Steve Rother Lightworker szemináriuma és egyéni konzultációk - részletek

Kategória:

Sziasztok!

Sokadik nekifutásra sikerült véglegesíteni Steve Rother első magyarországi programját és lebonyolításának módját.

Steve és Barbara április 4-én érkeznek Magyarországra. „Hivatalos" programjuk 5-én nem lesz – az esetleges informális programok, vagy esetleg dedikálás, még szervezés alatt van, fő erőfeszítésünk eddig a hivatalos program fixálására irányult.

- - -

Programjuk két fő részből fog állni:
1) egész napos szeminárium
http://espavo.hu/steve_rother_lightworker_szeminariuma
2) egyéni konzultációk
http://espavo.hu/steve_rother_egyeni_konzultaciok

- - - - - - - - - - -
1) Szeminárium
link: http://espavo.hu/steve_rother_lightworker_szeminariuma
- - - - - - - - - - -

Április 6-án egész napos szeminárium lesz Budapesten a CEU (Közép-európai Egyetem) kongresszusi központjában a Kerepesi út 87. alatt – természetesen szinkrontolmácsolással.

Ennek várható programja:

9-10 óra: Regisztráció

10-kb.18 óráig: Szeminárium 4 blokkban, blokkonként 1,5-2 óra; közöttük szünet. A helyszínen van kávézó és önkiszolgáló étterem.

- Steve bemutatja a tevékenységüket és a Lightworker Non-profit Corporationt
- Channeling a 'csoport'-tól
- A további lehetőségek: a spirituális pszichológia és az Új Energia
- Kristály-aktiválás

- - -

Steve az Új Energiás átalakulási folyamat világszerte egyik legismertebb alakja, eddig ötször szerepelt az ENSZ-ben is. Emellett kiváló terapeuta, többezer ember továbblépését segítette már elő. (Érdemes előzetesen áttanulmányozni könyvét, az Édesvíznél megjelent „Életfeladatok, életminták"-at. )

- - -

A programon való részvétel díját Steve 150 USD-ban határozta meg. Ez előzetes regisztráció esetén érvényes, a legkésőbb április 1-ig beérkező befizetésekre. Forintban lehet fizetni, a mostani árfolyam alapján 26.000 forint lesz a részvételi díj – illetve a külföldiek számára 100 Euro. (Technikai részletek a végén.)

A későbbi és helyszíni regisztráció 30.000 forint, illetve 120 Euro. (Ennek szervezéstechnikai oka van – a megértéseteket kérjük!)

- - -

Technikai lebonyolítás: mivel Steve a helyi törvények és rendelkezések maximális betartását kérte, ezért szükségessé vált egy magyar lebonyolító cég bevonása.

A regisztrációs díjakat személyes fizetéssel (a későbbiek szerint) vagy átutalással (vagy bármelyik Erste bankfiókban való személyes befizetéssel) kérjük a Stercor Kft. 11998305-06533072-10000001 számú számlájára, közleményként legalább a név és e-mail cím, vagy név és cím feltüntetésével.

Személyesen fizetni lehet:

- Budapesten a Lénárd Zászlókészítő Kft-nél: Fehér út 10. alatt munkaidőben: 8 órától este fél 6-ig. (Ez az Örs Vezér téri Árkád mögött van a Finommechanikai Vállalat területén.)
- Kecskeméten a Stercor Kft-nél: Vágó utca 18. munkaidőben 8-17 óra között,
- vagy nálam bármelyik programom előtt vagy után

A személyes fizetés esetén mindenki kap átvételi elismervényt. A befizetés feldolgozása után egy-két nappal mindenki személyre szóló visszaigazolást kap e-mailben, hogy véglegessé vált a regisztrációja – amennyiben adott e-mail címet.

A pénzbefizetésről szóló bizonylatokat kérjük hozzátok magatokkal 6-án.

- - - - - - - - - - - - - - -
1) Egyéni konzultáció
link: http://espavo.hu/steve_rother_egyeni_konzultaciok
- - - - - - - - - - - - - - -

Április 7-9. Steve tart egyéni személyes konzultációkat, amelyekre a www.espavo.hu oldalon lehet regisztrálni. Ezek kb. egy órás alkalmak. Steve rendkívül gyakorlott terapeuta, saját bevallása szerint maximum 40 perc alatt minden problémának a végére tud járni - és ezt sok ezer páciense igazolhatja. A személyes konzultáció díja 250 USD (illetve még esetleg a tolmács honoráriuma). A személyes konzultációra jelentkezők külön teljes körű tájékoztatást kapnak, a regisztrációk alapján egyeztetünk a konkrét napi beosztásról, a kezdési időpontokról és a helyszínről. A végső egyeztetés 6-án a szeminárium után történhet.

. . .
. . .

A személyes találkozás reményében:

- Szigeti Antal