Márciustól- Csillag szülötteknek Az újra indító fényprogram

Unicornis képe

Te, aki olvasod soraimat biztosan érzékeled mennyire fontos időszak következik március 20.-ai időszak alatt és azt követően.

Rendkívül fontos, hogy tudd, amit kívánsz gyorsabban megvalósul majd, mint gondolnád. Nagy a felelősséged az együtt teremtő munkában. Nagyon fontos, hogy egyensúlyban tartsd magad mert, a béke, a szeretet, egy új valóság megteremtése a feladat.

Galaktikus segítőink üzenete, hogy, a legtöbb ember el fogja veszíteni identitását, mert lesz egy pillanat ( egy nagyon viharos pillanat), amikor lekapcsolódunk a közös tudathálóról, hogy egy új valóságot hozzunk létre, az új hálón. Tabula rasa!

Elkezdenek emlékezni kik valójában, egy multidimenzionális létrehozott síkon megtapasztalni a valóságot, az adott pillanatban. A sötét Hold idején. Fényben az árnyék- Árnyékban a Fény - egy rejtés.

Csak így lehet megtisztítani a "megszállás nyomait", a tudatlanság homályát. Az elkövetkezendő napokban fontos, hogy éberebb légy, mint valaha.

Benned hangolás történik majd újra, egy magasabb frekvenciára, egy oktávval magasabbra mint az emberiség többsége. Ez mindig is így történt...egy oktávval magasabb rezgésed van, hogy úgymond "húzd" az emberi lelkeket a felemelkedés, a megvilágosodás felé. Te mindig egy lépéssel előrébb vagy akár negatív, akár pozitív a megtapasztalás, hogy segíthess, a feléd nyúló kezeknek.

Azt szeretnék segtítőink, hogy lásd a felelőséged nagy, alaposan gondold át hogy döntesz, mit cselekszel.

Hallgass az intuíciódra és figyeld, minden nap legapróbb kis részleteket is.Figyeld a gondolataidat az érzéseidet hogy választani tudj belülről az előtted álló kérdésre, helyzetre. Úgy is mondhatnám LÉGY A JELENBEN. Mert ez az az időszak, amikor minden emberi tudatra hatással leszel...persze eddig is igaz volt ez de a különbség, a tabula rasa. Mintha te írnád a fehér lapra a sorokat. És tényleg!

Mivel elég viharos lesz ez az időszak, a mérleg ki fog billenni, neked kell egyensúlyozni, ahogy mindig is tetted, mert küldetésed része. Megmenteni az emberiséget, mert te tudod a sebeket hogy kell begyógyítani, és te tudod erőn fölül is leküzdeni az akadályt, és te tudod, hogy egy pillanat a valóság, és nem az, amit a szem lát.

Fény, Szeretet, Béke, Harmónia, Egyensúly ezt tudod te, és kérlek teremtsd meg ezt most is jobban mint valaha, mert van támasz, segítség de a végrehajtás rajtunk múlik.

A kristálygyerekek Krisztus tudata , tudatuk ereje, jelentős fényt tud hozzáadni a munkához.

A lehetőségek végtelenek.

Tágítsd ki a tudatod, lépd át korlátaidat, a végtelen Teret és az Időtlenséget hozd be a szívedbe, írd bele a szeretet a béke valóságát az új Földre, és sugározd vissza az Univerzumba, hogy átragyogja a Földet és azon is túl.

Lásd, hogy tényleg minden változik körülötted, és változásban van a tested is újra, ami fájdalmakkal jár. Folytatódik a DNS rétegek hangolása a 7-8-9.
Tisztuláson mész ilyenkor keresztül, a tüneteit már jól ismered. Talán annyit teszek hozzá, hogy mostanában a testtudatodra is nagyon figyelj. Mit ennél szívesen, hogy megkönnyítsd a tested munkáját.
Jellemző tünet, ami talán eddig nem volt ennyire erős, a méregtelenítési tünetek, különösen a nyelvlepedék. Ajánlott tisztítani a nyelvedet reggelente és a sós fürdő is sokat könnyíthet testednek.
Fontos, hogy amikor egyensúlytalanságban vagy, kapcsolódj össze a Földkristállyal és hagyd végigáramolni csodás rezgéseit.... amikor érzed, hogy egyensúlyban van benned a földkristály erő , akkor kapcsolódj össze Alcyonéval és hagyd, hogy összerezegjen benned a két erő.

Tudom, hogy nem könnyű a mindennapi rohanásban a jelenben lenni. Segít, ha a gondolataidat újra és újra a belsődre irányítod, hallgasd a tested zenéjét, vagy ha a jelenben érzékelhető szépre és jóra figyelsz, mert mindenben ott van Isten, mindenben megláthatod a fényt és olyan sok hálát ad szíved ezekben a percekben. Ez az időszak minden fénye, energiája a tavasz teljes üzenetével téged segít. Ne veszítsd el a lendületét, lovagold meg a lágy szellőt, engedd, hogy a Nap megérintse legbelső rejtekedet is, hallgasd a madarak szerelmes énekét. Az élet jutalom, az élet szép!