A lélek felhatalmazása

Unicornis képe

A lélek felhatalmazása

Egészünk minden része fontos, és nélkülözhetetlen. Testünk kehely, a földi formája, a látható abból, amik vagyunk. Jelzései csalhatatlanok igényeit tekintve , mire van szüksége, mi nem szolgálja. Csak az elme, az ego tudja felülírni ezeket a jeleket.

Szellemünk az elme magasabb szintjeként irányultságot ad létezésünknek.

Lelkünk egy ékszer, egy érzékeny fénylény, összehangolja, összekapcsolja mindazt, amik vagyunk. Az ember utazása során a tapasztalatok tengerébe belemerítkezik a test megismerésébe, végigjárja az ösztönöstől a tudatosig. Elhagyhatatlan jelzésekkel az érzelmek kísérik az utat, ez a lélek kommunikációja.

Ha ez zenei utazás, minden hangnem, minden akkordját megtapasztaljuk, a legsötétebb gondolatokra szövődő érzésektől a legmagasztosabb, eufórikus tartományokig.

És az eddig valaha volt tapasztalatok emlékmagjai újra és újra kicsírázhatnak - egy illat, egy hang, egy szín egy szituáció - és máris ott terem a lény, amit megteremtesz és sokszor vele élsz, egód részévé válik.

Egy ideig kísér, és irányít, amíg észre nem veszed.

Ez már a múlté kell hogy legyen, mert a tudás meg van - mindig is meg volt- most tapinthatóan jelen van, a " nem Én vagyok ez a gondolat, csak egy árnyék, amit valaha teremtettem , mert féltem, mert védtem magam ".

A bölcs leírta már, a szemlélő vagy te, nem vagy az elméd zajával azonos.

Amikor az ember képes meglátni mi tartozik hozzá, és mi az, amit útjára kell engednie -, mert a szíve - lelke jelez, nem rezonál a helyzettel, a gondolattal, - akkor érzést küld, ami feszít és nem enged , csak akkor ad feloldódást , ha már nincs veled az árny, amire azt hitted te vagy. Ha már észre vetted, hogy ez egy régi élményből fakadó gondolat csak, ami rossz éréseket éleszt fel benned, és mosolyogva útjára bocsátod : "Köszönöm, hogy eddig tanítottál, már megtanultam".

Minden érzelmi megtisztulás egyre magabiztosabbá teszi a bizalmat a szív-lélek csalhatatlan jeleibe.

És eljön az ideje. Amikor a bizalom teljes lesz a szív és lélek bölcsességébe. Ez az a pillanat, amikor felhatalmazod a lelked, hogy új életet kezdjen, és vezessen kézen fogva utazásod csodálatos új szimfóniájában.

Namaste

2015.03.12.