Újabb változást hozó, támogató energiák érkeznek

Kategória:

E hónap 6-án ismét két újabb, jelentős segítő energia beáramlása kezdődik meg. Ezek a beáramlások is - a múlt hónapban elindultakhoz hasonlóan - évekig fenn fognak maradni.

Az első közülük a hazugság és a valóság viszonyát fogja megváltoztatni. A jelen helyzetet úgy írhatjuk le, hogy az asztrálsíkon az elefántnyi, irdatlan kövérre hízott - szinte már mozgásképtelen testű - hazugság amorf körvonalai között már majdnem észrevehetetlen az egérkényi, kiéhezett valóság, aki alig talál táplálékot. A mostani "posztmodern" időkben, amikor az "alternatív tények" jelentős teret hódítanak, aligha lehet kétségbe vonni ennek a képnek a valóságtartalmát.

A 6-ától érkező újabb energiacsomag mindenki számára elérhető lesz, áthatol az aura összes szintjén - vagyis akár egyszerre minden szinten is lehet használni. A hatása kettős: elvonja a táplálékot a hazugság elől - "fogyókúráztatja" - és táplálékot nyújt a valóságnak hogy az megerősödhessen. Maga az érkező energia nagyon sokféleképpen jelentkezhet - a személyes életben, a családban, a munkahelyen. Amikor már úgy érezzük, hogy megérkezett, egy gesztussal - szimbolikus vagy valóságos cselekedettel - nyugtázzuk, és engedjük hogy a továbbiakban működő energiává váljon az életünkben.

Az úgynevezett "érdek" majdnem olyan kártékonyan túlburjánzott energia, mint a hazugság. Az üzenet szerint tökéletes és teljes életet élhetünk az érdek energiájának felhasználása nélkül - de ennek részletes kifejtése egy későbbi alkalommal történik.

A második érkező támogató energia az egyre jobban atomizálódó társadalom szövetének újrateremtésére irányul. A gyakorlatban nagyon egyszerűen működik: egyénenként mindenki keressen egyetlen olyan embert, akinek a támogatása mellett hosszú távon elkötelezi magát, erkölcsi vagy anyagi értelemben, szóban, írásban, vagy tettben. Nyilvánvalóan főleg a családtagok kerülhetnek szóba, de bárki más is. Itt elsősorban a tartós kötelék létrehozása a fontos, nem a konkrét tartalma. Aki valamilyen oknál fogva egyetlen ilyen embert sem találna, gondoskodhat egy háziállatról - bár ezáltal megszakad a láncolat.

Mindenki számára lényeges, hogy először adjon valamit, hogy később kaphasson - hiszen egyszer "körbeér", és remélhetőleg senki sem marad ki belőle, és a korábban atomizálódott, elmagányosodott emberek újra "szövetet" alkotnak. Az ezt támogató energia szintén 6-án indul, és évekig velünk lesz.

Orin interdimenzionális utazásainak fordításában a negyedik tizenkettes ciklusnál tartok. A héten elkészül a második ciklus magyar nyelvű hanganyaga, szeptember 9-től megvásárolható 20.000 forintos bevezető áron - egy hónapig.

A nyári táborban beigazolódott, hogy a meditációk mindenfajta előismeret és előzetes tapasztalat nélkül is "működőképesek", szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors és erőteljes bevezetés az előttünk álló bonyolult időszak "túlélési lehetőségeibe" - emellett kifejezetten élvezetes, nagyon erős megtapasztalásokkal.

A szeptemberi hétvégéim sajnos be vannak táblázva, de október elsején és másodikán - megfelelő érdeklődés esetén - megtarthatnánk az első "hivatalos" kurzust. A potenciális érdeklődők kérem, hogy jelezzenek vissza! Alapból Budapestben gondolkodom, de akinek a kecskeméti helyszín is megfelelne (itt lehet aludni), az ezt is külön jelezze! A tarifa várhatóan napi 10.000 forint lesz, a résztvevők kedvezményesen megvásárolhatják a kurzus hanganyagát.

Élvezzétek az utazást!

Anti