A Csoport

Lightworker 2010/10 -- Gyönyörű Kirakó – Tegyetek Valamit

Kategória:

Steve-től:
A 10:10:10 pillanataiban volt egy energiahullám, ami mindannyiunkat elért.
Nyugat felé haladva járta be a világot. Az az új energiahullám áramlott be, amit
vártunk és előre jeleztünk. Nem voltunk csalódottak.

Lightworker 2009/06 -- Család – A Fény családja

Kategória:

Steve-től:
Észrevettem egy dolgot, hogy az emberek különbözőképpen reagálnak arra a szóra, hogy család. Engem megáldottak egy hihetetlenül támogató biológiai családdal, de sokaknak teljesen különböző a történetük. Ebben a hónapban a csoport a családra tekint, és azt mondják, hogy ami előttünk van az az, hogy „mi emberek” kibontakozzunk. Az mondták, hogy mi fogjuk kialakítani a Fény családjait. Azt is mondták, hogy ez lehet az egyik olyan terület, amelyen feszültségeket tapasztalhatunk ezekben az időkben. A családi témák előtérbe kerülhetnek. Hallom, ahogy visszatartjátok a lélegzeteteket... Nyugalom, ez is elmúlik. Mindent megmagyarázva, azt mondják, hogy a család egy szerződés a lelkek egy csoportjával, hogy bezárkóztok velük egy szobába amíg felnőttök, és ők hajlandóak annak látni akik vagytok ahelyett akik lenni szeretnétek.

Lightworker 2009/04 -- Tudatos társaságok [vállalkozások] – Teret adni a meghatalmasodott embereknek

Kategória:

Steve-től:
Tovább dolgozunk a magunk módján a gazdasági átrendeződésben, ami most tárul fel a Föld bolygón, és a csoport megragadja ezt a lehetőséget, hogy megosszon velünk több információt a jövő mindenféle társaságairól, kormányairól, vallási és egyéb és szervezeteiről. Noha azt mondták, hogy az üzenet minden fajta közös csoportosulásra vonatkozik, ők kifejezetten a [gazdasági] társaságokat, vállalatokat választották ki. Azt mondták, hogy a társaságok befolyásolják, gyakran ellenőrzik is a világot, mégis van egy vele járó hiányosságuk, [hogy] a fő szándékuk a pénzcsinálás. A Föld bolygó alacsonyabb rezgésszintjén ez még elég jól működött, de most már a „haszon minden áron” szemlélet a gyengeség súlyos jeleit mutatja.

Lightworker 2009/03 -- Technológia letöltés – Egy kozmikus esemény

Kategória:

Steve-től:
A csoport e havi üzenete olyan eseményről szól, ami július 21-én és 22-én megy végbe. Néhány éve beszélnek arról a kölcsönösségről, viszonosságról, ami a technológia és az emberi rezgésszint között van. Röviden úgy szól, hogy a technológiai fejlődés a közvetlen visszatükröződése a kollektív emberi rezgésszintnek. Ahogy a kollektív emberi rezgésszint nő, fejlettebb technológiai szint ragadható meg a Földön. A történelem folyamán a fejlett technológiák sokszor elültetődtek, de nem maradtak meg.

Lightworker 2009/02 -- 2009 a megosztottság vége – Az emberiség szívének egyesülése

Kategória:

Steve-től:
Ebben a hónapban a csoport 2009-ről beszél. A kilences szám a számmisztikában a beteljesüléssel kapcsolatos. Tulajdonképpen a legtöbb számmisztikai módszerben a 2009 kettőt vagy tizenegyet jelent, mégis azt mondják, hogy ők a felemelkedéshez inkább az 01.01.01., 02.02.02., stb. visszaszámlálási módot használják, hogy szemléltessenek egy fontos szempontot. Azt mondják, hogy egy nagyon egyedi időablakban vagyunk, amikor 2009-ben el fog kezdődni az elkülönülés illúziójának a vége a Földön.

Lightworker 2009/01 -- Kozmikus igazság részecskék – A Föld újjászületése

Kategória:

Steve-től:
A fény jelzőtüzeit általában nem ajánlom embernek, de ebben a hónapban kivételt kell tennem, mert múlt héten egy nagyszerű fénymunkást és barátot vesztettünk el. Sonia Bos tette meg az átmenetet otthonában január 11-én. Együtt érzünk a férjével, a családjával és emberek ezreivel, akiket a munkája megérintett. Sonia vendégünk volt a VirtualLight élő adásban és egyike volt a néhány vendégnek a 2008. augusztus 8-i Emberangyal konferencián. Az ő üzenete a vízöntő korról segített sokaknak, és tovább fog élni, mint a hagyatéka. Megtiszteltetés számomra ebben a hónapban a fény jelzőtüzeit Sonia Bos-nak ajánlani. Szép munka volt Sonia, hiányozni fogsz nekünk, de mindig emlékezni fogunk rád.
Ebben az üzenetben a csoport időszerű áttekintést ad nekünk három különböző perspektíváról.

Lightworker 2008/12 -- Szerelembe esni – Lélekszintű mély kapcsolatok megélése

Kategória:

Steve-től:
Ebben az üzenetben a csoport kibővítette azt a fogalmat, amelyet néhány hónapja mutatott be. A lélekszintű, mély kapcsolat a kommunikáció olyan új szintje, amely korábban általában az emberek számára nem állt rendelkezésre. Amikor kifejlődik ez a lélekszintű kommunikáció, akkor ez az időtlen szeretet tapasztalatához vezethet, ami mostanáig nagyon ritka tapasztalata volt az embereknek.

Lightworker 2008/02 -- Különlegesség - Kilátás a busz tetejéről

Kategória:

Steve-től:
Az e havi üzenet arról a szerepről szól, amit a technika játszik az életünkben. A kezdetektől tudom, hogy esetleg félelem övezi ezt a témát.
Az édesapám elektromérnök volt, és amíg felnőttem, mindig az új technológiákkal fogalkozott. Sokat tanított nekem az elektronikáról és egészen fiatal koromban rádiókat és zenei erősítőket építettem. Az elsők között voltunk a szomszédságban, akiknek színes televíziója volt. Egyszer drágán megvették nekem az első zsebzsámológépek egyikét, amit akkor készítettek, amikor még középiskolás voltam. Egészen izgatottak voltunk a lehetőségektől, amit ez hoz majd számunkra, és apám azt mondta nekem, hogy ez a jövő útja. Előhúzta a logarlécét és versenyeztünk abban, hogy ki tud először megoldani egy feladatot. A következő héten, büszkén vittem az iskolába számológépet, hogy megmutassam mindenkinek. Sose felejtem el azt a döbbenetet és meglepetést, amikor az igazgatói irodában találtam magam, az igazgató pedig elvette a számológépemet és közölte velem, hogy sose adja vissza. Mérgesen mondta, hogy ha ilyen dolgokat engednénk meg az iskolában, senki se tanulna meg írni és olvasni. Az apám hatálytalanította ezt, és elhozta a kalkulátort később, de meg kellett ígérnem, hogy nem csak hogy nem viszem többet az iskolába, de soha nem használom a matematika házifeladatokhoz sem, amit az igazgató büntetésként rótt ki rám. Apám rám nézett és csak azt mondta, hogy szomorú, hogy egyes emberek mennyire félnek a jövőtől.
Amikor ezt a közvetítést adtam át, az internet adásban a szerverkapcsolatunk tönkrement. Sose jöttünk rá, hogy pontosan mi történt, de ennek eredményeképpen elveszettük az adások felvételeit annak a résznek a kivételével, amit menteni tudtunk és a csatornázás hangfelvételeit. Így is sok e-mailt kaptunk erre az üzenetre reagálva. A legtöbbjük pozitív visszajelzés volt, de néhányan nagyon kiábrándultak voltak attól, amit a csoport mondott itt. Az egyik e-mail ezt írta: „Mi van veletek? Nem tanultatok semmit Atlantisz sorsából?” El kell mondanom, hogy a csoport elég sokat osztott meg velem arról a szerepről, amit Atlantisz idején játszottam, és az egyedüli válaszom erre az: Igen, ezt tettem. Nem, én nem félek a jövőtől. Köszönöm neked Apa.

Lightworker 2008/11 -- Félelem a sötéttől - Félelem és sötétség

Kategória:

Steve-től:
A repülőn ülünk, hazafelé repülünk Hollandiából, második otthonunkból. Két nagyon csodálatos és sűrű hetet töltöttünk ott a családdal. Barbarával mindkettőnk számára érzelmileg erős hét volt ez. Minden ilyen tréning sok érzéssel jár együtt, de ez a metafizikai elrendezéssel kapcsolatos tréning volt, és a fénymunkásoknak ezzel a lelkes és csodálatos csoportjával nagyon közel kerültünk egymáshoz. Nagyon speciális és érzelmekben gazdag időszak volt ez. Azt vettem észre, hogy az újrahuzalozás egyik nagy hatása az érzések intenzitásának növekedése, és mindketten tapasztaltuk ezt. Úgy találtuk, hogy szükségünk van egy semmittevő napra, hogy leföldeljük magunkat, mielőtt repülőre ülnénk hazafelé. Ezt az időt az indulás előtt Elke lányunkkal töltöttük Amsterdamban. Sokan ismerik őt vagy látták a rendezvényen. Belgiumban született és él, de bárki, aki együtt látott minket, láthatja, hogy ő a mi lányunk és a szeretet olyan mély, hogy néha fáj. Angoltanárként Elke olyan közmondásokat kérdezett tőlünk, amelyeket mi használunk angolul, hogy megoszthassa őket az osztályával. Ez elég volt ahhoz, hogy Barbara mozgásba lendüljön és mindenre, amit csak láttunk, mondjon egyet. (A dalokkal is ezt csinálja.) A beszélgetés egyik pontján megkérdeztem tőle, hogy van, és azt mondta, hogy jól. Még Barbarát is lepipáltam azzal, amikor ajánlottam egy mozaik játékot a „fine” (nagyszerű, kitűnő) szó kezdőbetűivel.

Lightworker 2008/10 -- Hatalmat az embereknek - A globális gazdaság újrahuzalozása

Kategória:

Steve-től:

Már egy hete, vagy korábban tudom, hogy ez az üzenet következik. Igazán ellenálltam neki, mert erősen irtózom attól, hogy olyan negatív üzeneteket adjunk ki, mint ez, amit éppen olvasni készülsz. A saját életemben célzottan kizárom a félelmen alapuló üzenetek minden fajtáját. Személyesen azt hiszem, hogy mi emberként túl sokszor játszottuk ki a félelem kártyáját. Úgy tűnik, hogy a félelem jó üzlet. Rémítsd meg az embereket igazán jól, és mindent megtesznek. Ez nyilvánvalóvá válik, amikor nem jut eszedbe a kódod a kódolt programhoz. Szeretném hinni, hogy kifelé tartunk ebből, de az emberiség meglepett már engem korábban, amikor az USA többsége bevásárolt a félelemből és újraválasztott egy elnököt, aki ezt a félelmet gerjesztette.
Sajnálom, nem megyünk bele a politikába itt, a csoport nem fogja megmondani nekünk, hogy kire szavazzunk. De adnak néhány nagyon jó példát arra, hogy hogyan és mit találjunk a saját szívünkben. Azt a szomorú adatot közlik velünk, hogy a vezetők 97 %-át a bolygón félelemből választották. Azt is jövendölték, hogy az USA gazdasága visszaesik. (Ezt az üzenetet virtuális adásban bemutattuk már szeptember 27-én, még mielőtt a globális piacokon a mély zuhanás elindult.) Az a helyzet, hogy ez lesz világszerte. 6-8 ilyen évről beszéltek, és Róma bukásának időszakához hasonlították. Azt mondták, hogy a levegőt teljesen ki kell engedni a léggömbből, és szilárd alapokon lehet majd újra építkezni. Nagyon humorosnak találták, hogy az elnök egy csekket készül írni, hogy megoldja a problémát. Amikor erről a félelem alapú üzenetről beszélnek, azonnal emlékeztetnek bennünket, hogy megváltoztathatjuk ezt a folyamatot bármikor és mutatnak néhány utat arra, hogyan is tegyük.
A csoport az egyik alapkérdést hozta fel. Az univerzális energia mozgása a dolgokat egybe húzza. Azt mondják, hogy minden, ami ezzel ellentétes, és az elkülönülésre irányul, az jóval nagyobb ellenállással fog találkozni, mert azok a cselekedetek lelnek majd támogatást, amelyek harmóniában vannak az egyesítő elvekkel. Az elkülönülés ideje lejárt. Szervezetek, testületek és kormányok akcióiról beszélnek. Olyanokról, amelyek ezt az egyesítő elvet, az együttműködést követik az üzletben és kormányzásban, és ezek fogják meghatározni, hogy ezek az üzletek és kormányok milyen jól alkalmazkodnak az új föld magasabb vibrációjához. Magyarán azt javasolják, hogy olyan embereket válasszunk, akik megállítják az energiaáramlás szétválasztását és korlátozását.
A csoport a választott vezetők új modelljét és megadta. Azt mondják, hogy Lemúria korához hasonlóan lesz majd, amikor nem voltak jogszabályok, de voltak szokások. Ezeket a vezetőket azért választották meg, hogy szolgálják az embereket, gondoskodjanak az infrastruktúráról, a tisztaságról, burkolják az utakat, stb. Az igazság az, hogy számunkra azért, hogy a gazdaságunk vezetési iránya megváltozzon szükséges, hogy visszavegyük a hatalmunkat a helyett, hogy átadjuk olyan vezetőknek akik a félelmeinktől akarnak bennünket megvédeni. Ezzel a hatalommal a felelősség új szintje is együtt jár, amelyet eddig kevesen választottak. Mindenesetre könnyebb átadni a hatalmunkat a vezetőknek, mint viselni a felelősséget az életünkért. Mégis, akik vállalják a hatalmukat, számos ajtót nyitnak ki mások számára és ez az útja a meghatalmasodott embernek, ez vezet el bennünket az E (empowerment) korba, a meghatalmasodás korába.
Szívemből tudom, hogy ez a remény üzenet az egyik legfontosabb a csoport üzenetei közül a 21. században.

Lightworker 2008/09 -- Mély kapcsolatok – A szépség klánjának aktiválódása

Kategória:

Steve-től:

Barbara és én olyan szerencsések vagyunk, hogy nagyon sok különösen szép ember van az életünkben. Az a tréfás, hogy a legtöbb igazán szép embernek fogalma sincs arról, hogy ő gyönyörű. Több ilyennel dolgoztam együtt szemináriumokon és személyes munkákban, ahol segítettem nekik látni azt a módszert, amit alkalmaztak, sokszor nem is tudatosan, hogy elrejtsék a szépségüket a nem kívánt figyelem miatt, amit az gyakran [fel]kelt. Biztonságos-e most már az igazi szépségedet teljességében nyíltan láttatni? A csoport nem csak azt mondja, hogy [ez] lehetséges, de fontossá is válik számunkra, különösen azok számára, akik a szépség klánjából származnak. Igen biztonságos és vannak biztonságos helyek, ahol ragyoghat a teljes fényed, és megoszthatod a teljes szépségedet. Vannak olyan biztonságos helyek is, ahol az egészséges szexuális energiát is félelem nélkül élvezheted. Az ilyen biztonságos helyek megtalálása és megteremtése nagyon fontossá válik, mivel az emberiség az úton közvetlenül a következő kvantumugrás előtt áll. Ez elkezdi aktiválni a szépség klánjából származók szakrális szerződéseit is.

A második témája a mai üzenetnek a kommunikáció új szintje, ami mindnyájunk számára elérhető. Mély kapcsolatnak nevezték, és noha ez szóbeli és érzékszervi kommunikáció is, nagyon mély szintje a bizalomnak és egy másik ember megértésének. A kommunikációnak ezt a szintjét az időtlen szeretethez kötik, ami szerintük most már számos ember napi életében is megvalósulhat. Azt mondják, hogy azok az emberek, akik ezt a mély kapcsolatot megvalósították, annyira a szeretetben vannak, hogy nincs „szükségük” egymásra.

Amikor nincs az energiameződben korlátozás, beengedheted a másik embert a szíved legmélyéig. Ez a legintimebb dolog, amit két lélek tehet fizikai formában. Különösen a szépség klánjából származók számára volt ez a múltban nagyon nehéz. Ahhoz, hogy mély kapcsolatot hozzanak létre, nem szabad félni a korlátozó energiáktól. Az ítélkezéstől vagy attól való félelem, hogy mások mit gondolnak, le tudja blokkolni a mély kapcsolat megvalósulását.
Minden energiád koncentrálódjon a bátorságra, ragyogjon a fényed, a szépséged, hogy meglásd saját magad pontos tükörképét a partnered lelkében. Ez most sokkal mélyebb szinten lehetséges, mint valaha. Azt mondják, hogy ezt a mély szintű kommunikációt számos más emberrel is megélhetjük az életünkben, nem csak szerelemben. A csoport szerint ez azt jelenti, hogy megengeditek más embereknek nyitottan, a lelketeket és a teljes szépségeteket látni. Készen vagy a mély kapcsolatokra?

Lightworker 2008/08 -- Új infrastruktúra

Kategória:

Lightworker 2008/05 -- A Szeretet Hologramja - Szerelembe Esni Önmagunkkal

Kategória:

Steve-től:

Az ehavi üzenet a hologramokról és a szeretetről szól. A csoport azt állítja, hogy maga a Föld is hologramként kezdte és erről még többet fogunk tanulni a közeli jövőben. Ha három vagy több fénysugár metszi egymást, akkor együtt egy 3 dimenziós tárgyat alkothatnak, amit hologramnak nevezünk. Ebben az üzenetben a csoport azt állítja, hogy ugyanezek az alapelvek alkalmazhatók a fény más formáira is. Bemutatják, hogy a szeretet többfajta szögét/nézőpontját megtalálva és alkalmazva a szeretet egy igen varázslatos hologramja alkotható. Ha három fénysugár egy 3D-s tárgyat alkothat, vajon mit alkothat a szeretet három sugara?

Lightworker 2008/04 -- A spektrum látás - Nyissátok ki szemeiteket

Kategória:

Steve-től:

Az ehavi üzenetben a Csoport egy bepillantást ad nekünk arról, hogy mit fogunk látni akkor, amikor elkezdjük megtapasztalni a multidimenzionalitást.Ez egy új eszközt fog hozni számunkra, amit ők spektrum látásnak neveznek, mely arra vonatkozik, hogyan tágítsuk víziónkat ahhoz, hogy egy olyan szélesebb pespektívában lássunk, amely multidimenzionális énünket tartalmazza.

Lightworker 2007/12 -- Az ember-kór - EZ NEM GYAKORLAT!

Kategória:

 

Lightworker 2003/11 -- A harmonikus konkordancia - A második lépés

Kategória:

Lightworker 2006/10 -- Újra-kapcsolódás - Az ember újra-kapcsolódása

Kategória:
Tartalom átvétel