Steve és a Lightworker utoljára + FONTOS HÍREK

Kategória:

Steve és Barbara tegnap délelőtt megérkezett Budapestre – kissé fáradtan a mintegy húsz órás két átszállással tarkított repülőút után. A tegnap esti 4:4 aktiválás előtt már több – fejlettebb belső érzékelésű – barátunk jelezte, hogy érzik a jelenlétét a „spirituális térben”, vagy talán mondhatjuk úgy a jedik terminológiájával, hogy „változást éreznek az Erőben”.

Ha ráhangolódtok, közületek is valószínűleg a legtöbben érezhetik a vasárnapi rendezvény, vagy konkrétan Steve (és Barbara) energiáinak jelenlétét – úgy gondolom, hogy ez minden előzetes reklámnál többet mond a számotokra.

Az lenne a tiszteletteljes kérésem a helyszíni regisztrálók, illetve azok felé, akik ugyan - banki úton – előre fizettek, de nem kaptak visszaigazolást, mivel máig nem lett jóváírva a pénz beérkezése a Stercor Kft. számlájára, hogy lehetőség szerint gyertek hamarabb a tíz órás kezdési időpontnál, hogy legyen elég idő elvégezni a sajnálatos, de szükséges adminisztrációt, hogy időben kezdeni tudjunk. Akik 2-án vagy 3-án fizették be a bankba a részvételi díjat, a gyorsabb regisztráció érdekében hozzák magukkal a befizetést igazoló bizonylatot. Igyekszünk elegendő embert beállítani a regisztrációhoz, de itt is vannak természetes korlátok – nem lehet telerakni asztalokkal az előteret.

Tehát – akik még hezitálnak – érezzétek meg annak energiáját, ami készül, amit közösen teremtünk, hiszen úgy érzem ez Magyarországon eddig példa nélküli energiaösszevonás, és gyertek, hogy minél többen együtt ünnepelhessük ezt a napot, az egyesülést az OTTHON energiájával.

Más FONTOS HÍREK:

A növekvő igényekre való tekintettel elkezdjük az – előre meghirdetett - személyes konzultációs napokat. A megfelelő energiaszint biztosítására hárman közösen „adjuk” a konzultációt Erzsivel a feleségemmel és Anikóval, akit már szintén sokan ismertek. Mindketten médiumok és tisztánlátók, így velem együtt egy meglehetősen széles energiasávot tudunk biztosítani az ugrásszerű változáshoz. Ennek megfelelően a szóba jöhető módszerek is igen széles skálán mozognak, a személyre szóló csatornázástól, a karmikus mintázatok oldásán keresztül a különböző energiatestek célzott tisztításáig, illetve az aura „újraösszerakásáig”, vagy valamelyik (gyakorlatilag bármelyik) finomtesti szint lecseréléséig.

A konzultációs napok csütörtökönként vannak Kecskeméten – ha máshonnan jöttök, ajánlatos „mini csoportokba” rendeződni, és rászánni az egész napot, mert ekkor a kb. egy órás egyéni személyes konzultáció mellett még a végén tudunk egy kis közös energiát is lehozni. A tapasztalatok szerint ilyenkor rendkívüli energiákat lehet lehozni, olyanokat amelyek még a „sűrűbb” csoportokon is példa nélküliek – valószínűleg azért, mert ilyenkor sokkal szélesebbre nyílunk a spirituális energiák felé. Ezért naponta maximum 5-6 résztvevőt tudunk fogadni. A hozzájárulás személyenként 9.000 forint, regisztrációs lehetőség a www.espavo.hu oldalon, vagy küldhettek nekem e-mailt, a kért csütörtöki nap dátumával.

Mivel néhány napra elutazunk a Lightworker szeminárium után – és aztán már itt a május – felhívnám a figyelmeteket a május elejei „mini táborokra”. Mint már valószínűleg sokan tudjátok két négy napos rendezvényünk lesz május első és második hétvégéjén. A négynapos május 1-jei és a háromnapos pünkösdi ünnep idején. Ezekre az előzetes regisztrációt legkésőbb április végén befejezzük, aztán már csak az esetleges üresedésekre lehet jelentkezni. Mindkettővel kapcsolatban – remélhetőleg – még lesz ma időm, hogy elkészítsek egy részletesebb hirdetményt is, de ez hírlevélként már nem lesz kiküldve, csak a weboldalon tudtok majd tájékozódni.

Tehát: május 1-4 között Veránka szigeten – Bajától északra - a Duna közepében a Gemenci-erdőhöz tartozó területen, csodálatos és fantasztikus természeti környezetben négy napos összejövetelt tartunk a „channeling és a ’channeling utáni’ spirituális kommunikáció” témakörében. Ez a terület tapasztalataink szerint Magyarország egyik legérintetlenebb, és „legelőrevivőbb energetikai töltésű” területe. Segíti mindenki számára, hogy spirituálisan felzárkózzon az élettervéhez és legmagasabb lehetőségeihez. Mivel csak hajóval lehet megközelíteni, erre csak a teljes négynapos kurzusra tudunk regisztrációkat fogadni, limitált számban, mivel korlátozott mind a mi kapacitásunk, mind a szigeten rendelkezésre álló szálláshelyek száma. Mivel sok egyéni folyamat lehet, ezt a csoportot hárman vezetjük Anikóval és Erzsivel. Nagyon sok gyakorlat várható a mozgások és a meditációk mellett, több speciális, egyedi csatornázás, személyre szóló terápiás és a spirituális kapcsolat erősítését szolgáló gyakorlatok. (További részletek a hirdetményben…)

Május 9-12. között az immár hagyományos Pünkösdi Tábor, egyelőre úgy néz ki, hogy újra Békésszentandráson. Ha esetleg az előzetes regisztrációk száma meghaladja a negyvenet, akkor a helyszín változhat, de egyelőre ezt nem látom túlzottan valószínűnek. Ez kicsit lazább, fűszerezve egy kis fürdési és csónakázási lehetőséggel a Holt-Körösben, illetve környékbeli kirándulásokkal. Ideális azok számára, akik még nem voltak semmilyen csoportomon, de érdeklődnek ez után a későbbiekben. Ez azonban természetesen nem mehet az elvégzett munka rovására. Ez a tábor az éves elengedés, az éves cikluson belüli újrakezdés energiája. Az idén különösen jelentős lehet a felemelkedés második hulláma befogadásának biztosítására. Jelentős áttörések, tisztulások szoktak lenni, és lesznek az idén is. Természetesen a fő szerep itt is a mozgás és a meditatív folyamatoké. Ez első sorban csoportos folyamat, de ’nagy szükség’ esetén természetesen belemegyünk a megosztókörökben egyéni folyamtokba is. A feszített program miatt – általában reggel 9-től mondjuk este 9-10-ig – különösebb egyéni konzultációra nincs lehetőség. (További részletek majd a weboldalon…)

Kérem tehát, hogy fontoljátok meg, hogy mi az, ami a leginkább érdekel benneteket, és még anyagilag is kezelhető a számotokra, és várjuk a regisztrációkat. Egyedi kérésekre, kérdésekre április 15. után tudok reagálni, bár azt kérném, hogy az összejövetelek napirendjére, az ellátásra és szállásra vonatkozó kérdéseiteket próbáljátok meg olyanoktól megtudni, akik már részt vettek ilyen összejövetelen. A weboldal fórumain erre van lehetőség. Már kilencedik éve tartok táborokat, eddig az ellátással és a szállással kapcsolatban – úgy hiszem – nem tapasztaltam komolynak mondható problémát. A helyileg fellépő problémák sokkal inkább az energiának és a személyes terápiás folyamatoknak köszönhetőek voltak, és amikor ki-ki túlment a saját blokkján, egyből „mindennel meg volt elégedve” – én legalábbis egyetlen egy a tábor végén vagy utána is fennálló problémáról sem tudok.

Kicsit hosszasan igénybe vettem az időtöket, de sok hír van.

Ölellek benneteket, és várom a személyes (újra)találkozást.

Espavo!

Szigeti Antal