Segítsük az élet körforgását!

Kategória:

A szinte napról-napra sűrűsödő, szennyeződő finomenergetikai közegünkben egyre fontosabb, hogy időnként “levegőhöz jussunk”, hogy egy kicsit csökkentsük asztrális és mentális terhelésünket. Az e havi, 6-ától beáramló energiák abban segítenek, hogy felismerjük milyen nagy mértékben sűríti a közegünket az elhunyt szeretteinkkel, barátainkkal való szükségtelen, szokásszerű foglalkozás. Ez nem engedi az elhunytaknak, hogy természetesen folytassák a halál utáni útjukat, és minél kevesebb akadályoztatással megtervezhessék újabb testet öltésüket.

Az e havi üzenet egy mondatban: “Mindenki teljesen jó helyen van, aki már nincs velünk” - szóval a halottaink, ha útjukra engedjük őket, köszönik szépen, jól vannak. Az elmúlt majdnem egy évben nagy intenzitással tanulmányozom Dolores Cannon életművét, melynek fontos gyöngyszeme a “Halál és élet között” című könyv, ami kifejezetten a halál, az átlépés utáni tudatossággal és történésekkel foglalkozik a szerző sok ezer regressziós hipnózisában összegyűjtött esete alapján. Minden olyan esetben, amikor elvitt valakit valamelyik halála utáni időszakba, egyöntetűen az volt a tapasztalat, hogy nincs pokol, vagy purgatórium, nem kerülünk ítélőszék elé a halálunk után. Miután túlmentünk az elhalálozást követő esetleges, egyáltalán nem szükségszerű zavarodottságon, egy együttérző és csak ránk figyelő tanács, vagy bizottság elé kerülünk, akik nem ítélkeznek felettünk, csak meghallgatják az elmúlt életünk tapasztalatait, meghallgatják ahogy feltárjuk hibáinkat, elmulasztott lehetőségeinket - hiszen a mi saját továbbvitt, megtisztult tudatosságunk lesz a “bíránk”, amikor őszintén áttekintjük az elmúlt életünket. Nincs semmiféle büntetés vagy megtorlás, hiszen a lelkünk a bardóban tisztán látja, hogy mi az, amit még meg kell tanulnia, amit esetleg elmulasztott.

Az tehát az e havi ajánlás - ami a legtöbbeknél valószínűleg elhúzódhat több hónapra is - hogy valamilyen szisztémával vegyük sorra a velünk kapcsolatban volt elhunytakat, és egyfajta elcsendesült állapotban tudatosítsuk, hogy hordozunk-e vele kapcsolatos “terhet”. A legegyszerűbb talán a jelentől a múlt felé haladni, de bármilyen más metódus is megfelelő, ami nem hagy túl nagy réseket - tehát lehetőség szerint ne maradjon ki senki, aki ily módon köti le a “kapacitásainkat”. Ha úgy találjuk, hogy valamelyik elhunytra gondolva erős érzelmi reakciónk, vagy visszatérő gondolataink támadnak, akkor el kell végeznünk valamilyen elengedő szertartást - ebben fognak segíteni a most érkező energiák.

Maga a rituálé lehet teljesen egyszerű, de nem szabad elsietni, és egyesével érdemes haladni mindazoknál akik még “aktív nyomot hagytak” bennünk. Ha ezt a nyomot mondjuk feketeségként érzékeljük, egészen addig kell dolgozni velük, amíg ez a feketeség el nem szürkül, majd ki nem fehéredik. Érdemes gyertyát gyújtani, gyakorolni a megbocsátást, és ha mi követtünk el mulasztást, hibát velük szemben, az ő bocsánatukat is kérni - és ilyenkor Orin mindig hozzáteszi, hogy “és magamnak is megbocsátok”. Használhatunk akár ibolya lángot is, a Mennyei Akarat hetedik sugarának szent átalakító lángját. Hívhatunk segítőket, dolgozhatunk egyénileg vagy csoportosan, a lényeg az, hogy kezdjünk bele, és szabaduljunk meg ezektől a magunkat és az elhunytat egyaránt visszatartó, akadályozó energiától. Legyünk tisztában vele, hogy mindenki okkal és lélekszintű elhatározásának megfelelően lépett ki az inkarnációjából. Előfordulhat, hogy egy-egy nehezebb esettel több órát is el kell töltenünk, de semmiképp se sajnáljuk rá az időt - gyorsan megtérülő beruházás lesz! Ha feltámadnak az emlékeink, ne vesszünk beléjük, hanem figyeljük hogy társulnak-e érzelmi töltéssel.

Minden megoldás jó megoldás.

Továbbra is folytatom a kvantum gyógyító hipnózis üléseket, eddig szinte mindenkinél volt valami váratlan, jelentős áttörés. A saját tapasztalatom szerint is “kvantumugrást” hoz a kliensek életében.

Pünkösdkor ismét kirándulást tervezünk a Pádis-fennsíkra és környékére. Korlátozott számban még csatlakozhattok - az érdeklődők május 11-ig jelezzenek vissza.

Élvezzétek az utazást!

Anti