Orin világmeditáció október 24-én - Kapcsolódás a Szent Átváltoztató Ibolya Lánghoz

Kategória:

Az orindaben.com oldalon 24-én vasárnapra ismét világmeditációt hirdettek. Elkészítettem és mellékelem a magyar nyelvű hanganyagot és a magyar átiratot. Orin (és DaBen) az úgynevezett vasárnap reggeli meditációkhoz a teljes nap során minden résztvevőnek küld energetikai támogatást "transmission" révén - ahogy ők mondják, ilyenkor együtt meditálnak mindenkivel, és továbbítják a meditáció adekvát frekvenciáit. A "hivatalos" időpont nyugati parti idő szerint 9:00-9:30-ig, ami nálunk este 6-tól fél 7-ig lesz. De javasolják helyi idő szerint reggel 9-től is, illetve most is hozzáfűzték, hogy a nap során bármikor végezheted, ugyanúgy megkapod hozzá az energetikai támogatást. A lényeg, hogyha szeretnétek, akkor a holnapi nap során csatlakozzatok hozzá!

A weboldalon találtok kiegészítő információkat a Mennyei Akarat hetedik sugaráról, illetve pár anyagot az Isteni Énnel kapcsolatban is.

"Orin világmeditáció 2021. október 24-én

Szent Átváltoztató Ibolya Láng

Üdvözlet Orintól és az összes fénylénytől!

Az energia nagy átalakításának előkészületeként fókuszálj most a nagy Mesterre, egy Megvilágosodottra, aki tartja az átalakulás, a transzmutáció energiáját, ami az energia egyik formáját egy másikba viszi át.

És ez a lény mindegyikőtöknek küld egy fénysugarat, ami fokozni fogja az energia-átalakító képességeteket, hogy átvigyétek egyik állapotából a másikba. Nyitva tartja a teret. Mindezek a lények együtt dolgoznak a hetedik sugárral, a beáradó sugárral. Ez az alkímia, a transzmutáció sugara, amelyik a fényt formává manifesztálja.

Nagyszerű! És most mi behívunk egyfajta erőt, fényt és energiát, én és az összes fénylény és a ti segítőitek, hogy megnyissuk a teret számotokra, melyben megtapasztaljátok a szent átalakító lángot, magának Istennek az egyik részét vagy aspektusát – a nézőpontotoktól függően.

Érzékelj hát magad előtt egy élő tudatosságot a szent átváltoztató láng formájában. Sokan ezt nagyon magasnak, nagyon hatalmasnak látják. Kezdj rezonanciába kerülni ezzel a lánggal. Élő és tudatos ez a láng.
És miközben rezonanciába kerülsz vele, kezdesz belépni ebbe a lángba, mintha a közepében állnál, mintha magad is e lánggá válnál, már Te vagy a transzmutáció szent tüze, amelyik átvisz téged egyik állapotodból egy másikba. Találj meg ebből valamit, érzékeld, hogy képes vagy rá!

És a szándékod segítségével hadd jöjjön ez be az elmédbe, a mentáltestedbe. Kezdj el felégetni minden korlátozó, bebörtönző gondolatot és mentális koncepciót, ami nem a valóság fényét tükrözi a számodra, hanem ehelyett csapdában tart téged, vagy az alacsonyabb vibrációkban megrekedve.

Hadd kezdje felégetni ez az átváltoztató láng mindazt, ami azt mondja, hogy nem vagy tökéletes, az összes olyan gondolatot, melyek pontatlan visszatükröződések, a valóság eltorzításai.
És a munka végeztével felbukkanhatnak gondolatok, amint elégnek. Csak engedd őket elmenni és tudd hogy ez így tökéletes.

Hadd égjenek el a mostani és más életekből származó tökéletlen gondolatok, a fény alacsonyabb szintjéről érkező megértések, az összes olyan gondolatforma, ami blokkolja a valódi fényét, amelyek elzárnak téged a fény elérésétől. Csak erősítsd meg, hogy kész vagy elengedni őket, adj engedélyt ennek az átváltoztató tűznek, hogy megszabadítson a visszatartó hatásuktól.

És miközben ez történik, olyan mintha a Nap lenne, a fény feltör a belső elmédből, mint a Föld felkelő napja, a remény, a jövő, az új fénye.

Ha kész vagy rá, kérd hogy bármi, bármiféle olyan gondolat, ami az illúzió vagy a félreértés jegyében jött létre, ami az alacsonyabb mintázatban visszatart téged, égjen most el, így aztán megláthatod az új mintázatot, melynek fel kell bukkannia az életedben.

És engedd most, hogy az ibolya láng, ahogy gyakran emlegetik, ez az átváltoztató láng, a szent tűz keresztülégjen az érzelmi testeden, eltávolítva a kétségeket, a félelmeket, a bizonytalanságot, a kósza vágyakat, az összes alacsonyabb energiát az érzelmi testedből, ami ködként áll közted és a fény között. Hadd égesse át a szent tűz ezt a ködöt, ahogy a felkelő nap fénye keresztülragyog rajtad. Égesse át a tehetetlenség vagy reménytelenség érzetét. Égessen át bármiféle haragot. Égesse át az összes érzelmet, ami eddig visszatartott téged.

És aztán hozd tovább az éteri testre, a vázra, mely megformálja a fizikait, amelyik tárolja az összes inkarnáció tapasztalatait, ami a fény hálózata benned. Hadd égesse át a szent láng ezt a fényhálózatot, eltörölve a hibák, a viszály diszharmonikus emlékeit, a betegség, korlátozottság és felbomlás összes mintázatát.
Ez a láng mindenható. Nincs olyan energia, amit ne tudna átváltoztatni – sem emlék, sem érzés, sem gondolat.

És hadd jöjjön át ez az átváltoztató láng a fizikai testedbe, minden sejtedbe, mintha Isten lélegzete lenne, ami belép a tested minden sejtjébe, életet és vitalitást hozva magával. Mintha minden sejtedben fellobbanna ez a szent láng, elégetve az összes tökéletlenséget.

Olyan mintha átlátszóvá válnál, te a személyiség-én. És te magad is ezen lánggá válsz, a korlátlan mindenható és mindent szerető tűzzé.

Együtt rezonálsz ezzel a lánggal és semmi sincs, ami az utatokba állhatna.
Hadd menjen most keresztül a láng a négy alsó testen, folytatva az átégetést, hogy feloldja az összes tökéletlenséget a mostani és a többi inkarnációkból, mindazokat az okokat, melyek negatív hatásokat eredményezhettek.

És van egy mester, aki veled dolgozik. A fénylények támogatnak téged az energia átváltoztatásában.
Miközben minden akadály feloldódik, lásd hogy magad is kezdesz e szent tűzzé válni.
És ebben az állapotban engedd meg a tudatosságodnak, hogy teljesen békéssé, mind csendesebbé és csendesebbé váljon, amíg el nem érkezel a mozdulatlan tudatosság állapotába, melyben nincs sem gondolat sem érzelem.

És amikor kijössz ebből a térből új gondolatok öltenek formát, a szépség gondolatai, olyan gondolatok, melyek lehetővé teszik, hogy meglásd az istenit minden életben és önmagadban is. A remény gondolatai. Olyan gondolatok, melyek tiszták és a valóságot tükrözik, és elmondják neked az igazat arról, hogy ki vagy te, beszélnek a benned lévő fény szépségéről. Ezek a szellemi világosság fényébe borított gondolatok.
Érezd az Isteni Énedet azon a rezonancián keresztül, ami olyan új gondolatokon keresztül lép veled érintkezésbe, melyek megnyitják az utat az előtted álló új jövő, az új formák és új élet felé. Olyan gondolatok ezek, melyek tagadják és eltaszítják a korlátozás összes megnyilvánulását, minden olyan gondolatot, ami nem a valóságot mutatja.

Az Isteni Énedből kilépő gondolatok olyanok, melyek rámutatnak hogyan érheted el a megvilágosodást, melyek szerint máris megvilágosodott vagy, csak még nem vetted észre, de gyorsan tudatosítod ezt.
Lépj most be újra a tökéletes béke állapotába, engedd, hogy belehúzzon ebbe az Isteni Éned. És amikor majd visszatérsz, új érzelmek stimulálódnak, olyan érzelmek, melyek megbíznak az Univerzumban, melyek tudják, hogy mindig mindened meglesz amire szükséged van, és akkor, amikor szükséged van rá.
Az öröm, a kiterjedtség, a tágasság érzései vannak jelen az életedben. Ha újra belépsz az Isteni Énbe még több örömmel, békével és harmóniával térsz vissza.

Érezzétek meg, hogy együtt tértek rá az új útra, új igazodásba kerültök a magasabb fénnyel. Mintha felkelne a Nap, a szellemi világosság új szintje árad be az életetekbe, a valódi fénye, az isteni fénye. És érezd, hogy együtt rezonálsz ezzel a magas fénnyel.
Az energiád annyira stabil, olyan harmonikus és tiszta, hogy teljes rezonanciában vagy a felsőbb síkok fényével.

És ezt a rezonanciát fenntartva fókuszálj az életed azon területére, melyet szeretnél átalakítani. És mindössze csak arra van szükséged, hogy ebben az állapotban maradj, a szent láng, az isteni én állapotában, rezonanciában ezzel a magasabb fénnyel, és csak tartsd a fókuszod ezen a területen, amíg ez is rezonanciába nem kerül ezzel a térrel. Amíg ezen a területen nem marad más, csak a szépség, a fény és a valódi.
És ebben a fényben fordulj az életed egyik új területe felé, egy olyan felé, ami még nem öltött formát – a jövő felé. És csak tartsd fenn a szépség e mintázatát!

Amikor fenntartod ezt az állapotot, melyben a gondolataid világosak, az érzelmeid tiszták, és úgy változtattad át a szűrőidet, hogy a valóságot tapasztalod, mindez olyan dolgokat és helyzeteket és körülményeket manifesztál, ami harmóniában lesz az Isteni Én állapotoddal.

Hadd alakítson most át a szent tűz bármit – bármilyen energiát benned bármely szinten, ami eltorzíthatja életed ezen új területének tapasztalását. Bármiféle emléket a múltból, a hibázás bármilyen érzetét, akármilyen félelmet. Hadd vigye el mindezeket, egészen addig, amíg a jövőbeli helyzeteddel a bizalom fényével nézel szembe, annak erejével, szépségével, bizalmával és tudásával, hogy ki vagy te.

És amikor létrejön ez a jövőbeli energia, lásd hogy ez szép és pontos energiával teremtődik. Minden pillanatban vezetést kapsz, hogyan teremtsd ezt és hogyan öntsd formába.

És azt sem kell tudnod, hogy milyen forma jön létre és mikor, és hogyan fog megvalósulni, de biztosan rezonanciában lesz azzal az állapottal, melyből teremtetted.

És most ragadd meg ezt a szépséges teret, ezt a szakrális teret és a szent lángot, terjeszd ki és tartsd bele az egész világot ebbe a szent átváltoztató tűzbe, az ibolya lángba. És kérd, hogy mindaz, ami most eltávozhat, ami visszatartja az emberiséget, távozzon most el. Az összes elavult gondolatforma, az összes érzelem, az összes karma, a régi mintázatok – tartsuk ezeket együtt ebbe a szent átváltoztató lángba, ebbe a tűzbe, mintha körbevennénk a Földet, a világunkat.

És lássuk a felkelő nap fényét, az új fényét, az emberiség hajnalát, új gondolatokat, új érzéseket, friss perspektívákat, az érkező új fényt. Olyan, mintha mindenki mély álomból kezdene felébredni. A ködök és párák eltűnnek, a valódi fénye hajnalodik.

Minden rendben, további jó napot kívánok!"

Remélem nektek is olyan felemelő lesz, mint számomra volt elkészíteni az anyagot!

Élvezzétek az utazást!

Anti

CsatolmányMéret
Orin_21_10_24.mp327.25 MB