További segítség érkezik, elkerülhetjük a káoszt

Kategória:

Az új hierarchia kezd jelentős erőfeszítéseket tenni, hogy a 2012 után bezárult kapuk helyett új fejlődési lehetőségeket nyisson az emberiség számára. Augusztus 6-án újabb jelentős energia beáramlások kezdődnek.

A földi populáció kb 2/3-át érintő probléma az érzelmi test túlterheltsége. Olyan mennyiségű - főleg negatív - érzelmi töltésű információ és élmény zúdul az emberiségre, amit az érzelmi test képtelen átengedni magán, és ez rengeteg problémát, és nagyon sokszor a szívhez kapcsolódó betegségeket okoz. De emlékeztetnék arra is, hogy dr Hamer szerint "a rák vastörvénye, hogy mindig egy feloldhatatlan érzelmi konfliktus áll a betegség hátterében".

Augusztus 6-tól megkezdi munkáját egy új finomenergetikai segítő csoport, akik mindenkinek segítenek "kiszélesíteni" vagy "kitágítani" az érzelmi testét, hogy nagyobb legyen annak átbocsátó képessége. Így az emberek kevesebb feloldhatatlan érzelmi konfliktust tapasztalnak, könnyebben túlteszik magukat az érzelmi kihívásokon. Az érzelmi test "feldolgozó képessége" nagyjából a háromszorosára nőhet, így valóban sokkal kevesebb érzelmi trauma fogja megbetegíteni a fizikai testet. Ez nem az aura fejlődéseként valósul meg, hanem olyan külső támogatás eredménye, ami várhatóan legalább 10 évig fenn fog maradni.

Maga az érkező energia leginkább egy langyos zuhanyra fog emlékeztetni, és közvetlen hatása egyfajta megkönnyebbülés, a stressz jelentős mértékű csökkenése. Ez a segítő csoport egy, a Földnél technikaibb jellegű civilizációból érkezik, ahol most már véget ért az ilyesfajta feladatuk, így átmenetileg a Földre települtek.

Az elmúlt mintegy 10 év során a földi fejlődés iránya megváltozott, ma teljesen más az elérhető cél, mint ami 2012 előtt volt. Vészesen közel került az emberiség a kihalás megindulásához, a teljes káoszba süllyedéshez. Az idei év második felében érkező energiák ezt a bomlási folyamatot igyekeznek korlátok közé szorítani. A 6-án érkező másik energia is ilyen "vészhelyzeti segítség". Az emberiségnek és az egyes embereknek továbbra is lényegében a legfontosabb feladatuk a spirituális fejlődés, aminek feltételei a civilizáció felbomlási folyamatai révén egyre nehezednek. A vélt vagy valós tennivalók megszaporodnak, az idő elfogyni érződik. A most munkába lépő másik segítő csoport és energia abban segít, hogy "legyen idő a spiritualitásra". Ők egy "majdnem hallható zenét" sugároznak, ami a régi időkbeli "szférák zenéjének" a vészhelyzeti megfelelője.

Aki meghallja ezt a zenét - aminek meghallásához nyújt segítséget ez a csoport és a most érkező energia - kitágíthatja, szubjektívebbé teheti az időt. Ezt a plusz időt csak spirituális célra lehet fordítani, minden más felhasználása lehetetlen. Viszont akik hallják a zenét, hiába vannak idő szűkében a hétköznapi életükben, mégis elegendő időt és figyelmet fordíthatnak a spirituális céljaik megvalósítására, mert ezt az időt lényegében pluszban megkapják. Tehát a fátyol feletti térben - ahol a spirituális növekedés zajlik - kitágulnak, megsokszorozódnak a fejlődési lehetőségek e zene meghallása révén.

Szintén lehetőséget ad ez a "zene" a "jövőbe vetett hit" sávjának felerősítésére, hogy tudjunk hinni abban, hogy bár a bomlás jelei kétségbevonhatatlanok, mégis van lehetőség arra, hogy az emberiség és benne az egyének értelmes és megvalósítható - nem utolsósorban spirituális - célok felé haladjanak.

A fentiek nyilván sokkal több kifejtést és feldolgozást igényelnek, így várhatóan még - akár többször is - vissza fogunk térni ezekre a témákra.

Ezzel kapcsolatos kérdésemre az a konkrét válasz érkezett, hogy Orin új "Interdimenzionális utazások" meditációs ciklusai ugyan kicsit más úton, de szintén előidézik a "zene meghallását", vagyis segítenek hogy elég időnk és fókuszunk legyen a spirituális lehetőségeink kiterjesztésére. Ezzel kapcsolatos jó hír, hogy megvannak az első két 12-es ciklus hanganyagai, melyeket hétfőtől már ki is tudok küldeni. Sajnos a dollár árfolyamának emelkedése miatt a "legkedvezményesebben" is 20.000 forint lesz a 12 meditációs kurzusok bevezető ára - ez is alig több mint a fele az online elérhető eredeti anyagoknak. A meditációk végzéséhez semmilyen előismeret vagy korábbi tapasztalat sem szükséges - bár nyilván nem árt.

A ciklusok viszont egymásra épülnek, így Orin az eredeti sorrendet követve javasolja a tanulmányozásukat. Az öt kurzus címei:

• A magasabb dimenziós érzékelés kifejlesztése - Kapcsolódás magasabb birodalmakhoz és lényekhez

• A végtelen lehetőségek birodalmai és az alternatív univerzumok felfedezése

• Kapcsolódás a Forráshoz - Látogatások olyan birodalmakba, melyek fokozzák a Forrás-tudatosságot

• A fény dimenzióközi hálózatának felfedezése a látomás fény gyűrűjével

• Látogatások a Fény Városaiban

Orintól megszokott módon nemcsak magasröptű elméleti fejtegetések és új dolgok, technikák, bepillantások feltárása, hanem ezek gyakorlati felhasználása is a fókuszban van. Egy kis csoporttal vettem fel a magyar nyelvű anyagokat, és még a korábban megszokottnál is pozitívabbak a visszajelzések - elképzelhetetlennek tartottam, hogy felül lehet múlni az Isteni Énes kurzusokat, de úgy tűnik sikerült. Tökéletes bevezetés a mostani korszak szükségleteinek megfelelő kristály-tudatosságba. Sokan jelezték előzetes érdeklődésüket, akit ilyen paraméterekkel érdekelnek a meditációk, kérem írjon az anti@espavo.hu címre vagy az isteni.erhalozat@gmail.com-ra. A tábor miatt egy hétig nem leszek különösebben aktív a digitális térben, de igyekszem majd minden nap belenézni a levelezésembe.

Augusztus 14-től 21-ig lesz a nyári tábor Tornaszentandráson, ahol várhatóan az első három ciklust fogjuk feldolgozni, ami az érzékelés és a tudatosság óriási kalandja lesz - kiegészítve a Földdel és a természeti energiákkal, valamint a saját testünkkel való összekapcsolódással. Elképesztő hét lesz! Ha valaki szeretne csatlakozni, jó társaságban életre szóló élményeket szerezni, van még néhány helyünk.

Élvezzétek az utazást!

Anti