Új, irányváltó energiák érkeznek

Kategória:

Az idei nyári napforduló után planetáris szinten két jelentős energetikai beáramlás is megkezdődött. Mindkettő a mostanában felerősödött problémák enyhítésére szolgál, és mindkettő hosszabb ideig - minimum egy évig - fog tartani.

Az egyik a korábbi hírlevelekben már emlegetett "lassítással" kapcsolatos, azzal hogy a túl sok beáramló információ torlódást idéz elő az elménkben, aminek az eredménye "zombisodás" lehet - tehát nem vagyunk képesek megfelelően reagálni a külső hatásokra, nehézségeket okoz a "fontos - nem fontos" megkülönböztetése. Ennek enyhítésére már több kontextusban is javasolták a "lassítást".

Erre érkezett a nyári napforduló idején egy planetáris szintű energiakészlet, melyből mindenki szükség szerint "vételezhet". Ez a készlet minden telihold idején újra feltöltődik, és mindenki kaphat belőle, akiben felmerül a lassítás igénye. Nincs különösebb feltétele az ehhez való hozzáférésnek, akiben felmerül, hogy mentálisan túl van pörögve, és kéri, automatikusan kap ebből az energiából. Természetesen ettől függetlenül is érdemes kérni, és tudatosan befogadni.

A másik most érkező energiával kapcsolatban kicsit bonyolultabb a helyzet. Nagyon magas hierarchiákban, a Galaktikus Tanács szintjén döntöttek úgy, hogy adnak még egy lehetőséget az emberiségnek arra, hogy túllépjen a mostani válságos helyzeten, ami ugyan régóta gyűlik, kumulálódik, de a közösségi média mostani állapota és a génmódosítási kísérletek lassan visszafordíthatatlanná teszik a krízist.

Gyakorlatilag teljesen eltűnt az emberiségből az a képesség, hogy meghozzon egy-egy határozott döntést, és annak minden mást alárendelve meg is valósítsa azt. Nevezhetjük ezt mondjuk "ős-akaratnak". Amíg az ősemberekben megvolt ez az aspektus, ez tette lehetővé a mondhatni emberfeletti célok megvalósítását, ez a fajta akarati minőség tette lehetővé a szinte eszköztelen ősembernek például azt, hogy levadásszon egy mammutot. Sajnos az akarat és szándék ezen sávja az idők során szinte teljesen eltűnt az emberekből, és ráadásul más lépett a helyébe.

Ezen működőképes sáv nélkül az emberiség képtelen a mostani zsákutcás fejlődési irányból visszatérni a működőképesebb megoldások felé. Ha a következő időszakban sikerül minél többekben újra felerősíteni ezt a frekvenciát, akkor új esélyei nyílnak az emberiségnek a valós, értékes és hasznos irányváltásra.

Ezt a sávot. ezt a frekvenciát régen is és most is a férfiak tudják megtartani. Az most a feladat, hogy minél több férfi képes legyen újra ennek az akarati minőségnek a hordozására. Ennek legfőbb eszköze egyelőre a szándékolás - vagyis akihez eljut ez az információ, vagy erre belső késztetése van, kérheti hogy újra horgonyzódjon le benne és erősödjön fel az "ős-akarat" sávja.
Emellett törekednünk kell e sáv "helyének" a megtisztítására, azoknak a relatíve "szükségtelenebb" frekvenciáknak az eltávolítására, melyek betöltötték az ős-akarat helyét.

Ezek az energiák nem egyszeri felhasználásra érkeztek, hanem folyamatosan szándékolnunk kell a befogadásukat, mindaddig fenntartani fogadókészséget, amíg látható és érezhető eredménye nem lesz. Tehát igyekezhetünk naponta akár többször is eszünkbe juttatni és hozzákapcsolódni ezekhez az energiákhoz. A lassítás érezhető eredménye, ha mind ritkábban kerülünk időzavarba, ha könnyedén felismerjük és azonosítjuk a helyzeteket. A fiúknál/férfiaknál az ős-akarat minőségének felerősödése a szándék és a szándékolás kiszélesedését hozza magával, illetve azt hogy nem engedjük magunkat eltéríteni a célunktól, hanem azt mondhatni tűzön-vízen keresztül is megvalósítjuk.

A későbbiekben még visszatérünk ezekre a témákra.

Ha van rá lehetőségetek mindenképpen javaslom valamelyik 7:7 kulcsdátum aktiválás elvégzését július folyamán!

Az idei nyári tábor augusztus 14-21. között lesz Tornaszentandráson, minden idők legerősebb meditációs programjával. Természetesen nem csak meditálni fogunk, a közös légzés és mozgás, az erőhelyekre és barlangokba való kirándulás, valamint az esti tábortűz melletti beszélgetés is szerves része a programnak. Orin új, "Dimenzióközi utazások" ciklusaiból fogunk várhatóan elég sokat elvégezni. Az eddigi tapasztalatok alapján már nyugodtan kijelenthetem hogy intenzitásban, élményben felülmúl minden mást, amit valaha csináltunk. Az első 12 meditációból álló ciklus bevezetés ebbe a új világba, a kristálytudatosságba, magában is nagyon erőteljes, elképesztő megtapasztalásokkal.

A második 12-s ciklus: utazások a végtelen lehetőségek birodalmában, magának a forma nélküli síknak a megtapasztalása, amit a buddhisták nirvánának neveznek, a szándék és cél energiáival végzett munka, az idő felgyorsítása és lelassítása - egyáltalán az idő mélyebb tapasztalati megértése.

A harmadik 12-s ciklus témája a Forrás tudatosság megélése és elmélyítése, kapcsolódás az elektromos és kristály lényekhez, a láthatatlanság és átlátszóság megtanulása. E harmadik ciklusnak valószínűleg nem érünk a végére, de ősztől újra sorra vesszük mind az öt ciklust.

A dimenzióközi utazások frekvenciái szintén egyfajta kiutat, új fejlődési irányt hordoznak az emberiségnek. Ha te is érzed a vonzást, legyél egyike az úttörőknek, akik elhozzák az új tudatosságot, ezeket az eddig nem használt frekvenciákat önmaguk, környezetük, az emberiség egésze és a Föld számára.

Ha érdekel a nyári tábor, vagy még nem jelezted előzetes érdeklődésedet a dimenzióközi utazásokra, kérlek jelezd az anti@espavo.hu e-mailen.

Élvezzétek az utazást!

Anti