Sok kihívással érkezik a tavasz

Kategória:

A húsvéti időszakot “vihar előtti csendként” aposztrofálta a mostani üzenet. Az április 8-ai - Észak-Amerikából látható - napfogyatkozás mindenképpen új minőségeket hoz el az Egyesült Államok lakói számára, ha bízunk is abban, hogy még nem a vihar kezdetét. Már több hosszabb-rövidebb üzenet foglalkozott a világunk túlzott digitális kitettségével, ami a mostani Nap-ciklus erős naptevékenysége miatt digitális összeomlásba torkollhat. Egy erősebb napkitörés - a tényleges becsapódásától függően - tönkreteheti az aktív számítógép állomány jelentős részét, a műholdakat egy részét, gyakorlatilag megbénítva a navigációt, a banki rendszereket, jelentős károkat okozhat az egész internetben. Ma már nagyon sokan vannak, akik el sem tudják képzelni az életüket a social media nélkül. A gyártórendszerek is a számítógépekkel koordinált folyamatos beszállításra épülnek - láttuk ennek hátulütőit a pandémia idején. A szerver-kapacitás 10-15%-ának kiesése már beláthatatlan károkat okozhat - bármilyen okból (vagy ok nélkül) következzen is be.

Az üzenet első része azt mondja, hogy a Földön kezd felbomlani az okság törvénye - vagyis egyszerűen szólva “ok nélkül” is történhetnek dolgok az esetek körülbelül 7%-ában. Emellett még pluszban előfordulhatnak olyan rejtett okok, amelyek a következménnyel szinte egy időben jelentkeznek. Ezt azzal magyarázza, hogy a Földön nagyon sok nem emberi génállományú entitás van döntési helyzetben, másik részről pedig egyre több döntést gépek hoznak (például mesterséges intelligenciával “felokosítva”). Ez egyre kaotikusabbá teszi az emberi világot, ami így egyre kevésbé alkalmas betölteni eredeti funkcióját - hiszen az egész karmikus rendszer az okság törvényén alapszik.

Az e hó hatodikán érkező energiák segítenek abban hogy észrevegyük ezeket a világunkat rongáló és veszélyeztető eseményeket és helyzeteket - elsősorban a saját életünkben - és igyekezzünk ezeket kiegyensúlyozni és kiküszöbölni. Ha nem sikerül ezeknek gátat vetni, teljesen felbomolhat az életünk szövete, képtelenné válunk beteljesíteni azt, amiért ide születtünk.

Az üzenet másik része szerint az a kozmikus csoport, amelyik eddig a gabonakörök segítségével próbált kommunikálni az emberiséggel, most újfajta segítő tevékenységet keres, közelebbi kapcsolatba szeretne kerülni az ő energiáikra nyitott emberekkel. Akik a mi oldalunkról szeretnének hozzájuk kapcsolódni, próbálják egy kicsit tanulmányozni a gabonaköröket, ezáltal ráhangolódva e csoport energia- és frekvenciasávjaira. Kerestem egy ezzel foglalkozó linket (sok képpel) az érdeklődők számára: www.cropcircleaccess.com. Ez az Angliában talált gabonakörökkel foglalkozik, de a világ minden részén előfordultak és máig is jönnek létre újabbak. Mint a napokban kiderült a számomra Dolores Cannon - a QHHT megalkotója - is részt vett számos ilyen témájú konferencián.

Az idei nyári tábor augusztus 17-24. között lesz Tornaszentandráson. Valószínűleg elég sokat fogunk foglalkozni Dolores Cannon metafizikai tanításaival, mivel most eléggé belevetettem magam a könyveibe - és 19 elég vastag könyvet írt.... Több mint 40 éven át dokumentálta az összes esetét, az utolsó 15 évben már nagyon sok nagy tudású és előző létformáikban - vagy akár most is - a Földet és az emberiséget segítő kozmikus lény volt kliense, akiktől hihetetlen mennyiségű és pontosságú információkat kapott számos ezoterikus területen. Elképesztően széles spektrumúak az általa átadott tanítások, szinte hihetetlen, hogy magyarul összesen csak két könyve jelent meg. Fontolgatom néhány további kötet kiadását, a munka gyorsítására szívesen venném néhány önkéntes olvasószerkesztó segítségét.

Úgy tűnik hogy idén tavasszal is nagy kihívásokkal nézünk szembe, vagyis sok lehetőségünk lesz a spirituális fejlődésre.

Élvezzétek az utazást!

Anti