Lightworker -- Mit jelent az Espavo?

Kategória:

Steve:

Espavo

Az emlékezés szava.

A Csoport élő channelingben mondta el Amor történetét. Úgy kezdődik a történet, hogy Amor a tizenkét éves fiú Mu (Lemúria) idején él. A Csoport azt mondja, hogy itt az ideje elmondani ezt a történetet, mert saját evolúciónk nagyon hasonló pontján vagyunk most, mint akkor voltunk Mu napjaiban.

Ennek a történetnek a legelső fejezetében a Csoport arról beszélt, hogy Amor hogyan ejtette meg Belépését a Fénybe.

A Csoport:

Szokásban volt, hogy a tizenkét éves fiú vagy lány bejelentette elkötelezettségét, hogy felelős felnőtté válik. Nem volt törvény bejelenteni ezt Mu e napjaiban, de ez volt a szokás, és ragaszkodtak hozzá. E szokások egyike volt, hogy amikor valaki úgy döntött, hogy belép a Fénybe, kiválaszthatott egy másik személyt, általában idősebbet, akinek elkötelezte magát, hogy segíti az átlépését [amikor a másik meghal], ha eljön ennek az ideje. Ebben a legutolsó pillanatban Amor kiválasztott egy férfit, akinek csak a rövid nevét tudta. Etunak hívták. Etu nyelvész volt, aki az ősi nyelvekkel foglalkozott. Az elkövetkező hónapokban és években Amor és Etu jól megismerték egymást, ahogy ezt a szokás is javasolta.

Miután egy ideig Amor külön élt, Etu házába hívták, mivel eljött az ő ideje. Habár Etu még nagyon fiatal ember volt, mégis készült elmenni. Amor odament az oldalához, és ebben a pillanatban a két ember beteljesítette megszentelt szerződését. Amor megadta az engedélyt és a segítséget Etunak, hogy távozzon, ha úgy dönt. Etu aztán közelebb hívta Amort az ágyához. Elmondta, hogy van egy ajándéka Amor számára. Miközben Amor lehajolt, hogy hallgassa, mit mond neki, [kiderült, hogy] az ajándék egy szó – és ez a szó volt az ESPAVO. Életének utolsó órájában Etu elmagyarázta, hogy az ESPAVO szó az ősi Mu idején volt használatban. Üdvözlés volt, amelyet mind a találkozáskor, mind az elköszönéskor használtak. Etu azt mondta Amornak, hogy most van itt az ideje újra használatba hozni ezt a szót, hiszen közeleg a fejlődés [új szakasza]. Ez a szó segített az embereknek visszaemlékezni igazi helyükre az univerzumban.

Szó szerinti fordításban ezt jelenti:

„Köszönöm, hogy magadhoz ragadtad a hatalmadat.”

Arra ösztönzünk benneteket, hogy ismét használjátok ezt az ősi üdvözlést. Ez az erő és hatalom időszaka, és köszönjük, hogy itt vagytok velünk.

ESPAVO kedveseink.

Kezeljétek egymást tisztelettel,
Tápláljátok egymást,
És játsszatok együtt jót…

… a Csoport