Kérd a "lélekmentő fénypalackodat"!

Kategória:

Az aktuális planetáris prognózis szerint a spirituális fény a mi dimenziónkban hosszú évekre kialszik, amit csak néhány rövid "felvillanás" fog megszakítani. Ezáltal a spirituális fejlődés lehetőségei rendkívüli mértékben lecsökkennek. Ezért a planetáris hierarchia további mentőakciókat kezdeményez.

Ebben a hónapban a szokásosan 6-án érkező támogató energiák - új mentőcsapat bevonásával - egyfajta "elsősegély-csomag" új elemét telepítik az erre készek aurájába: egy spirituális fénnyel feltöltött "fénypalackot". Mivel ez viszonylag bonyolult aurikus beavatkozás, azt javasolják, hogy mindazok, akik most kérik ezt, alaposan készüljenek elő erre olyan harmonikus és tiszta aurikus állapot létrehozásával, ami elősegíti ennek az implantnak a beültetését. A konkrét behelyezés 6-án este 10 körül várható. A legtöbb esetben jól érezhető fizikai kísérőtünetei is lesznek, ami egyértelművé teszi, hogy mikor történik meg - borzongás, hidegrázás, esetleg erős eufória-érzet, stb.

Miután sikeresen megtörtént a fénypalack beültetése - ami alkalmanként fizikai tünetek nélkül is előfordulhat - másnap, 7-én mintegy megerősítésként el kell fogyasztani "az első slukkot" a palackból. Ez mindenki számára egyedi módon történhet. Befelé fókuszálás és elcsendesedés után érdemes kérni, hogy kapjuk meg az első dózist a benne tárolódó spirituális fényből. Itt is fontos, hogy elég időt szánjunk a tapasztalás megélésére - hogy a későbbiekben felismerjük, illetve azért is hogy egyre automatikusabban menjen végbe, amikor fényre van szükségünk.

A hosszú sötétség időszakában a kivilágosodások idején mindig újratölthetjük a palackunkat, de ha fogyóban van, "soron kívül" is kérhetjük a feltöltését.

Mivel már így is némi késedelemben vagyok az információ átadásával, egyelőre nem fűzök hozzá további kommentárokat. Remélhetőleg még Karácsony előtt meg tudok írni egy hosszabb áttekintést a planetáris dimenziókról, illetve a mi dimenziónk helyéről a Föld bolygó - mint a szabad akarat egyik iskolája - rendszerén belül.

Élvezzétek az utazást!

Anti