Új lehetőségek az érzékelés kiterjesztésére

Kategória:

A hatodikától beáradó energiák egyszerűen körülírhatóak, de ismét fontos feladatot adnak.

Az üzenet szerint egyfajta “életkönnyítő” energianyaláb árad be március 6-tól, és velünk is marad néhány évig. A most érkező energia abban segít, hogy életünk eseményeit több oldalú megvilágításba helyezze, hogy azokat ne csak a saját perspektívánkból tudjuk tanulmányozni.

Ez olyasfajta megközelítés, amit eddig leginkább csak valamilyen terápia vagy meditáció során tapasztalhattunk. Az üzenet példakánt egy ballagást hoz fel. A beáradó energia révén ezt a saját szemszögünkön túlmenően tapasztalhatjuk a többi ballagó szemszögéből (ha mi ballagunk), tapasztalhatjuk a tanárok nézőpontjából, a rendezők perspektívájából, sőt mindenkiéből, aki valamilyen módon részese (volt) az eseménynek. A feladat éppen az, hogy ugyanazt az eseményt több oldalról megvilágítva sokkal komplexebb képet kapjunk róla.

Az tehát az ajánlás, hogy 6-án vegyünk elő néhány pozitív és néhány negatívan megélt eseményt az életünkből, és vizsgáljuk meg minden résztvevő szempontjából, hogy átfogó képet kapjunk róla, illetve hogy felismerhessük a saját nézőpontunk esetleges korlátozottságát. Az érkező energia segít kilépni a saját perspektívánkból és megérteni másokét.

Az energiát befogadó gesztus 7-én további különböző (pozitívan és negatívan megélt) helyzetek tanulmányozása: felidézzük a vizsgálatra kiválasztott eseményt, majd meghívjuk a támogató energiát, és végignézzük a különböző szereplők perspektívájából. Segíteni fog megérteni a különböző nézőpontokat és látásmódokat, segít tudatosítani, hogy mennyire különbözően láthatjuk ugyanazokat a helyzeteket.

Az az ajánlás, hogy legalább márciusban, de akár tovább is, jelöljünk ki legalább heti egy napot, amikor ismét ezzel foglalatoskodunk, és vizsgáljunk meg lehetőség szerint minél több eseményt ebben a többoldalú észlelést lehetővé tevő energiában.

A múlt hónapban beregisztráltam a DeepL nevű fordító platformra, és ennek melléktermékeként lefordíttattam vele néhány régi Michelle Eloff anyagot, melyeket némi lektorálás után külön értesítés nélkül fel fogok tenni az espavo.hu oldalra. Akinek lenne kedve részt venni néhány ilyen anyag hangfelvételén, visszajelezhet nekem (anti@espavo.hu), és próbálunk találni egy sokak számára alkalmas hétvégi időpontot Budapesten, hogy nagyobb energiában tudjuk felvenni ezeket a 15-20 éves anyagokat. Így tudunk egy kicsit nosztalgiázni is, és meglesz néhány régi, eddig magyarul nem hozzáférhető Michelle hanganyag is.

A kvantum gyógyító hipnózis kidolgozójának, Dolores Cannon-nak a fellelhető anyagait tanulmányozva, észrevettem, hogy újabb magyar nyelvű könyvei váltak elérhetővé, ezek csak digitális formában léteznek. Megrendelhetők a Dolores által alapított kiadótól az Ozark Mountain Publishingtól 10 dollár körüli áron, illetve olvashatók a scribd.com-on, illetve ez utóbbi új felületén, az everand.com-on. “A kert őrzői” mellett már elérhető a “Jézus és az esszénusok” és az “Akik Jézus mellett mentek” című Dolores Cannon könyv is magyar verzióban. E két utóbbi könyv anyaga Dolores olyan klienseinek ismételt hipnózisából származik, akik előző életeikben közelről ismerték Jézust, így “első kézből” származó információkat tudtak adni - hiszen Dolores módszere olyan mély állapotba viszi a klienseit, hogy lényegében azzá az emberré válnak a hipnózis időtartamára, amelyiknek az életébe Dolores visszavitte őket. Ezekkel a kliensekkel egyenként több tucat ülést is csinált, majd egy-egy könyvben összefoglalta az ott elhangzottakat. Így ezek véleményem szerint abszolút hitelesek.

Folytatom a QHHT üléseket - általában legalább heti egyet. Van egy kis angol nyelvű könyvecske arról, hogy eddig milyen esetekben segített a kvantum gyógyító hipnózis (majdnem minden krónikus problémában - kivéve ha az illető süket vagy néma vagy skizofrén), hogy hogyan lehet rá felkészülni, és mi várható egy-egy ülés során. A lányom - Izabella - elkészítette ennek magyar fordítását. Mivel jogvédett anyagról van szó, mindenki számára nem adnám közre, de az érdeklődőknek szívesen küldök belőle, hogy megtudhassák mire számítsanak egy ilyen ülés során.

Találtam még egy nagyon érdekes könyvet a scribd.com-on: Dr Clint G Rogers: “Egy gyógyító mester ősi titkai:Egy nyugati szkeptikus, egy keleti mester és az élet legnagyobb titkai”. A cím kicsit fellengzősnek hangzik, de valójában nagyon jól kifejezi a lényeget. A szerző találkozott Dr Naram-mal egy a Himalájában élő ájurvédikus orvossal, akihez újra és újra visszatért. Dr Naram tanítóinak lánca visszavezethető egészen Buddha orvosáig, Jivaka-ig. Ezen a láncon minden tanító-gyógyító legalább 125 évig élt, és még jóval 100 felett is teljes egészségben napi 80-100 beteget fogadott. Ez viszont e-könyvként magyarul nem vásárolható meg, bár olvasható az everand.com-on. Nyomtatott példányt a német és az amerikai Amazon-on lehet rendelni - bár úgy láttam már nincs túl sok belőle. Talán 17 dollár vagy 16 euro, de sajnos erre még nagyjából ugyanennyi szállítási költség rakódik. Lehet hogy érdemes lenne összetársulni és többet rendelni belőle a szállítási költség csökkentésére. Egy nap alatt végigolvastam - nagyon figyelemre méltó.

Úgy tűnik a márciusi energiák még elég embert próbálóak lesznek, de Húsvét után talán lesz némi pihenő.

Élvezzétek az utazást!

Anti