Rendkívüli hírlevél (2009.07.20.)

Kategória:

A nyári „uborkaszezon” helyett, mint a „rendes” hírlevélben is jeleztem, az energiák csúcsra járatása zajlik. Michelle heti két aktiválással már a 75-dik Tűz Kapunál jár. Elkezdődött a 7-es szám minőségeinek megdolgozása, ami állítólag kb. ez év végéig fog tartani.

Az év hátralévő részében teljesen új paradigma szerint folytatódik az energiák behozása a földi síkra. Eddig talán még tudták követni a beáramlás tempóját azok is, akik nem ismerték az aktiválásokat, számomra úgy tűnik, hogy ez mostantól lehetetlenné vált. Úgy érzem, hogy akik nem követik az aktiválásokat, azok előbb-utóbb óhatatlanul lemaradnak. Ha Ti is megismeritek ezeket az aktiválásokat, valószínűleg hasonlóan fogjátok gondolni.

A nyári napfordulós aktiválás „slágertémává” tette a folyékonyságot. Erősen fontolgatom, hogy külön címszót nyissunk a weboldalon a folyékonyság témakörének, mivel olybá tűnik, hogy az elkövetkező időszak kulcsfogalma lesz. A most beáramló energiákat igazán jól már csak a folyékonyság segítségével lehet kezelni.
[Létrehoztam ehhez egy fórumot... a Fórumban. Blogbejegyzéshez is hozzá lehet társítani a 'Folyékonyság' kategóriát. Talán az Olvasószobába kerülnek majd erről írások, amiket összegyűjtve is át lehet majd nézni. -- Ricsi]

A másik most kiemelt téma szintén előkerült a nyári napfordulós aktiválásban (ami egyébként hamarosan olvasható lesz), ez pedig a „szabadenergia”, vagy nullponti energia témaköre. E téma számára is szeretnék valamilyen fórumot biztosítani, és várom azok jelentkezését is, akik valamilyen módon ennek gazdái lennének. Én magam a 90-es évek közepén elég sokáig – évekig – foglalkoztam a szabad energiás technológiák tanulmányozásával, ebből néhány gyöngyszemet majd itt is szeretnék közreadni. Népszerűen szólva ez a fűtőanyag nélküli energiatermelés kérdésköre, ami az Új Föld létrehozásának egyik legalapvetőbb záloga. Mária Magdolna azt javasolja, hogy mindenki ismerkedjen meg ennek alapjaival, e leendő fórummal ezt szeretném elősegíteni.
[Szintén létrehoztam egy fórumot. Lehet hogy kissé előreszaladtam, de nem hiszem hogy probléma lesz. Igazság szerint elég sok témát felvetettem új fórumcsoportok és fórumok létrehozásával. Lehet nyitni a fórumtémákat! És persze lehet javasolni bármilyen új fórumot vagy átrendezést. -- Ricsi]

Augusztus első felében lesz a szokásos nyári táborunk, immár tizedik alkalommal, és hetedszer Martonyiban augusztus 3-16. között. Ez rendkívüli lehetőség a jelentős tudatossági váltásra, egy-egy hét megszakítás nélkül a spirituális energiákban. Az első hét témája az összerázódás után valószínűleg éppen az új Tűz Kapu aktiválások, a folyékonyság és a szabad energia témaköre lesz. Ekkor lesz az idei 8:8 aktiválás is! Emellett nagyon békés, gyönyörű természeti környezet, csodás kirándulóhelyek – egyrészt az Aggteleki karsztban, másrészt a közeli szlovákiai célpontokhoz (Krasznahorka, Betlér, Szádelői völgy, Áj-völgy) – barlangok, vízesések, hegyi (bár inkább dombi) túrák. Jó idő esetén minden nap kirándulás, este tábortűz. Bőséges vegetáriánus ellátás, és kényelmes szállás felújított parasztházakban.

A második hét témája a jelenleg elérhető leghaladottabb manifesztációs technika összesen 22 meditációja lesz, amelynek alapja az a 2006-os Orin-szeminárium, melynek címe: A manifesztáció mesterévé válás. Ez egy rendkívül mély megtapasztalásokkal járó lépésről-lépésre történő bevezetés az új energiás manifesztálás és társ-teremtés „rejtelmeibe”. A harmadik-negyedik naptól már általában egy városban tartott csoportban elképzelhetetlen tudatállapot jön létre, nagyon mély változások szoktak bekövetkezni – nemcsak az adott témában, hanem a spirituális fejlődés egészében is jelentős ugrások, áttörések jöhetnek létre.

Részletek az espavo.hu –n!

Olyan érdeklődőket is szeretettel várunk, akikkel korábban még nem találkoztunk.

Élvezzétek az utazást!

Anti