Kérjük híreszteld a Lightworker szemináriumot!

Kategória:

"Azt kérném, hogy ezt küldjétek tovább a téma iránt vélhetőleg érdeklődő barátaitoknak is, hogy kicsit járjon az információ, mert úgy érzem, hogy egy "bennfentes" körön kívül nem nagyon tudnak róla. Meglepődve vettem tudomásul, hogy például Madár István sem tudta, aki az egyik legnagyobb hazai konferencia-járó (bár legtöbben inkább a Fénykör hirlevélből ismerhetitek). Ezzel kapcsolatos információ még, hogy a Steve szemináriumra - többek kérésére - még április 3-ig az "alapdíjon" lehet jelentkezni. A tolmács Telegdi Ildikó lesz, aki ott volt Pusztamaróton is, bár a legtöbben a Tóbiás fordításait ismeritek."

- - - - - - - - - -

Sziasztok!

Anti kért meg rá, hogy továbbítsam a portál hírlevélen is. Ha már megkaptad közvetlenül Antitól, akkor ezt most rögtön nyugodtan törölheted, a tartalma (majdnem) ugyanaz. :)

Ricsi

- - - - - - - - - -

Sziasztok!

Két témában írok most:

Mellékletben küldöm az április 6-ai Steve Rother szeminárium www.lightworker.com -on található beharangozójának fordításást. Az eredetit ezen a linken találjátok: http://www.lightworker.com/Schedule/2008/2008_04_06.php .
Azt kérném, hogy ezt küldjétek tovább a téma iránt vélhetőleg érdeklődő barátaitoknak is, hogy kicsit járjon az információ, mert úgy érzem, hogy egy "bennfentes" körön kívül nem nagyon tudnak róla. Meglepődve vettem tudomásul, hogy például Madár István sem tudta, aki az egyik legnagyobb hazai konferencia-járó (bár legtöbben inkább a Fénykör hirlevélből ismerhetitek). Ezzel kapcsolatos információ még, hogy a Steve szemináriumra - többek kérésére - még április 3-ig az "alapdíjon" lehet jelentkezni. A tolmács Telegdi Ildikó lesz, aki ott volt Pusztamaróton is, bár a legtöbben a Tóbiás fordításait ismeritek.

[ Ricsi megj.: Csatolmány helyett link (hivatkozás) is hirdethető:
- a megfelelő espavo.hu oldal: http://espavo.hu/steve_rother_lightworker_szeminariuma
- csak a beharangozó magyarul: http://espavo.hu/files/lightworker_event_080406/lw_event_2008_04_06_hu.h... ]

A másik: e hét végén meditációs csoportot tartok szombat-vasárnap: Kuthumi-Orin szendvics lesz ismét - három új Kuthumi aktiválás (az újon frissen fordított értendő!) és 3-4 szintén újonnan fordított Orin meditáció lesz. A múltkori tapasztalatok alapján igen intenzív energiákra lehet számítani. Azért zsúfoltam be még ezt az eseményt, mert április és május folyamán valószínűleg ilyen kétnapos csoportra már nincs üres időpont, tehát ez a fajta csak nyáron - vagy lehet hogy csak kora ősszel lesz ismét. Nálunk lesz, Erzsi főz. Napi 3.000 a hozzájárulás.

[ Odajutási infó az esemény espavo-s oldalán: http://espavo.hu/node/642 --Ricsi ]

Espavo!

Anti

CsatolmányMéret
Lw_event_2008_04_06_hu.htm23.25 KB

Amala

Szeretnék egy nagyon egyszerű tájékoztatást kérni a szervezőktől: A megadott cím (Kerepesi út 87.) tömegközlekedéssel hogyan érhető el a Nyugatitól vagy a Keletitől. Próbáltam a netes térképeket, de nem tudtam ezt az infót leszedni róla.

Ne haragudjatok meg a kritikáért, de nekem ez a honlap teljesen átláthatatlan, úgyhogy azt sem tudom, hová fog a válaszotok érkezni, szerintem ez más vidékit is érint, úgyhogy célszerű lenne az április 6-i infókhoz felrakni.

Előre is köszönöm!

Bár én nem tartom magam szervezőnek, mivel módomban áll, válaszolok, főként mert a hozzászólásod egy része azt hiszem nekem szól.

A Nyugati pályaudvartól a 4-es vagy 6-os villamossal a Blaha Lujza térre, onnan a 2-es metróval az Örs-vezér térre, onnan pedig a 44-es busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig. Leszállva előre kb. 50 méterre van a kapu jobbra.

A Keleti pályaudvarról a 2-es metróval az Örs-vezér térre, onnan pedig a 44-es busszal az Egyenes utcai lakótelep megállóig. Leszállva előre kb. 50 méterre van a kapu jobbra.

Átláthatatlanság: konkrét, építő kritikával tudok mit kezdeni. Sajnálom hogy számodra átláthatatlan. Pontosan mi az, amit nem látsz át? Mit javasolsz?

A válaszom természetesen a te írásod alatt jelenik meg.
Beírom az esemény leírásába a közlekedési infót.

Különben a www.utvonalterv.hu az első helyre Budapest Nyugati/Keleti pályaudvart írva, a második helyre Budapest Kerepesi út 87-et, szépen kiadja az útvonalat az Útvonaltervezés BKV-val linkre kattintva.

Kállay Ildikó képe

Szia Ricsi!
A térképen úgy látom, hogy a Metro Pillangó utcai megállójánál van a hotel, de az útvonalterv szerint el kell menni az Őresre, és busszal vissza. Nem jár a Metro? Tudsz valamit erről?
Köszi:
Ildi

Szia!
Hotellel nem foglalkoztam, csak a CEU-val. Szerintem jár a metró.

shona képe

ILdi, a CEU épülete nem a Pillangó úti megállónál van. Valóban be kell jönni az Örsre, és nem visszafelé, hanem tovább, "előre" kell a 44-es busszal menni, ahogy Ricsi leírta.

shona

Kállay Ildikó képe

Köszi:-)
Szerencsére hamar rájöttem, hogy rossz volt az a netes térkép! Pont a Pillangó utcához jelölte be! De még mielőtt elindultam volna gyanús lett, hogy a 44-es busz nem arra jár:-))))
Azért nagyon köszi:-)
Ildi

Amala

Kedves Richárd!

Sajnos nem votl időm válaszolni, ami még sajnálatosabb, nem tudtam eljutni a rendezvényre sem, pedig nagyon szerettem volna.
A honlap biztos azért átláthatatlan nekem, mert nem vagyok valami profi felhasználó. Nem is nagyon tudom megmagyarázni, csak mindig keresnem kellm azokat az anyagokat is, amit már többször használtam, nem látom át elsőre. Nem fog jól esni: de pl. shaumbra.wire.hu számomra jobban átlátható. Lehet, hogy ez a honlap sokkal több ötletet tartalmaz (ehhez nem értek), de nekem egy kicsit bonyolult. Remélem nem sértettelek meg!

Kedves Amala!

Szeretném ha a webhely mindenki számára áttekinthető lenne, ezért fontos számomra a te véleményed. Kérem a segítségedet, hozzájárulásodat!

Azt írtad: "mindig keresnem kellm azokat az anyagokat is, amit már többször használtam, nem látom át elsőre".
Kérlek segíts nekem azzal, hogy megmondod, pontosan mely anyagokat kell keresned, és hol keresed őket.
Illetve az áttekinthetőséggel kapcsolatban bármilyen konkrét javaslatot szívesen vennék.

Ricsi

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Belépve a választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.