Kryon

Lee Carrol {Kryon} 2008.06.28 -- Benne van a DNS-ben

Kategória:

2008. június 28.
Kelowna, British Columbia, Kanada

Az olvasót segítendő ezt a channellinget Kryon újra csatornázta Lee-n keresztül és a jobb megértés érdekében kiegészítette. Az élő események gyakran tartalmaznak olyan energiákat, amik a nyomtatott változatban nem jönnek át. Jelen közvetítés nagyban módosult és kitisztult az újra csatornázás során. Így hát élvezd ezt a feljavított üzenetet Kelownából a megmagyarázhatatlan megmagyarázásáról!

Lee Carrol {Kryon} 2008.04.12 -- Mária Története - Egy Élet

Kategória:

2008.április 12.
Első Nemzetközi Kryon Konferencia
Hamburg, Németország

Az olvasót segítendő ezt a channellinget Kryon újra csatornázta Lee-n keresztül és a jobb megértés érdekében kiegészítette. Az élő közvetítés gyakran olyan energiákat foglal magába, melyek a nyomtatott változatban nem jönnek át, ráadásul ez a különleges üzenet Németországban hangzott el,
ahol még egy nyelven oda-vissza folyt a tolmácsolás. Ezért, hogy kiiktassuk a rövid mondatokat és a befejezetlen gondolatokat, sok mindent meg kellett változtatni. Így hát élvezzétek ezt a feljavított üzenetet Hamburgból.

Egy gondolat Lee Carrolltól: Kryon nem egy védett név. Ez azt jelenti, hogy ezt a szeretett lényt többen is csatornázzák. Az elmúlt években többen láttak hozzá, főleg Európában. Ezen áprilisi alkalommal öt másik Kryon csatornázót hívtunk meg, hogy csatlakozzanak hozzák Hamburgban, az Első Nemzetközi Kryon Konferencián. Jöttek Németország más tájairól, Dél-Amerikából és Dél-Afrikából. Valamennyien csatornáztak ezen a hétvégén. Az itt következő channelling az esemény első estéjén hangzott el. Ez az egység éve és szeretnénk megmutatni, hogy nem versengünk, hanem egyedülállóságunkat összeadva adjuk át Isten szeretetének közös üzenetét.

Lee Carrol {Kryon} 2008.01.26 -- Kvantum Gyógyítás

Kategória:

2008. január 26.
Vancouver, British Columbia, Canada

Az olvasót segítendő ezt a channellinget Kryon újra csatornázta Lee-n keresztül és a jobb megértés érdekében kiegészítette. Az élő események gyakran tartalmaznak olyan energiákat, amik a nyomtatott változatban nem jönnek át. Jelen közvetítés nagyban módosult és kitisztult az újra csatornázás során. Így hát élvezd ezt a feljavított üzenetet Vancouverből a megmagyarázhatatlan megmagyarázásáról!

Tartalom átvétel