Rólunk

Kategória:

Mit jelent az "Espavo"? Olvasd el itt!

Bemutatkozásképpen magunkról néhány dolog:

Közvetítünk Ég és Föld között, tudatosan hatjuk át Szellemmel az Anyagot, így aktívan hozzájárulunk az egyre gyorsulva zajló kozmikus nano-szekundum mindent átalakító erejéhez, miáltal a Föld bolygó és az Emberiség együttesen felemelkedik.
- A tudatos, határtalan fejlődést választottuk.
- Úgy tudjuk, hogy különleges időben élünk: a következő néhány évtizedben a Föld és az emberiség felemelkedik, beköszönt egy új aranykor, az "Ezeréves Béke Kora". Ebben a nagyon gyors átalakulásban mi tudatosan és örömmel kívánunk részt venni.
- Helyreállítjuk a kapcsolatunkat a Természettel, a Földdel, saját testünkkel, embertársainkkal, a Szellemmel. Integráljuk rejtőzködő részeinket (Kis Én-ek), harmonizáljuk léttagozatainkat (fizikai-éter-asztrál-mentál).
- Örömöt, fejlődést, szabadságot akarunk megtapasztalni hétköznapi életünk során.
- Tudjuk, hogy mi vagyunk a teremtői saját élményeinknek. Ennek megfelelően vállaljuk a felelősséget saját teremtéseinkért, nem okolunk másokat.
- Kerüljük az ítélkezést, ami elválaszt tárgyától, és végül is az Egyetlen Élettől. Igyekszünk nem táplálni negatív érzelmeket.

A portál gazdája Sziget Antal (akihez sok éve járunk továbbfejlődésünk érdekében), és azért jött létre ez a webhely, hogy Antinak ne kelljen olyan sok CD-t írnia. ;-)

[Ezt írta Anti a 2009 januári hírlevélben A harcos út c. írásáról:] ...ez lényegében az espavo.hu oldal eddig hiányzó „programja”, "hiszekegye" vagy „ars poetica”-ja is lehetne. Tehát a számomra fontos dolgok egyfajta kifejtése, annak megfogalmazása, hogy miért is jött létre ez az oldal.

Lásd még:
- Alapvető anyagok
- Szabályzat, jogi nyilatkozat
- Impresszum