A tavasz felszabadító energiákat hoz

Kategória:

Régóta ígérek egy átfogóbb kitekintést a civilizációnk dimenziójának helyzetéről, amit úgy tűnik nem halogathatok tovább, mert enélkül már kevéssé érhető, hogy miért éppen most és miért pont ilyen energiák érkeznek az emberiség támogatására.
Már 2020 nyara óta újra és újra érkeznek tanítások az "alacsony energiájú ütközések" dimenziójáról. A Föld - mint a "szabad akarat iskolája" - eredetileg úgy lett "kitalálva", megtervezve, hogy minimális mennyiségű erőszak mellett töltse be tanító funkcióját. Ebben a rendszerben mi fogalmaink szerint lényegében az "azonnali karma" a tanulás fő eszköze, a tanítványok azonnal felismerik, ha hibáztak. A mi fogalmaink szerinti erőszak nem létezik, mivel mindenki sokkal hamarabb felismeri, ha hibázott. A kegyetlenkedés, kínzás, gyilkosságok szinte elképzelhetetlenek ebben a szisztémában. Az életeken átívelő karma csak nagyon-nagyon kivételes esetekben fordul elő, nagyon gyorsan végig lehet menni a tanulási folyamatokon, kevés traumával, hiszen még a kommunikáció is erőszakmentes.

Sokáig ez csak valamiféle ideálképnek tűnt még a számomra is, aztán tavaly ősszel kezdtek a helyükre kerülni a dolgok. Egy - magát "Dimenzióharcosnak" nevező - entitás átadta azt az információt, hogy a Földön nem a mi dimenziónk az egyetlen ami működik, hanem a Föld - lényegében párhuzamosan, szimultán módon - több tucat olyan dimenziót tart fenn és támogat, ahol részlegesen megtestesíthető a DNS. Ezek közül van hét olyan dimenzió, amelyben a teljes DNS megtestesíthető, vagyis teljes értékű emberi tapasztalatot lehet szerezni. E hét dimenzió közül azonban csak három olyan, ahonnan tovább - "feljebb" - lehet lépni azoknak, akik "sikeresen befejezték a tanulmányaikat a szabad akarat iskolájában". Ezt szoktuk egyéni felemelkedésként emlegetni.

E három dimenzió egyike lényegében megvalósítja az alacsony energiájú ütközések világát - ez a legeredményesebb a tanítás szempontjából. A mi dimenziónkból is van lehetőség a továbblépésre, de az itt honos erőszak és félelemkeltés miatt - és az ezzel járó életeken átívelő karmikus leckék miatt - nagyon kevesen tudják ezt megtenni. Itt oly mértékben elharapózott a verbális és fizikai erőszak, hogy csak nagyon kevesen tudják kivonni magukat a hatása alól. Ráadásul ez a legnépesebb dimenzió, nagyon sokan bevonódtak ide a jólét példátlan lehetőségeinek ígérete miatt. Az itt elérhető mentális fejlettség is sokak számára nagyon vonzónak tűnt.

Mintegy kétszáz évvel ezelőtt rendszeresen kezdtek olyan entitások is megjelenni a mi dimenziónkban, akiket alapvetően nem a szabad akarat iskolája vonzott be, hanem az itt - ugyan kevesek számára, de - elérhető szinte korlátozatlan hatalom. Ők - mondhatjuk talán úgy - kijátszották a "felvételi rendszert", olyan képességekkel rendelkeztek, ami kívülesett a szabad akarat iskolájának "tantervén". Mondhatni ők nem tanulni jöttek, hanem "jutalomüdülésre". Mondhatjuk rájuk, hogy ők a "báránybőrbe bújt farkasok". Az iparosodás korától egyre több hatalommániás megszállott tudott emberi testet ölteni, egyre jobban eltávolítva a dimenziónkat az alacsony energiájú ütközések ideáljától. A félelemkeltés eszközeit használva elkezdték uralni a többséget. Mostanra már szinte a teljes politikai és gazdasági elit - a néhány százaléknyi tiszteletre méltó kivételtől eltekintve - az ilyen nem-emberi DNS-sel rendelkező, de emberi külsővel, testtel rendelkező potyautasokból és az ő kiszolgálóikká züllött emberekből áll.

Ezzel párhuzamosan a tudományok fejlődése is nemkívánatos irányokba fordult. A szabad akarat iskolájában az eredeti koncepció szerint csak egyetlen egy tiltott tudomány van - a génmódosítás. A potyautasok azonban - akiket a továbbiakban leginkább "kegyetleneknek" fogok hívni - célul tűzték ki a az élet irreális meghosszabbítását, akár az örök életet a genetika és a számítástudomány felhasználásával.

A 2012-es felemelkedés a tervek szerint lényegében arról szólt volna, hogy a mi dimenziónk "civilizációs eltévelyedését" korrigálja, eltávolítsa a rendszer potyautas haszonélvezőit, és újra közelebb hozza ezt a dimenziót az alacsony energiájú ütközések világaihoz. Mint valamennyien észrevehettük ezt nem járt sikerrel, ezért le kellett cserélni az eddigi Planetáris Hierarchiát, és 2021 őszén megérkezett az új Planetáris Logosz, és az elmúlt másfél év alatt nagyjából felállt az új Hierarchia.
A kezdeti - tűzoltó jellegű - intézkedések során igyekeztek megakadályozni a helyzet további romlását, rugalmasabbá,
elllenállóbbá tették az érzelmi testet, inkarnációs stopot foganatosítottak a nem-emberi DNS-sel rendelkezők számára. Ez év elején pedig olyan galaktikus segédcsapatokat hívtak be, akik direktben képesek korlátozni a nem emberi DNS-sel rendelkezők eddig kontrollálatlan lehetőségeit. Erre az embereknek az emberiségnek nincs valós lehetősége, hiszen ezek éppen olyan területek, melyek hiányoznak az emberi DNS-ből, az emberi potenciálból.

Megszületett a döntés, hogy az elkövetkező néhány évszázad során ez a dimenzió elnéptelenedik - így oldják meg a tiltott tudományos eredmények eltüntetését. Viszont mivel igen népes a dimenziónk, ismét közelebb kell hozni az alacsony energiájú ütközések világaihoz, hogy a "tanulmányaikat folytató" emberek gond nélkül inkarnálódhassanak azokba, és ott folytathassák inkarnációs ciklusukat.

Mostanra a kegyetlenek "túlnyerték" magukat, már teljesen természetes adottságnak tekintik a "plebsz" félelemkeltés általi kiszipolyozását. Ugyanakkor mivel ők maguk is félelemben élnek, a különböző csoportjaik elkezdtek egymással harcolni, mondhatni a zsákmány felosztásáért. Ez most lélegzetvételnyi szünetet engedélyez az (igazi) embereknek.

Nagyon felületesen összefoglalva itt tartunk most. A galaktikus segédcsapatok felülről folyamatosan farigcsálják a kegyetlenek mozgásterét, újabb nem-emberi entitások már nem testesülhetnek meg, a folyamatosan érkező segítő energiák révén fokozódik az emberiség ellenállóképessége a félelemkeltő energiákkal szemben. Így létrejött most egy olyan állapot, melyben nem romlik tovább az emberiség helyzete. Február közepétől és március elejétől újabb - hosszabb távú - támogató projekteket is elindított a Hierarchia. Szűkebb értelemben véve ez a mostani hírlevél témája.

Legalább őszig több fajta támogatás is folyamatosan fog érkezni. Ezek az emberiség felerősítését szolgálják ebben a relatíve nyugalminak nevezhető időszakban, a felkészülést a jó néhány év múlva esedékes "nagy összecsapásra", amikor az emberiség majd visszaveheti az irányítást a saját sorsa felett.

Közülük az első a február közepén elindított "mindenki a barátod" projekt. Ez a szeretet, együttérzés, bizalom, tolerancia és ezek társminőségeinek esszenciális energiáiból összeállított csomag, aminek befogadása abban segít, hogy a félelem most mindent átható légkörében ne fajuljon tovább az egymással szembeni félelem és ellenségeskedés, ami teljesen atomizálhatná a társadalmat, és a végén mindenki mindenkit ellenségnek tekintene. Ez az érkező energia nem agresszív és "kötelező érvényű", hanem kezdi gyengéden áthatni a mindennapjainkat, felébresztve az egymás iránti megértést és empátiát.

Az érkező tanítások folyamatosan hangsúlyozzák, hogy nem szűnt meg a régi spirituális tanítások érvényessége, csak éppen az új körülmények között kell azokat alkalmazni. Ez időnként nehéznek bizonyulhat, mert a megkülönböztető képesség bizonyos sávjait a kegyetlenek kisajátították, hiszen ez az egyik záloga annak, hogy uralkodhassanak rajtunk.

A következő, e hó elejétől érkező támogató energia abban segít, hogy felvehessük vagy újra felvehessük a kapcsolatot a kristályok birodalmával. A kristályok a változékony emberi fókusz ellensúlyozásaként segítenek egy-két témában megtartani a fókuszt, mondhatni emlékeztetnek minket arra, hogy hová irányítsuk a szándékunkat. Tavaszra az az ajánlás, hogy aki szeretné felhasználni ezt a most érkező energiát, az vegye elő a hegyikristályát, vagy szerezzen be egyet, tisztítsa meg, majd kezdjen el dolgozni vele.

Javasolják, hogy aki még nem tette meg, szerezzen be valamilyen számára vonzó szakirodalmat a kristályokkal kapcsolatban, és ennek ajánlásai mentén vegye fel velük a kapcsolatot. Addig is, a saját praxisom alapján tennék néhány - hangsúlyozottan nem kötelező! - ajánlást. A tisztítás történhet például vízzel, napfényre helyezéssel, sóba ágyazással, esetleg energia szimbólumokkal. A leghelyesebb szerintem megkérdezni a kristálytól, hogy ezek közül melyiket, vagy melyikeket szeretné. Az igenlő válasz egyfajta szívnyitogató érzésként jelentkezik, az elutasító válasz inkább a bezárkózás érzetét kelti. A tisztítás után egy magas, tiszta, összeszedett tudatállapotot elérve - például meditáció közben, vagy közvetlenül utána fogalmazzunk meg egy kérést, egy szándékot, melyben szeretnénk ha a kristály segítene vagy támogatna bennünket, aztán ezt hozzuk le a szívünkbe, majd a kezünkön keresztül továbbítsuk a kristályba. Minden kristály annyi kérést tud támogatni, ahány optikai tengelye van. A hegyikristály esetében ez a szám három. Ha ennél több támogatandó kérésünk van, szerezzünk be további kristályokat.
Még egy energiaáram érkezett e hó elején, ez a testünk sejtjeivel való kapcsolat felvételét és a velük való kommunikációt támogatja. Elsődlegesen a sejtek tudatosságával érdemes felvenni a kapcsolatot, és finomenergetikai tisztítást végezni rajtuk. Sajnos ezzel a félelemmel telített térben a sejtek is fokozottan elszennyeződnek energetikailag és a stressz miatt fizikailag is. A sejtek finomenergetikai tisztítása után jöhet a fizika szintű méregtelenítés is. Mindkét szintre sok ismert módszer létezik, ezeket bármilyen kombinációban érdemes használni. A figyelmetekbe ajánlom a sejtemlékezet-tisztítást is, amit több formában is rendszeresen végeztünk.

Az idei nyári táborunk augusztus 12-20. között lesz Tornaszentandráson. Sokat fogunk foglalkozni a most vázolt, és az addig felmerülő dolgokkal. Mivel tavaly már komolyabb anyagi teher volt a részvételi díj, elhatároztam, hogy időben megírom, hogy mikor lesz. Azok számára, akik előfoglalnak, szerintem az idén is tudjuk biztosítani a tavalyi 70000 forintos tarifát, melyben benne van a szállás, a teljes vegetáriánus ellátás és a részvétel díja is. Napi 10.000-re jön ki, ha kicsit többen leszünk mint tavaly, bizonyára kifutja a jelentős infláció ellenére is. Várom a visszajelzéseitek - nem csak a táborral kapcsolatban - az anti@espavo.hu e-mailen, vagy egyszerűen a hírlevélre válaszolva.

Élvezzétek az utazást!

Anti