FONTOS !! TERJESZTENI !!

Kategória:

Ez az "útmutató" nagyon fontos, életet és életteret menthet, ne legyünk szűkmarkúak, lusták vagy kicsinyesek és juttassuk el mindenkinek, aki nehéz helyzetbe került. Sok múlik azon, hogy minél többen lehetőséget kapjanak kikerülni a bankok és a velük együttműködő volt és jelenlegi "kormányok" valamint a bankokat támogató "igazságszolgáltatási rendszer" piszkos karmai közül.

A Magyarok Istene Áldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/

Cselekvési útmutató az ország kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=361#comments

Tulok - 2013.06.30. 22:38:54
"
Moltez, és Mindenki! Ez az eljárásmód nem csak működhet, de működik is, mert a hatalombitorlók törvényei szerint is alkalmazható, megfelel a jogi szabályozásnak. A bíróságok így is túlterheltek, ez teljesen leállítja a működésüket és a végrehajtásokat is.

Hegel! Azt még megértem, ha valaki fél elmenni a tüntetésekre, de azt már nehezen hiszem el, hogy valaki akkor sem mozdul, legalább a közjegyzőig, amikor kitűzték a végrehajtás dátumát...

Az "eljárásmenet" még kisebb kiegészítést kap holnap, útmutatóval és azzal is, hogy miként adjuk elő a szükséges okirat iránti igényünket...

Tulok - 2013.07.01. 12:06:40

Gabesz! Árpi sem azt mondja, hogy majd egyedül kimegy tüntetni, és egyedül képviseli százezres nagyságrendű károsult érdekeit. Tömegek támogatására van szükség, mert tömegek érdekeit szolgálja. Népszerűsíteni kell, ahogy ez más helyi pénzek esetében is így történik, de a "Szent Korona" nem csak helyi pénz. Az "Stk" széleskörű elfogadása a feltétel, hogy fizetni lehessen vele, de a "csereszintű" alkalmazása már most is működik (ehhez nem kell fedezet, a http://www.maghir...), és mivel a fedezetét Magyarország természeti kincsei adják, nem is értéktelen. Egy illegitim államrendszer rablógazdálkodik a tulajdonunkkal, és "csak" azt kell elérni, hogy ez széles körben tudatosodjon, valamint egyéb komoly fedezet is rendelkezésre áll. Természetesen, mint minden elektronikus nyilvántartási rendszert, ezt is be lehet támadni (és be is fogják), de ezzel az erővel a net-bank sem tudna működni, pedig ezeket a rendszereket is hatásosan támadják "kisipari eszközökkel".
A "KIEGYEZÉS" egy felkínált lehetőség, amit a legtöbb hatalombitorló rabló nem fog elfogadni, mert bízik az elnyomásban segédkezők erőszakos fellépésének hatásosságában, de visszavonulót fújnak, ha megjelenik egy nagyobb erő is, és ez nem feltétlenül csak Magyarország kifosztott, folyamatosan megsarcolt lakossága. Elfogadása és bevezetése amúgy is szükségessé válik Európa teljes kifosztása után az euró és vele együtt a forint hiperinflációja miatt.
A hatalombitorlók "törvényei, rendeletei, egyezményei" semmisek, ezt most is tudjuk. Az előző cikkben ezt taglaltam. Ha egy rablóbanda hatalmába kerít egy várost, az még nem azt jelenti, hogy a széles körben elfogadott és megszavazott törvények hatályukat vesztik, csak azt, hogy a lakosságnak jogai érvényesítéséhez meg kell küzdenie a betolakodókkal. Orbánéknak "nem áll jól a szénája", és az EU által tolt Bajnai-féle alakulatnak sem, mert várhatóan alig lesz a fizetett és kényszerített szavazókon kívül aki támogatná őket. Nem mernek szabályos és a nemzetközi jog szerint is érvényesnek tekinthető népszavazást kezdeményezni, mert kiderülne, hogy a még amúgy leglazább mértéket sem tudnák megütni (ez 2/3-a az ország szavazásra jogosult lakosságának, de pont a szavazásra jogosult lakosság 2/3-a volt az, aki 2010-ben már el sem ment szavazni. A korábbi "ideiglenes" alkottákolmány szerint ehhez 4/5, vagyis 80% kellene). Ez olyan, mint amikor Kádárék nyolcan kijelentették, hogy ők a kormány, és behívták az oroszokat "szavaztatni". Most nem fognak bejönni se Orbán, se Bajnai érdekében, viszont az új pénznem Őket is érdekli, ahogy Svájcot, Szerbiát és más országokat is."

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=361#comments

Raistigle képe

Milyen eredményeket értetek el ? Látod ennek reális esélyét, hogy megvalósul ?

Baljós jelek!!....indul a végső játék......Ha elolvasod ezeket az oldalakat/hsz-ket/ látod majd merre mennek el sajnos /vagy nem?/ a folyamatok, ahogyan sejtve voltak!!!...már csak az idő és a pont hiányzik a megegyezésből, hogy mikor?

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4446&c_start=3...

Kásler népfelkelést szervez !!

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=362#comments

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.