shona blogja

Inkorporáció

shona képe
Kategória:

Médiumi képességekkel születtem, nem véletlen, hogy beavató tanári feladatot kaptam. Ugyanakkor hatalmas probléma számomra, hogy érzékelési képességem inkább mínuszban kifejezhető, mint nullában. Semmilyen energia áradásának érzékelésére nem vagyok képes.
Feladat lenne, hogy egyes esetekben inkorporáljuk az angyalt, vagyis átadom a testem a számára, behívom, beidézem. Azt sem érzékelem, hogy kinyílik a koronacsakrám, nemhogy azt, amikor kilép félig a lélek, és beengedi a helyére az őrangyalt, és rajta keresztül egy magasabb rendű angyalt.

Hit

shona képe

A hit akkor a leghatékonyabb, ha önmagunk és Isten erejében bízunk.

A hitről

shona képe
Kategória:

A hit a szélhez hasonló csilingelésre készteti a szélcsendben hallgató csengettyűt. A hit megszólaltatja lelked hangjait, és az öröm felé röpíti.

A halogatás

shona képe

A halogatás ostobaság. Holnap ugyanúgy döntened kell, miért ne tennéd meg már ma? Azt hiszed, holnap bölcsebb leszel? Holnap csak öregebb leszel.

A fényember

shona képe

A fény a fényember bensejében van és az egész világot megvilágosítja. Ha ő nem világít, akkor sötétség van.

A béke útja...

shona képe

A béke útja: az „én” hegyének megmászása. Ha önzetlenül tudunk szeretni másokat, az megkönnyíti a mászást. Addig látjuk sötéten a dolgokat, amíg a szeretet fénye ki nem árad a lélek lámpásából.

Tízmilliószoros nap

shona képe

Tízmilliószoros (ünnep)nap

Tartalom átvétel