljesebben és - a résztvevő számára - tudatosabban végezhesse a dolgát. Gyakran a meditációt hallgatva a szövegtől teljesen eltérő dolgok is történhetnek (képek, testi érzetek, "utazás"), mindenkinek saját folyamatai szerint.
Anti mindig hangsúlyozza, hogy nem a szöveg a lényeg (bár megfontolandó, érdekes, hasznos információkat tartalmaz), hanem az energia, amit az üzenet hordoz.
Mivel érdemes a Kuthumi-aktiválásokat meditatív állapotban elvégezni, miért ne hívhatnánk ezeket meditációknak?

Kedves 'Univerzum Angyala'!

Kuthumi meditációit meg kell élni, érezni, tapasztalni!

Sok szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Szeretettel köszöntelekl Téged! Nem tudom szó nélkül hagyni az Orin meditációk összecsapott anyagát. Ezek élesben élöben nem studió felvételekként kerülnek fel. Az Anti ugyanugy meditativ állapotban van, ilyenkor elég nehéz olvasni. A csoport ahol min 30-an ülünk és meditálunk hozzuk le az energiát És a szöveggel együtt ezért olyan erős, ha a szöveg minőségére figyelsz akkor nem kapcsoltál ki, hidd el az eredeti időtartamot betartva mondja a szöveget nem egyszer látjuk ,hogy az ujjain számolja az időt és szünetet hagy , ha nem tudod pontosan végigcsinálni,nem is kell az energia ugyan ugy áthalad ha hagyod. VAN AKI AZT MONDJA LASSÚ, HOGY SOKKAL HAMARABB JÖNNEK A KÉPEK MINT AHOGY OLVASSA, SZTEM EZ ATTÓL FÜGG KI MENNYIRE ÁTERESZTŐ. ha többször meghallgatod máskét lesz. Túl sok egymás után? Nem,ennek igy kell lennie,ha későn ébred a Világ akkor szorit a cipő, ha le vagy maradva gyorsitanod kell a földi létben is olykor kapkodni. Persze ez nem kötelező lassithatsz is ,de én szeretnék átjutni időben és szenvedés nélkül az Ujföldre.. Orin is ezt mondja a Csatornázások közt A Szeretet és Fényháló -nál 3 csazornázott anyag található az 2007-ben jött le Orin a Mennyei Akarat meditáció sorozata alatt ,olvasd el kérlek mind a 3-at Orin is azt mondja a következő energiák a " nincs ellent mondás energiáit hozzák" és ez igy van jól. És van egy ki biztatás is bennük mi miért van. Én is igy voltam régebben, de mióta elfogadtam hogy ennek igy kell lennie sokkal jobb. VIgasz a Kuthumi anyagok nekem is hosszúak és emiatt nehéz végig hallgatni, de ha ez is kell a Világ jobbraforulásához megteszem, mert segitek mindenkinek, de főként magamnak. Ha idegesit az Anti által mondott szöveg, akkor olvasd, és szerintem végtelen hálásnak kell lennünk,hogy Ő és Annamari ennyi energiát fektet belénk, éjszakákon át forditják van, hogy pár napjuk van, és mi meg megyunk lehorgonyozni az energiáját a csoportból aki tud jönni, mert mindig az aktiválás előtt 2 nappal már megcsináljuk, tehát óriási munka ez. Mert egyébként honnan jutnánk hozzá? Max Angolul,de ez egy speciális szöveg, nem mindegy mit értelmez az ember. Szeretettel Ölellek : Erika

Matiri képe

Csodálatosak ezek az anyagok, nagyon köszönöm Nektek! Az Öt láng beavatást régebben megcsináltam már és nagy hatással volt rám az is. Legszívesebben folyamatosan olvasnám és hallgatnám Kuthumi mestert!
Kérdésem volna: szerintetek milyen gyakran lehet ezeket a közvetítéseket hallgatni, olvasni, hogy ne nagyon távolítson el a földi hétköznapoktól (szval hogy ne zakkanjak meg :))?
minden jót kívánva: matiri

margardian képe

Margardian
Szia
Érdekes, hogy ezt kérdezed, mert 1 hete , mindennnap hallgatom, és mindenhol. (mp3-on)Tesztelem magam, a tudatom, a tudatalattimat stb.....:)
Nem mindent tudatosítok az elsőnél, ezért van, hogy újdonságként hat egy -egy rész.
Ami időhöz van ajánlva (PL: minden hónapban 12 napig )arra azért figyelek.:)
Tapasztalatom, hogy emeli a rezgésszámom, még akkor is amikor nem összpontositok a szövegre, és segit magasan tartani, amit azért már gyakorolgatok e nélkül is.
Volt olyan, hogy a beavatást , és azalatt áramló energiákat a második alkalomnál, érzékeltem teljesen.Persze ekkor nyugalomban, meditativ állapotban kellett lennem.

Szerintem semmi akadálya, hogy akkor hallgasd amikor késztetést érzel rá, szívből.
Baráti üdvözlettel
Mariann

Matiri képe

Kedves Mariann!
Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat!
Igazad van, az ember ezt érzi jó esetben, és Kuthumi üzeneteihez nem hiszem, hogy első állomásként érkezik el az, aki tudatos szellemi utat jár, szóval valami kontroll és gyakorlat a másféle tudatállapotok terén feltételezett. Kicsit erős persze ez a "megzakkanás" :))
A tény az, hogy érzem, nagyon erős , nagyon mély hatást gyakorolnak rám ezek a szövegek és tapasztaltam más beavatásoknál, tanfolyamok után, hogy a nagyon erős "energiacsomagokat" a fizikumom nem mindig tudta asszimilálni. Gondolom ez ismerős másnak is. Valahogy a szellem sokkal jobban élvezi a sebességet, mint a test. Ilyenkor jött a legyengülés, a vírusos fertőzések, allergia stb. Az egó amúgyis hajlandó így védekezni a félelmetesnek hitt változások ellen, ezt is ismeritek biztos...
Bírok teljesen rosszul lenni ha egy erős energiájú emberrel vagyok vagy pl. mikor az őrangyalommal először találkoztam.
Szóval ez aggasztott kicsit, érezvén, hogy ez nem egy "lájtos" dolog, hanem igen komplex, mély, hatásos dolog.
Igen, meg az a másik, amiről Te is írsz, hogy van pl. a 27 kulcs....-ban, hogy ez elkövetkezendő 21 napban történik a változás, az újjászületés. Akkor addig nem is ajánlott az újabb csatornázások hallgatása vagy hogy is van ez. Mert látom, ennél azért gyakrabban zajlanak le az események.
Meg a sorrend. Én nem úgy hallgatom, ahogy jönnek, hanem ahogy érzem, a címe alapján vagy beleolvasok és aszerint.
Amúgy nekem is mindig mond valami újat és azt hiszem, evvel lehet lemérni, mennyit is változunk és fejlődünk általa.
üdv: Matiri

Nekem is megfordult a fejemben, hogy túl sok aktiválás egymás után talán mégse kellene. De aztán engedtem a folyamat hivásának, mert nagyjából az elmúlt hetekben olvastam el nagyrészét a Kuthumi aktiválásoknak,kettőt meg is halgattam és még más segitőktől is párhúzamosan .Az is igaz , hogy nem itt kezdtem az utam hanem nagyon régen, most emlékezem. Kerestem a sugarak angyalait hivást kaptam úgy találtam ide. Matiri jól gondolja ez nem lehet az első, vagy igen. Most hogy belegondoltam ez is átalakult úgy látom ,most már lehet első is ,mert meg lehet teremteni az inditóenergiát ha éppen innen akarod továbbfolytatni az utad.Tényleg megváltozott az időszerkezet,úgy élvezem hogy végre mozgásban vagyunk
Szeretettel Éva : )

antara56 képe

antara56

az ötszörös beavatás hanganyaga megvan neked jó lenne ide is feltenni a régebbi hanganyaokat is már kértem egyszer, de nem történt semmi. Meg nagyon jó anyag a lemuriai szegénység program eltörlése arról tudtok esetleg valamit???

Matiri képe

Ezek után a közvetítések után szoktam zenét hallgatni és most pl. új-zélandi képeket néztem, az energiák finoman masszíroznak közben. Ajánlom Nektek is ezt: http://avaxsphere.com/music/ethnic_world/seraphim_by_lazylevo.html
Innen letölthető a lap alján lévő linkkel. Olyan monumentális, mint a Dead Can Dance, garantáltan "ütős" .
Jó rezgést! Kia ora!
Szeretettel: Matiri

Sziasztok!
Először is köszönöm a fordításokat és hanganyagokat!

Kuthumi: (07.05.19) Entitások leválasztása, és átalakulás a szakrális geometria által esetleg megvan valakinek. Vagy ha lesz időtök felteszitek a hanganyagot?
Köszönöm.
Szép7végét Nektek.
Móna

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi.
Most kezdtem el hosszú kihagyás után hallgatni a Kuthumi anyagokat. Jelenleg a 27 kulcsnál tartok.
Az lenne a kérdésem -és látom már volt ez téma- hogy
pl. a 21 napot ki kell várni, vagy hallgathatok más anyagot is ha úgy érzem?
Vagy ez teljesen egyedi, egyén függő?
Nem kavarok be úgymond az energiákba?

köszönöm

Üdv

Matiri képe

Szia Czoti!
Én nem vártam ki 3 hetet így, és nem történt semmi rossz emiatt. Az első pár napban nagyon intenzív átalakulások és leválások voltak bennem ezután, azalatt semmi mást nem hallgattam, de utána már igen. Amihez éppen kedvem volt, nem sorrendben.
Azt tapasztaltam, hogy ez az univerzális szeretet-energia mindenkinek ott hat, ahol a legszükségesebb. Úgy értem, ha pl. ezután a nőies energiákról hallgatsz csatornázást, akkor ezek is "beszállnak" a 21 napos újjászületés támogatásába, ha ez most a fejlődésedben a legfontosabb és árnyalják azt.
Üdv: Matiri

AgnesG képe

Ez a hozzászólás át lett helyezve ide.

Matiri képe

Ezt a képét nagyon szeretem a Kedves Mesternek!
http://kepfeltoltes.hu/view/080626/kuthumi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szeretettel: Matiri

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.