Mikulásra két újabb fontos energia érkezik

Kategória:

December 6-tól két újabb támogató energia áramlik be a planetáris térbe.

Az elsőt a globálissá váló félelmek semlegesítésére küldik. A félelmek mostanra összeálltak a Föld körül egy kevéssé áteresztő gömbhéjjá, ami olyan erőssé vált, hogy kezd sugározni kifelé a kozmoszba is. Ennek semlegesítésére úgynevezett “BOLDOGULÁS-ENERGIÁT” árasztanak be egy megerősített angyali segítő csapat révén. Ez a boldogulás-energia segít mindazoknak, akik alkalmatlannak vélik magukat a hétköznapi - vagy nagyobb - problémáik megoldására. Kryon óta spirituális közhely, hogy “az élet aranytálcán kínálja a megoldásokat a problémáinkra”. A külvilág domináns kommunikációja mostanság leginkább azt sulykolja, hogy a problémáink “végzetszerűek”, hogy semmi közünk sincs sem a létrejöttükhöz, sem a megoldásukhoz, holott a valóban személyes problémáink megoldása a spirituális fejlődésünk kulcsa. Azért érkezik ez a fajta támogató energia, hogy mindenki ráébredhessen, hogy képes megoldani a saját életében elé kerülő feladatokat, hogy személy szerint neki joga van autentikus emberi életet élni, melyben problémáinak megoldása a saját kezében van, hogy ő maga elboldogul ezekkel a helyzetekkel, és megtalálja a számára kielégítő megoldásokat.

Az érkező energia áthatol a globális félelem-héjon, és mindenkire egyedi módon hat. Először az adott személy számára legnagyobb akadályt képező félelmet kezdi oldani - ha tud arról az illető, hogy mi az, ha nem. Mindaddig hatni fog ezen a területen, amíg úgy nem érezzük, hogy tudjuk kezelni ezt a területet. Utána következik a megmaradt legnagyobb félelem megdolgozása - egészen addig, amíg életigenlővé nem válunk, amíg képesek vagyunk minden felmerülő élethelyzetet a helyén kezelni.

A gesztus, mellyel visszajelzünk az Univerzumnak, miszerint “vettük az adást” az lehet 7-én vagy később, hogy igyekszünk megfogalmazni a legmélyebben rejlő félelmünket - vagy tudatosítjuk azt amivel nap mint nap szembesülünk - majd imagináljuk, hogy milyen lehet e nélkül élni.

A második, december 6-ától érkező energiaáram abban segít, hogy újra aktiválhassuk az agy és a kezünk közötti szenzomotoros kapcsolatot, hogy ne csak billentyűk vagy a képernyő nyomkodására használjuk a kezünket. Az ajánlás szerint illesszük be a napi rutinunkba a közösségi médiáról való lecsatlakozás illetve a meditáció mellé, hogy legalább napi 5-10 percig (nyilván lehet hosszasabban is) aktívan használjuk a kezünket, kezdetben leginkább rajzolásra vagy például színezésre, vagy olyasfajta hobbitevékenységre mint a kötés-horgolás vagy a férfiaknál a barkácsolás. Erősíteni kell az agyunk és a kezünk összekapcsolódását, mert olyan tempóban satnyul el a kéz használata, ami már genetikai változással is fenyeget, akár azzal, hogy 10-20 generáció múlva, már képtelenné válhat a kezünk eszközök kezelésére, és mindent csak hanggal - vagy netán gondolattal - akarunk irányítani. Az emberi létezés elválaszthatatlan része a kéz megfelelően differenciált használata.

Maga az érzékelésünk is kezd változni, sokan már ma is csúnyának látják a kézzel készült tárgyakat, mert “nem elég szabályosak”, vagy csúnyának látják a saját kinézetüket, mert az nem eléggé uniformizált. Ez néhány generáció elmúltával odáig juthatna, hogy észre sem veszik azt, ami egyedi, ami nem tökéletesen szabályos formájú. Fenn kell tartani természetben, az életben a környezetünkben előforduló szabálytalan dolgok észlelésének képességét.

A támogató energia konkrétabban arra érkezik, hogy nap mint nap eszünkbe jusson a kezünk finommotorikus képességeinek ápolása, és hogy legyen is erre időnk. Rajzoljunk, írjunk kézzel, főzzünk, masszírozzunk, vagy legalább simogassunk!

A visszajelzések alapján - melyeket ez úton is köszönök - néhány dolgot pontosítanék az előző hírlevélben taglalt QHHT (kvantum gyógyító hipnózis) technika kapcsán. Az első, hogy újabban már a QHHT végén a T nem terápiát, hanem technikát jelöl. Az ülések a kezdeti fázisban szigorúan egyéniek, és meglehetősen hosszúak, mivel nagyon mély tudatállapot szükséges a lényünk gyógyítóképes részének eléréséhez - de azt hiszem az eredmények mindenért kárpótolnak. Kicsit engem is elsodortak a hétköznapok, de januárra tudok előjegyzéseket fogadni. Úgy látom, hogy a leginkább a spirituális fejlődés holtpontjain való átlendülésre, illetve bizonyos nehezen kezelhető betegségek gyökérokainak feltárására lehet páratlanul sikeres megoldás.

Élvezzétek az utazást!

Anti