Csoportok (kurzusok)

Ezen az oldalon mutatjuk be az ismétlődő csoportokat, és azt hogy hogyan lehet rájuk jelentkezni.

A konkrét programok a Naptárban vannak felsorolva, de a jelentkezés rájuk ugyanúgy történik.

Ha megvan a szükséges létszám, nyitunk egy szavazást, hogy a lehető legtöbb embernek megfelelő időpontban lehessen a csoport.

Természetesen nemcsak helyiek jöhetnek a kecskeméti csoportokra, az ő számukra külön térítés nélkül tudunk szállást biztosítani maximum 10-12 főig, és minden résztvevő kap enni (vegán kaját) és inni (tisztított vizet) is a részvételi díj fejében.

ORIN MEDITÁCIÓS CIKLUSOK

A következő kurzusok mind "meditációs ciklusok", tehát egymásra épülő meditációk sorozata, ahogyan Orin tanította Sanaya Roman-en keresztül.

 
Sugárzó aura felépítése

Megtanulod, hogyan dolgozz a dévákkal és a dévák angyalával, hogy fényt és energiát építs [be] aurádba, ami segíteni fog Isteni Éned és a Szellem fényének és energiájának fenntartásában. 12 egymásra épülő meditációból álló ciklus. A kurzus része az otthoni gyakorlás, melyhez minden résztvevő megkapja a meditációs hétvégék anyagát CD-n.

Időtartam: 3 hétvége (szombat-vasárnap) kb. négyhetente
Ár: A hozzájárulás 13.000 forint/hétvége, vagy napi 7.000 forint, ami tartalmazza a két nap folyamán elhangzott meditációk hanganyagait is, melyeket megkaptok otthoni gyakorlásra.
Részletesen

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Mennyei Akarat

Amikor készen állsz rá, fontos lépést tehetsz a Mennyei Akarathoz kapcsolódással. Ez összhangba hozza életedet az isteni tervvel és életed céljával, és felkészít rá, hogy Isteni Énedként élj, képessé tesz rá, hogy még többet és többet fenntarts [Isteni Éned] magasabb vibrációiból. Miközben igazodsz a Mennyei Akarat hét minőségéhez és magadhoz vonzod [azokat], anélkül formálod át lényedet, hogy szükséged lenne bármilyen erőfeszítésre, harcra, vagy személyes akaratod használatára. Orin három Mennyei Akarat ciklust készített Sanaya révén. Az első az ismerkedés a Mennyei Akarat hét minőségével (12 meditáció), a második ciklus az "alkalmazás" például ilyen címekkel, mint "Érzelmeid átalakítása", "Ideális tested kifejlesztése", "Életcélod felismerése", stb. (12 meditáció). A harmadik ciklus egyrészt az Isteni Énnel való kapcsolatfelvételről szól, másrészt arról, hogyan manifesztáljunk az Isteni Én és a Mennyei Akarat minőségeinek felhasználásával. (8 meditáció)

A kurzus része az otthoni gyakorlás, melyhez minden résztvevő megkapja a meditációs hétvégék anyagát CD-n.

FELHÍVÁS:
Többek érdeklődésére megszondáznám egy Mennyei Akarat kurzus résztvevőinek számát. Február vagy március közepei indítással Budapesten négyhetente lenne három hétvégén a Mennyei Akarat meditációs ciklus idei tanfolyama (3×2 nap, napi 6.000 Ft/fő + a terembérlet költsége ), a résztvevők megkapják a meditációk hanganyagát CD-n. Ajánlott hetente egy-egy meditációval behatóbban dolgozni - a ciklus összesen 12 meditációból áll, ami mellé még hétvégenként 2-3 plusz meditáció is lesz, ami szintén rajta lesz a CD-ken. Ez a meditációs ciklus már magyarul is "bizonyított", nagyon jelentős felismeréseket, áttöréseket hoz, a spirituális út egyik legfontosabb "befektetése". Az érdeklődőket arra kérném, hogy "Mennyei Akarat" tárggyal küldjenek e-mailt az aszigeti@freemail.hu címemre

Időtartam: MA I, MA II: 3 hétvége, négyhetente
Ár: 12 000 Ft/hétvége (a meditációs CD-kkel együtt)
Részletesen

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Pénz teremtése

Átprogramozhatod tudatalattidat, hogy több bőségben legyen részed. Az univerzum bőségébe vetett hited fontos a lelked ösvényének manifesztálásához, miközben kapcsolatod lelkeddel és Isteni Éneddel ki fog terjeszteni téged minden lehetséges módon, és megnyit a bőség világára. A ’Haladó manifesztálás és magnetizálás’ Felsőbb Éneddel dolgozik, hogy megtanulja [Felsőbb Éned] hogyan dolgozzon az energiával, hogy bevonzzon valami fontosat az életedbe. Ide kattints, hogy megismerd a manifesztáló [meditációs] ciklusok széles választékát, és általunk hozzáférhetővé tett on-line cikkeket [írásokat]. Számos olyan meditációról is gondoskodtam, melyek magasabb célod megtalálásában segítenek, illetve a világban végzett munkád megteremtésében, ami [vagyis a célod és a munkád] visszatükrözi lelked fényét.

Időtartam:
Ár:

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Csatornád megnyitása ("Opening To Channel")

Ennek során néhány egyszerű meditáció révén tanítják a könnyű transz eléréséhez szükséges alaptechnikákat, az érzékelés kiterjesztését, a légzést, a testhelyzetet, a tudatállapotot. Ezután a megfelelő magas szintű entitás elérését, az auránkba való "beengedését", majd torok területének megnyitásával a megszólalás lehetővé tételét. Az alapkurzus két napos - ettől senki sem "lesz" médium, de akiben megvan ez a képesség (mondjuk megszerezte valamelyik korábbi inkarnációjában), abban aktiválódik. Tapasztalataim szerint elég átfogó és szerteágazó tapasztalatot ad a médiumi tevékenység megtapasztalásához és megértéséhez, és ki-ki felmérheti, van-e köze a médiumitáshoz. Segít, hogy a [szellemi] vezetőidhez és belső tanítóidhoz kapcsolódj, akik vezetést és segítséget kínálnak neked spirituális ösvényeden. Meditációkat ajánlok neked segítségként médiumi képességeid fejlesztésére, a középpontodban maradásra, csakráid megnyitására, telepátiára, és egyebekre.

Időtartam:
Ár:

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Fénytested felébresztése ("Awakening Your Lightbody")

Ez az aura új rétegének aktiválását szolgáló 72 meditációból álló ciklus az aura "lélek-szintű", vagy "ötödik dimenziós" szintjének működőképessé tételére irányuló meditáció sorozat. Ehhez előtte aktiválják az emberi energiarendszer egy korábban ismeretlen - tudtommal (Orin és DaBen tanítványokon kívül) mások által nem tanított - szintjét, amely megfogalmazásuk szerint "egyszerűen közelebb van a lélek szintjéhez, mint a csakrák".

Orin a következőket adta át: "DaBen megalkotta a ’Fénytested felébresztése’ [meditációs] ciklust, és az erre épülő további ciklusokat és én [vagyis Orin] sok meditációt adtam át, hogy támogassalak fénytested felébresztésében. A fénytest tartalmazza a lelket, de számos magasabb szintre ki is terjeszti. Általad épített jármű ez, amely olyan tudatosságot és érzékelő-képességet ad neked, amire szükséged van lelked és Isteni Éned megtapasztalásához. Ez lehetővé teszi az energia tudatos érzékelését a magasabb világokban, a lehetőségek manifesztálatlan világaiban, és [lehetővé teszi] hogy Isteni Énedként kezdj el működni az összes világban. A fénytest ösvény, DaBen tanításának összes szintjén keresztül, tökéletes lépésenkénti kurzus [tanítás-sorozat], mely szintén a megvilágosodást kínálja számodra az Én megvalósításán keresztül. Sok meditációmat tartalmazza ez a ciklus, hogy segítsen téged a fénytest felhasználásában, az Én- megvalósítás ösvényén[ek részeként]. A fénytest[-folyamat során megtanult] készségek nagyban megnövelik lehetőségeidet, hogy megtapasztald a magasabb birodalmakat, lelkedet és Isteni Énedet, a fénylényeket, és kapcsolódj [szellemi] vezetőidhez és belső tanítóidhoz." Ez az "új energia" egyik legfontosabb tanítása. Az eredeti angol nyelvű anyagok "távtanulásra" lettek tervezve, így aki csatlakozni akar, az általunk elkészített magyar nyelvű anyagokkal hasonlóan, távban is dolgozhat! A hátralévő egy hónap alatt még bepótolható az első hétvége anyaga! Ezek az anyagok kifejezetten otthoni munkára ajánlottak, minden résztvevő jogot kap a letöltésükre.

Időtartam:
Ár: 20.000 Ft/hétvége
Részletesen

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
A spirituális látás aktiválása ("Vision: Seeing and Sensing Subtle Energies")

Spirituális lát(om)ás: a finom energiák meglátása és érzékelése. Orin cd-s ciklusa segíteni fog harmadik szemed megnyitásában, hogy többet elérj lelked lát(om)ásából, hogy meglásd lelked birodalmát, és azon érzelmeidtől és gondolataidtól független legyen tiszta látomásod, melyek blokkolhatják tiszta látásodat. Fel fogod ébreszteni spirituális látomásodat, hogy mind többet láss és tapasztalj Isteni Éned birodalmából, és a csillagenergiákkal dolgozz a bőség, a tiszta látomás és a spirituális kiterjedtség elérésére. (9 meditáció)

Időtartam:
Ár:
Részletesen

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Az egód meghaladása (Transcending Your Ego)
Orin Isteni Énnel kapcsolatos első meditációs ciklusa, ami meditációban a „csúcsok csúcsa”. Már több alkalommal megemlítettem, hogy mind elméletileg, mind gyakorlatilag ez egyelőre a lehető legmagasabb, legelsöprőbb meditációs tapasztalat. A legmagasabb elméletileg elérhető szintre visz (a monád, az Orin által tanított Isteni Én szintjére), és nagyon kiforrott, nagyon tiszta folyamatokkal. Egyediségünk lehető legmagasabb szintjéről érkeznek ezek az impulzusok – az inspirációs magok - segítségükkel a Szellem energiáját horgonyozhatjuk le a testünkben, a fizikai síkon. (6x12=72 meditáció)

Időtartam: Hat hétvége
Ár:

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

SZIGETI ANTAL SAJÁT KURZUSAI

 
Az egyediség tanítójává válás - 24 hónapos iskola

Tartok egy 24 hétvégéből álló, 24 hónapos „iskolát”, „Az egyediség tanítójává válás” címmel. Ez tehát – mivel „iskola” – nem csak abból fog állni, hogy alkalmanként összegyűlünk és elvégzünk néhány meditációt vagy aktiválást, hanem – remélhetőleg – sok egyéni munkára is sor kerül. Természetesen minden résztvevő megkapja a meditációs anyagokat is, melyeket otthon is ajánlott újra és újra elvégezni, de ezen túl lesznek „ajánlott olvasmányok” is. A másik jelentős eltérés az eddigiekhez képest, hogy általában – Gurdjieff tanításainak alkalmazásaként – igyekeztem csak a megértéshez szükséges leglényegibb információkat átadni, hogy tiszta és világos legyen a „lecke struktúrája”, most viszont sokkal nagyobb mennyiségű információt fogunk megmozgatni, ha lóval mennénk, mondhatnám, hogy mindenki csüdig fog gázolni az információkban.

Időtartam: 48 nap (24 hónap 24 hétvégéje)
Ár: 8 000 Ft/nap, 16.000 Ft/hétvége. Az Orin fénytest-ciklus hétvégéi 20 000 Ft-ok.
Részletesen

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

Átmenet az Új Földre

Új, gyakorlati kurzus. Ebben az Új Föld új emberének tulajdonságairól, képességeiről lesz szó, illetve az ezek eléréshez hozzásegítő (test- és spirituális) gyakorlatok kerülnek terítékre.

Időtartam: két nap (egy hétvége)
Ár: ~10 000 Ft
Részletesen

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Reiki I

Bevezetés a reikibe, az egyik legelterjedteb univerzális energiába. Némi elmélet, történet, majd behangolás, önkezelés, a 13 reiki pozíció.

Időtartam:
Ár:

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

 
Reiki II

Reiki szimbólumok, mások kezelése, távkezelés. Jöhetnek ismétlők is, és beszélni fogok általánosságban az erők, energiák irányításáról, kezeléséről is.

Időtartam:
Ár:

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

Személyes konzultáció

A növekvő igényekre való tekintettel elkezdjük az – előre meghirdetett - személyes konzultációs napokat. A megfelelő energiaszint biztosítására hárman közösen „adjuk” a konzultációt Erzsivel a feleségemmel és Anikóval, akit már szintén sokan ismertek. Mindketten médiumok és tisztánlátók, így velem együtt egy meglehetősen széles energiasávot tudunk biztosítani az ugrásszerű változáshoz. Ennek megfelelően a szóba jöhető módszerek is igen széles skálán mozognak, a személyre szóló csatornázástól, a karmikus mintázatok oldásán keresztül a különböző energiatestek célzott tisztításáig, illetve az aura „újraösszerakásáig”, vagy valamelyik (gyakorlatilag bármelyik) finomtesti szint lecseréléséig.

A konzultációs napok csütörtökönként vannak Kecskeméten – ha máshonnan jöttök, ajánlatos „mini csoportokba” rendeződni, és rászánni az egész napot, mert ekkor a kb. egy órás egyéni személyes konzultáció mellett még a végén tudunk egy kis közös energiát is lehozni. A tapasztalatok szerint ilyenkor rendkívüli energiákat lehet lehozni, olyanokat amelyek még a „sűrűbb” csoportokon is példa nélküliek – valószínűleg azért, mert ilyenkor sokkal szélesebbre nyílunk a spirituális energiák felé. Ezért naponta maximum 5-6 résztvevőt tudunk fogadni.

A hozzájárulás személyenként 9.000 forint.

A jelentkezéshez küldjetek nekem e-mailt a kért csütörtöki nap dátumával.

[Ugrás a tartalomjegyzékhez]    

A JELENTKEZÉS MÓDJA

Ha már van meghirdetve konkrét program, akkor van róla a Naptárban egy esemény. Annak az eseménynek az oldalán jobbra fent van a feliratkozásra mód, ha az szükséges, amit az esemény leírásában fogunk jelezni.

Ha még nincs meghirdetve konkrétan, akkor van mód előjelentkezésre.
A "Saját adatok" oldalon a "Hírleveleim, csoportjaim" hivatkozásra kattintva megjelenő listában be lehet pipálni azt az egy vagy több csoportot, amin komoly szándékkal és elhatározással (a szükséges időt, energiát, pénzt ráfordítva) szeretnél részt venni.
Ha elég személy jelentkezett, meghirdetünk egy konkrét időpontot.

Kivétel a személyes konzultáció, amire egy Antinak küldött emaillel lehet jelentkezni.

AZ EGYES KURZUSOKRÓL BŐVEBBEN