Meditáció az arany emberek behívására

Kategória:

2022.október 5-én csatornázta Szigeti Antal (espavo.hu) Kecskeméten

A szerzői jog fenntartva -- az anyag módosítatlan formában szabadon továbbadható a szerzői jogi információ feltüntetésével

Segítsük az emberiséget és a Földet az "arany emberek" behívásával

Üdvözöl a Testvériség!

Érezd meg az energiánkat -- az Univerzumban valaha élt összes Felemelkedett mester energiáit! Érezd, ahogy átjár, áthat minden szinten, a legsűrűbb anyagi aspektusaidtól fel a legmagasabb spirituális szintekig. Időzz el kicsit ebben az energiában, engedd, hogy lenyugtasson, feltöltsön és kiegyensúlyozzon!

Tudatosítsd, hogy védelem alatt állsz és teljes biztonságban vagy!

Majd fokozatosan vidd a figyelmedet a középső vezetékedre, mely a fejtetődet köti össze a gáttal, mintegy neoncsőnyi vastagságban. Majd indítsd el az áramlást a középső vezetékedben. Először lélegezz be alulról türkizszínű, hűvös földenergiát, ezt fújd ki fölül kilégzéskor, majd lélegezz be felülről fehér vagy aranyszínű mennyei energiát, és kilégzéskor fújd ki lefelé! Ezt a kettős ciklust ismételd meg néhányszor, felváltva alulról és fölülről belélegezve az energiákat -- és érezd, ahogy a csí-vezetéked (vagyis a középső vezetéked) meghosszabbodik, egyre inkább kiterjed mindkét irányba. Lefelé beleérhet akár a Föld kristálymagjába, felfelé elérhet akár egészen a Napig. Eközben egyre vastagabbá is válik, mind jobban kiterjed. Lassan magába foglalja az egész testedet. Ha csoportban végzed ezt a meditációt, akkor vizualizáld hogy a csí-vezetéked fokozatosan összeolvad a többiekével, és egyetlen közös, nagy kiterjedésű csatornát alkottok Ég és Föld között.

A mai szertartás célja, hogy a földi civilizáció rossz irányba fordult fejlődésének korrigálására behívjuk az "arany embereket". Ők olyan felsőbb dimenziókban élő civilizációkba szerveződött entitások - fénylények - akik valaha a Földön "járták ki" a szabad akarat iskoláját, majd ezután magasabb dimenziókban folytatták tevékenységüket. Ők nem Bódhiszattvák, akik mindaddig velünk maradnak, amíg szenvedés van a Földön, azt azonban megfogadták, hogy ha veszélyben van a Föld fejlődése, vissza lehet hívni őket, hogy segítsenek jó irányba fordítani ezt. A kérésnek a Földön élő emberek részéről kell elhangzania, de az engedélyt erre a mindenkori Planetáris Hierarchia adja meg.

Orin most el fog vezetni bennünket egy nagyon magas tudatossági állapotba, a gyémánt test érzékeléséhez.

Üdvözlet Orintól!

Ha készen állsz belekezdeni, vegyél egy mély levegőt, érezd magad ellazultnak, és nyílj meg az összes fény felé ami körülötted van, ami téged vár, hogy célba vegyen, hogy többet felfedezz abból a multi-dimenziós lényből, aki vagy.

Ezt az utazást azzal fogjuk kezdeni, hogy igazodunk a legmagasabb fényhez, ami elérhető. Szóval képzeld el, hogy egy fénycsóvában állsz, és elsőre nem látsz semmit magad körül, csak azt a fényt, ami fentről lefelé ereszkedik, mint egy fényoszlop, a fényében tartva téged.

És amikor ez a fény kiárad, kezdi megvilágítani a kiterjedtebb világ sok magas lényét és sok magas energiáját. Engedd meg magadnak, hogy mélyen belül elcsendesedj, hogy addig a fokig megérezd a belső békét, ameddig képes vagy rá éppen most, ebben a pillanatban.

Képzeld el, ahogy ebben a fénycsóvában állsz, a mennyei akarat középpontjában, az emberiség isteni tervének, az összes élet és a te életed isteni tervének centrumában.

Most tanulod hogyan utazz a dimenziók között, és felépíted hozzá az energiatestedet, hogy megtehesd ezt. E fénycsóva révén mindig igazodni fogsz az isteni célhoz és tervhez az elérhető isteni tökéletességgel. A lényed középpontjából fakad, hogy szabadon és könnyedén fogsz más dimenziókban mozogni, harmóniában az összes körülötted lévő energiával.

És érzékeld magad körül a [szellemi] vezetődet. Tudd, hogy a vezetőd itt van veled, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Itt van ez a lény, hogy vigyázzon rád, hogy együtt dolgozzon veled, hogy segítsen minden lehetséges módon, miközben felépíted a tudatosságod testét, gyémánt testedet. Szánj rá egy pillanatot, hogy méltányold, és hogy érzékeld ezt a vezetőt, bármilyen számodra éppen most megfelelő módon.

És ahogy a fényed egyre több energiát megvilágít körülötted, érzékelj sok Mestert, sok nagyon magas lényt a belső síkokon. És ők együtt egy fénymintázatot formálnak meg, mindegyik különböző minőségeket képvisel, mint például a tiszta szeretet, a mennyei akarat, a korlátlan tudás és bölcsesség. Nagyon stabilan és szilárdan tartják a fényt körülötted.

A legmagasabb erőkkel dolgozol együtt, ezek hozzáférhetőek a számodra, és így mindaz amit teszel, ehhez a fényhez igazodik és a legmagasabb javadat szolgálja; a fény, melyet másoknak felkínálsz, miközben mind sugárzóbbá válsz.

És érezd meg, hogy az energiamező körülötted mind szebbé és szebbé válik, támogatóbbá, könnyebbé teszi, hogy a saját lényed igazságában összpontosulj, megkönnyíti, hogy kinyúlj felfelé, hogy belépj a fénybe, és hogy kiszabadítsd magad azoknak az energiáknak a vonzásából, melyek a 3 dimenziós világhoz kötnek téged.

Minden egyes lény tökéletesebb és szebb energiamintázatokat kínál fel neked, segít, hogy létrehozz egy teret magadnak, hogy megtedd ezt a lépést, hogy felébreszted a gyémánt testedet, hogy új és magasabb dimenziókba lépsz.

Bármikor, ha szeretnéd magad stabilabbnak érezni, szeretnél magasabbra emelkedni, segítséget kapni ahhoz, hogy széttörd a téged visszatartó mintázatokat, lépj be ebbe az energiamátrixba, ebbe a gyönyörű fénybe, és játssz vele! Engedd növekedni és fejlődni. Adj hozzá további lényeket, hogy velük is játszhass.
Hadd váljon még szebbé ez a gyönyörű, szépséges fénymandala, miközben csatlakoznak hozzád az angyalok és arkangyalok, miközben belépsz abba a mintázatba, melyet megteremtettek, hogy stabilan megtartsanak bárkit a belső síkokon, aki nyitott, aki kéri és képes érzékelni ezt a mindig rendelkezésre álló energiát.

A stabilitás és szépség e lencséjén keresztül sok lény csatlakozik hozzád, akiknek teljesen kifejlődött interdimenzionális teste van, gyémánt teste. Jelen vannak éppen most, behívta őket a munkád, a szándékod és a tudatosságod.

És most nézzünk rá az energiádra. Az imaginációd és a belső szemed segítségével tekints rá a tested körüli energiára. Sok szép fénymintázatot érzékelhetsz, melyeket a fényed tart meg, hiszen már sokat fejlődtél az összes spirituális munkádtól.

Szerezz benyomásokat arról, hogy mennyire stabil ez az energiamező még a saját mozgásában és aktivitásában is. Minden pillanatban egyre szebbé válik a fény; isteni fénnyé.

És ahogy tudatára ébredsz ennek a fénynek, betöltöd a célt, hogy fénnyé válj, hogy megvilágítsd az ösvényt másoknak, hogy minden pillanatban megnyílj az isteni tökéletesség felé .Az isteni terv van jelen, segít megvalósulni a te életedben és az összes életben.

Tölts most némi időt ennek a fénymandalának a vizsgálatával, melyben állsz, és tekints rá a saját fényedre is. Úgy érződhet, mintha az imaginációdat használnád; minden szép és tökéletes.

Egy belső hangot hallhatsz, színek és fények összjátékát érzékelheted, vagy egyszerűen eltölthet egy érzés, a mély béke érzete.

Érzékeld a gyémánt testedet, ami betölti a tested felső részét a fejtető és a gát között, középpontja a szíved területén van a felső csúcsa a fejtetődnél az alsó csúcsa pedig a gátnál.

Talán a következőket mondhatod magadnak: "Az összes fények középpontjában állok. Az összes szeretet és akarat középpontjában állok." És érzékeld a spirituális jelenlétedet a fényben.

Miközben ezzel a szép fénymandalával dolgozol és aktiválod a gyémánt testedet, növekedni fog az ezen fényt továbbsugárzó lépességed.

Érezd magad befelé haladni, hadd hozzon téged ez a fény még békésebb és elcsendesültebb állapotba. A lélegzésed ellazul. Befelé fókuszálsz. Valamilyen módon érezheted az összes fényt és energiát magad körül, akár érzésként, vagy vizuális képként, hangként vagy színként.

Az összes energia összjátéka van jelen, mint egy zenekar - tökéletes a harmónia.

Köszönd meg Orinnak, hogy elhozott ebbe a magasztos állapotba!

Ebben az állapotban fókuszálj ismét a Mennyei Akaratra, az isteni célra és szándékra. Érezd aktiválódni a fejtetői központodat, melyen ez beléd árad. Ezen a fentről lefelé megnyíló csatornán keresztül küldheted el az Univerzum felé a szíved mélyében megfogalmazódó kérésedet, ha te is szeretnéd. Mondd magadban - vagy ha teheted, hangosan:

"Én, (mondd a neved) a legtisztább, önzetlen szándékkal kérem az arany emberek segítségét, tömeges leszületését az emberiség együttműködésének és közös anyánk a Föld harmonikus fejlődésének a helyreállítására."

Érezd kiáradni a kérést az akarat és szándék csatornáján keresztül.

OOOMM!!!

Érezd meg, valamilyen módon érzékeld vagy lásd, hogy időn és téren túl az összes ilyen kérés egyesül, és egyetlen erős impulzusként elérkezik az arany emberek felsőbb dimenzióban létező civilizációjához. Ők szinte azonnal reagálnak erre a hívásra, és egy erős válaszimpulzust küldenek, mely szerint készek a Föld és az emberiség javára tett felajánlásuk teljesítésére. Ez visszaérkezik a Földre, szétoszlik a kérést megfogalmazók között mint a Mennyei Szeretet és a remény magas frekvenciájú sugara. Ez a sugár felemel téged, még magasabb vibrációs szintre hoz, és a Második Sugár, a Szeretet és Bölcsesség planetáris templomában találod magad.

Ez a gyönyörű, magasztos templom időn és téren túl, a Föld körüli terekben van, ahogy Orin mondaná a belső síkokon. Itt összetalálkozol mondazokkal akik az idők során hasonló kérést fogalmaztak meg, és jelen van a távozó régi és az érkező új planetáris hierarchia számos képviselője. Itt van Gaia úrnő és a Föld elohimjai, és jelen vannak a Szoláris Hierarchia küldöttei is.

Itt mindenki a buddhikus testében - vagyis lélekszinten - van jelen, mely teljesen látni engedi a benne lévő multi-dimenziós gyémánt testet is. Megérkeznek az arany emberek civilizációinak, fény-városainak képviselői is. Érezd meg a jelenlétüket!

Orion mester vezeti a szertartást, a Föld egyik legrégebbi őrzője.

Felemeli a jogarát a templom kupolája felé, és ekkor mindenki egyöntetű fókusza segítségével leereszkedik, testet ölt a Galaktikus Tanács egyik küldötte, kíséretében a segítő angyali légiókkal. Érezhető a pillanat magasztos ereje. A Szeretet és Egység templomában minden jelenlévő összhangba kerül.

A pálca következő intésére egyetlen Hangként kéri minden jelenlévő - Te is mondhatod:

"Legyen a Föld újra a galaxis ékköve, a Szabad Akarat egyik legjobb Iskolája!" "Legyen az emberiség az Univerzum élő könyvtára!" "Legyen boldog a Földön minden lény!"

Érezd a magasabb dimenziók felé kiáradni e kérések energiáját.

OOOMM!!!

És lásd, érzékeld hogy a Föld és rajta az emberiség új életre kel, szimbolikusan fénybe borul. Megkapja a kért segítséget, sőt annál sokkal többet, a civilizáció soha nem látott virágzásnak indul. Visszaállnak a Földön a régi játékszabályok, eltűnik az erőszak, a kisajátítás minden formája, és az "alacsony energiájú ütközések" legközkedveltebb iskolájává válik, és az egész galaxis vívmányainak letéteményesévé.

Orion nagyúr pálcájának intésére együtt kivetítjük ezt a jövőképet. Lásd megvalósulni!

OOOMM!!!

Érezd a válaszul érkező energiákat, idd magadba, raktározd el a gyémánt testedbe. Lásd a Föld fényes jövőjét!

Orion nagyúr ismét felemeli a pálcáját. Minden figyelem rá irányul. Mindenkinek megköszöni a részvételét és a támogatását.

A templomból a magasabb vibrációt hordozó testeidben térj vissza a harmadik dimenzióba, hozd magaddal a tapasztalataidat és az energiákat, érezd, hogy átjár a Mennyei Szeretet és a remény legmagasabb vibrációja.
Emlékezz erre a szertartásra, meríts belőle erőt, ha kilátástalannak tűnő helyzetbe kerülsz! Az éj legsötétebb órája után mindig érkezik a pirkadat.

Amikor visszatérsz érezz békét és harmóniát az összes szinteden.

Fokozatosan térj vissza a fizikaiságba, a saját idővonaladra és a testedbe, és tudd, hogy amíg testet öltesz a földi fizikai síkon, mindig hordozni fogod e szertartás emlékeztető lenyomatát, melynek révén képessé váltál arra, hogy

örökké kapcsolatban maradj velünk.

És itt a hanganyag letöltési linkje - külföldről is működik!

https://drive.google.com/file/d/1xT4z3JLc0hSfTawLSkGsuO4GTn6kod04/view?u...