Steve Rother (Lightworker) szeminárium áprilisban - felkérés jelentkezésre, vélemény-nyilvánításra

Kategória:

Sziasztok!

Steve Rother – a Lightworker 'Csoport'-jának médiuma - április 5-től 9-ig (vagy 10-ig) Magyarországon tart szemináriumot!

Ez igen jelentős esemény, és nagy megtiszteltetés, Steve világszínvonalú, élvonalbeli alakja az Új Energiás átalakulásnak.

További (folyamatosan frissített) információ itt: http://espavo.hu/lightworker_magyarorszagon_2008_aprilis

Azzal a kéréssel fordulunk hozzátok, hogy nyilvánítsatok véleményt:

A) Egyrészt azzal, hogy 4 kattintással feliratkoztok egy hírlevélre 

Nem leveleket akarunk neked küldeni, hanem látni szeretnénk, hány ember szeretne élni ezzel a lehetőséggel, tekintettel arra is, hogy mennyire vagytok mobilisak, lehet-e vidéken, vagy inkább Budapestet választjátok. Kevés idő van ezt eldönteni, Steve-ék már kérdezik, hogy mi lesz, hogy lesz.

  • Ha ott akarsz lenni, (szinte) akárhol lesz is, iratkozz fel a "Saját adatok" > "Hírleveleim, csoportjaim" oldalon az "Espavo.hu Rendezvény 08.04.05-09 - Lightworker - mindegy hol lesz" hírlevélre.
  • Ha eljönnél, de csak ha Bp-en lenne, válaszd a "Espavo.hu Rendezvény 08.04.05-09 - Lightworker - csak ha Budapesten lesz" hírlevelet.

B) Másrészt szeretnénk egy kicsit részletesebben kikérni a véleményeteket egy szavazással, ami alá hozzászólásokat is lehet írni.
A szavazás a címlapon megtalálható (és minden oldal szélén), de itt egy közvetlen link is: http://espavo.hu/lightworker_szavazas_hol

- - -
Továbbá ismét jelzem, hogy ugyanott, a hírlevekre feliratkozással történik a csoportokra jelentkezés is. Néhány napja a konkrét 2008-as programok is bekerültek a listába. Tudom-tudom, az "Átmenet az Új Földre", ami három nap múlva lesz, már kicsit későn jelent meg, de ez ne akadályozzon téged! :-)
Az, ha két kattintással jelzed Antinak, hogy szándékodban áll ott lenni egy-egy csoporton, nagy segítség a tervezésben-szervezésben.
Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire válik be a dolog, az eddigiek alapján van esély arra, hogy reális, használható eszköz lehet számunkra, és a te számodra is (egy helyen láthatod összegyűjtve a programokat, és azt hogy melyek érdekelnek téged). Bármikor le lehet iratkozni, semmiféle kötelezettséggel nem jár.

- - -

Köszönöm szépen hogy elolvastad ezt a "többpercest", és remélem hogy - ha részt akarsz venni egy-egy programon - mihamarabb használod az espavo.hu-t, mint a talán legegyszerűbb eszközt ahhoz, hogy egymást-fölemelő összejöveteleket szervezzünk.

Espavo!

Ricsi