Kókai Erika blogja

2008.06.22. KECSKEMÉT Ég és Föld gyermeke

Kategória:

A fény ami fogan benned
az a szived csillaga.

Az élet ami fogan benned
az , az Univerzum csillaga

A minden ami fogan benned
az , az Egy csillaga.

2008.06.21. KECSKEMÉT Vörös Otthon

Kategória:

A szivcsakrátok a mai nap gyönyörűen sugárzó befogadó , világitó fénycsóva. Ma kapcsolódtok az apszolutra sokaknak ma a nagy utra, mely a helyedre vezet. Ma a szivcsakrátok mint apró érzékelő tapogató korongokkal rendelkező világitó tengeri élőlény. A szivetek fénye figyelésével és annak érzékelésével mint a meduza a gyönyörű napfénytől áttetsző tiszta Óceán vizében Igy a fényben uszva teljen el a két ill. majd a szép napod.

A Tűz ! 2008 06,08-09

Kategória:

Hurrá!!!!!!!!!!

Kategória:

Csúcs volt a hétvége!! Kuthumi a Fehér tűz beavatása cimü med. A zárorész a csodák-csodája!!!! Köszi Annamari és Anti. A Mennyei Akaratot harmadszorra is megcsinálon az tuti, mert tök jól érzem magam. HAHÓ Többiek ébresztő!!!!!!! Ti mikor szeretnétek???? Keresem: Andi, Margit, Eszter? Nóra ? Merre Ti hogy érzitek magatokat???

CSILLAGOK ÁLDÁSA 2007. Mennyei Akarat -hoz

Kategória:

A csillagok áldása benned, ezen keresztül kapcsolódj az apszolútra arra a nagy utra,mely számodra még az ismeretlen. A multra tekint, melyben megtalálod magad. A hálón lógva keresd ,mi ma is itt vagyunk Veled, azt a helyet mely a mai napra szól Neked. Ez az ut számotokra a csillagtúra, sétáljatok végig az univerzumban, lépjetek azokra a csillagokra, melyek számotokra megadják a feladatotok elvégzéséhez szükséges informáciokat.

Veled 2006.05.26

Kategória:

A vágy a szeretet , mi bennem ég irántad
határtalan.
Érintésed perzsel, mely felébreszt bennem
minden ősi ösztönt.
Egyéválni öleléseddel, egyéválni a mindennel

Egymás részévé lenni a legcsodálatosabb érzés
mit érzek Veled, s Te velem

A tűz mi perzselő mindent ledöntő elem
Mit érzek Veled s Te velem.
Ez az erő, ami visz egyre közelebb ,és közelebb.

A szeretet éltet ez a mély tiszta érzés számunkra,
nem kérdés.

Vágyd a lelked szabadságát, melyben találod életed

OLVASSATOK A CSILLAGOKBAN 2004.10.29

Kategória:

Mindannyiótoknak kiszámitott utja van, miért van az ,hogy egyesek közületek ki akarják kerülni megtapasztalásaikat . Ugy mint 1-től 10-ig számolok az életetek utja is ugy járható,és eredményes, ha minden siker és kudarc tanit és vezet boldogulásodra.

Áldás 2008.06.04

Kategória:

Óh ez az áldás mi a mai napra száll. Oly mélyről jövő, törekvő, felfeleivelő
harmóniadús, könnyed, légies, áteresztő, fénylő és parázs, érintsen meg e varázs.
Pihenj a pihe szárnyon könnyeden merits e tálon,hogy a végtelen reád találjon,
engedd a végtelent áramolni. Mai nap utazz át tobb világon igy teljesedjen a belső
virágod,illatod árasztd szét pollenjeid szórjad szét, és idővel látod a mai nap tükröződik
a számon, mert hihetetlen tömegek kik akarnak szállni a pihe szárnyon,ez majd

KristályÉrintés 2008.05.23 19:15

Kategória:

A csoport kristály érintésének fontossága a felemelkedés elősegitésében.

Békésszentandrás 2008 máj 11

Kategória:

Amikor a szeretet megérint, fogd meg a kezedet fogd meg a balt a jobbal , és a szived oldala szeretetenergiája érintse meg minden sejtedet. Érezd milyen fontos mindkét részed, milyen fontos magad számára, érintse meg a bal feled a jobbat, hogy érezz valami jobbat mint eddig. Érintsd szived oldalával a lelked, érezd mennyi tenger jó van benned , befogadod a Világot!

Békésszentandrás 2008 máj 10-11

Kategória:

Amikor kondul a harang , álljatok sorba igyatok az élet megváltoztató forrásából Önfeledtek legyetek és ne figyelők, adjátok át magatokat a természetből fakadó forrásnak, hogy rákapcsolódjatok a belőletek eredő végtelen forrásra. Ma már ez visz és hoz ad és vesz engedjetek a vivésnek és a hozásnak. Az ellenállás ami ma bennetek van hagyjátok, hogy alakitva formálja benned a rendet. Néhányótoknak dolga van egymással, keressétek ismerjétek föl ki ad és vesz el.

12:12 harmadszor

Febr 01 én megkezdem a 12: 12- t harmadszor már jön az energiája sokkal nagyobb felkészülést jelent, mert a testem szenved 2 hete beteg vagyok???????? aki velem egyidőben megkezdi időnként adjon inf, mi történik megteszem én is. István te biztosan kezded mert kb egyidőben csináljuk,Mindkettőnknek és mindenkinek HAJRÁ!

Csodálatos!

Kategória:

Amikor megálmodtam 2007 őszén a KÖLYÖKKLUBOT meg voltam győződve arról, hogy az indigó és a kristály gyerekeknek van szükségük arra, hogy ezáltal megtalálják egymást, Rá kellett jönnöm,hogy nem nekik,hanem szüleiknek van szükségük erre a csoportra, nekik sokszor erejüket felülmúló feladat megérteni és elfogadi gyermekeiket, bármennyire is nyitottak és tisztában vannak azzal,hogy nincsenek egyedül, talán igy könnyebb ha megbeszélhetik nehézségeiket.

KARÁCSONYRA

Kategória:

MA NÉHÁNYAN MEGKAPTÁTOK AZ ÁTMENET SZENT KARIKÁJÁT. MELYET A FEJTETŐN KONKRÉTAN ÉREZHETTEK, EZ A KAPUJA LELKETEK ÉG-ÉS FÖLD KÖZTI TAPASZTALAT SZERZÉSÉNEK AHHOZ A MUNKÁHOZ, MELYET A SORONKÖVETKEZŐ IDŐSZAKBAN HASZNÁLNOTOK KELL,MINT AZ ÁTMENET SEGITŐI. MINÉL NAGYOBB A MAGADBA VETETT HITED, A SZÉPSÉGED A FÉNYED A FELEDATOD ELFOGADÁSA. ANNÁL GYORSABBAN ÉPITED FÉNYCSÖVED AZ UNIVERZUM FELÉ. KIÉPITED A MINDENHEZ KAPCSOLÓDÓ KÖLDÖKZSINÓRODAT, MELYEN KERESZTÜL MAGADBA SZIVHATOD A SZÁMODRA LEGSZÜKSÉGESEBB TÁPLÁLÉKOT , A FÉNYT!

2008.01.05 EMILIÁTÓL

Kategória:

ÁTLÁTSZÓ VAGY MINT A FÁTYOL,
KÖNNYEDRÖPTŰ MINT A MÁMOR.
LELKEDBEN PUHA KÖNNYED SZÁRNYÁN
JÁR ÁT A FELHŐ.
MILLIÓ PILLANGÓ RÖPPEN,
ETTŐL LELKED KÖNNYED.
PÖRÖGJ CSAK BOLDOGAN KÖRBE,EZ
SEGITSEN NEKED A KÖRBEN.
JÁRJA ÁT LELKED A BOLDOGSÁG LEGYEN
SEGITSÉGEDRE A SOKASÁG.

MIG BENNED FOROG A SZELLEM,
ÉRINTSE LELKED OTT FENNEN
A TUSZTASÁG,
MEGVAN A BÁTORSÁG CSAK HAGYD,
HOGY ÁRAMOLJON ÁT!

2008.01.05. SZERESS

Kategória:

SZERESS !

BELÜLRŐL SZÓL EGY HANG SZERESS,
MINDEN SZÉP,CSAK VELEM LEHESS!
LÜKTETI SZIVEM, SZERESS,SZERESS!

BELÜLRŐL FAKADÓ SÓHAJ TESTEMNEK
EGY NAGY ÓHAJ,A VÁGY A SZERETET
EGYESÜLJÖN.MINDEN MI ÖRÖK
TELJESÜLJÖN!

VÁROM A CSODÁS ÉRINTÉS ÁRJÁT,
HOGY SZIVEM MEGTALÁLJA PÁRJÁT,
EGYÜTT LÜKTETVE VÁRJÁK.
A BETELJESÜLÉS CSODÁJÁT!

2007.09.28-i KAPU Bsztandrás

Kategória:

FIGYELD AZ ENERGIÁK ALAKZATAIT,ÉS AMIT A HÁROMSZÖG BE TUD ZÁRNI, AZ HOGYAN TUDJA SZIMBÓLUMKÉNT A TESTET HARMONIZÁLNI, ENERGETIZÁLNI. MINDEN ENERGIA ALAK LEBONTJA BENNED A FALAT, MELY GÁTOL AZ UJBAN ELVEGYÜLNI, A FORMÁLÓ ENERGIÁVAL EGYESÜLNI. MINDEN RÉSZED TITKOS LAKAT MELYET AZ ENERGIA ALAK NYIT. ÉS EZÁLTAL LESZEL TE SAUMBRA SZABAD. KÖRBE VESZ A SPIRÁL MELY AZ ENERGIÁNAK IRÁNY, FIGYELD A SPIRÁL IRÁNYÁT, MELY MEGNYITJA ELŐTTED AZ ISMERETLEN VILÁGÁT.

VARÁZSLÓK

Kategória:

AMIKOR A VARÁZSLÓK ÖSSZEGYŰLNEK. AZ ÉG KAPUJÁBAN SORBA LEÜLNEK. RÁFÓKUSZÁLNAK A KÉKRE, MELY KRISTÁLYKÉNT LÉP A FEJRE. MINDENKI ÁLDÁS ÁLTAL ALÁZATTAL, SZIVE NYITÁSÁVAL LÉPHET AZ ÚJRA. LÉPJ ELŐBB A MESTER ÉLÉ ÁLDÁSÁT ADJA A FELADATRA, HOGY HAJNALHASADATRA, REMEGVE ,DÖNGVE MEGNYILÓ SZENT KAPU NYILÁSÁRA. TESTED ,ELMÉD KÉSZ LEGYEN. TI MESTEREK !

Szeretet és fényháló

Kategória:

ITT ÁLLTOK AZ UJFÖLD KAPUJÁBAN ÖSSZEJÖTTETEK,HOGY FÉNYESITSÉTEK AZ ÁTJÁRÓ SZERETET HÁLÓIT . HIVJÁTOK SZERETTEITEKET,HOGY ÉRINTSÉK EZT A FÉNYT AMIT MAGATOKBAN HORDOZTOK VELÜNK, AZ UJJÁSZÜLETÉS 5. DIMENZIÓS ENERGIÁJÁT.FÉNYHÁLÓTOK EGY PONTBÓL FAKAD ÉS EGY PONTBAN CSATLAKOZIK AZ APSZOLÚT EGY PONTJÁHOZ,MELY EGY HATÁROZOTT ÁTMENET INSPIRÁCIÓIT HORDOZZA. A NINCS ELLENTMONDÁS ENERGIÁJÁT. ÁLTALATOK HORDOZOTT FÉNYHÁLÓNAK NEM TUDNAK ELLENTMONDANI, KI KÖRÉTEK KERÜL AZ ÁTMENET ELENGEDHETETLEN RÉSZÉT KÉPEZI.

Era: Az angyalok küldtek!

KÖSZI,HOGY IDE LÁTOGATTÁL! AZ ANGYALOK KÜLDTEK! A rajtam keresztül küldött égi üzeneteket olvashatjátok ezen a helyen.

Tartalom átvétel