Kapcsoljuk össze a harmadik szemünket elménk ősi részével!

Kategória:

E hírlevelek történetének egyik legnagyobb kihívásával kerültem most szembe. A felsőbb szintekkel és a Hierarchiával való kommunikációnak vannak kevésbé publikus és nehezen átadható részei is. A január 6-án érkező energia magyarázata kapcsán e két dologgal szimultán kerültem szembe. A “hivatalos” magyarázat sok órányi személyes és kis csoportnak szóló tanítások fogalomrendszerével lett átadva - és ezt kell most úgy kontextusba helyeznem, hogy az előzmények ismerete nélkül is értelmezhető maradjon. Remélem sikerül!

A korábbi hírlevelekben már esett szó arról, hogy a mi planetáris rendszerünk alapvetően az úgynevezett “alacsony energiájú ütközések” révén valósította volna meg a szabad akarat iskoláját. Ez olyasmit jelent, hogy mindenki gyorsan tanul a hibáiból, időben levonja a konzekvenciákat, így a rendszerben nincs erőszak, agresszió, a karmikus aspektusok mindig megoldódnak az adott inkarnáción belül - de leginkább az adott napon belül.

Az Univerzum bizonyos “ragadozó” jellegű entitásai azonban a rendszer tervezési hibáit kihasználva behatoltak ebbe a világba, mivel néhány nagyrészt csak itt jelenlévő lehetőség felkeltette a figyelmüket, és rendszer populációjának szinte egészét az uralmuk alá hajtották gátlástalan agresszív fellépésükkel, olyan területeken kihasználva mentális fölényüket, amire a Föld lakói nem voltak felkészítve. Ennek gyakorlati megvalósítása - ahogy a tolték tanítások fogalmaznak - úgy zajlott, hogy “nekünk adták az elméjüket” Megkaptuk tőlük a félelmeiket, az agresszivitásukat, a bosszúvágyukat, szinte az összes olyan érzelmi aspektus mentális gyökereit, melyeket káprázatként ismerünk. Ezek az érzelmek ennek a ragadozó jellegű civilizációnak a táplálékai, és mindez együtt terített asztallá tette az emberiséget a számukra. Az emberi elme eredeti - békés jellegű - működési tartománya lecserélődött - illetve helyesebb úgy kifejezni, hogy “összezsugorodott’, és az hozzájuk kapcsolódó agyi szinapszisok meglehetősen kis területre zsúfolódtak össze a fizikai agyon belül. Az elme ezen ősi része most rejtőzködik, mindenáron kerüli a konfliktust az elme utólag beültetett agresszív és ragadozó jellegű részeivel. Ez az eredeti terv szerint működő agyterület személyenként is eltérő lehet, de mindenkinél - ha még megvan - az agy maximum néhány százalékára terjed ki.

A január 6-tól beáradó energiák azt támogatják, hogy aki szeretné, támogatást kap arra, hogy megtalálja az elméjében azt a területet, majd a hozzá kapcsolódó agyi szinapszisokat átcsoportosítsa a homloklebeny területén belül a harmadik szem működéséhez kapcsolódó agyterületekre - ráadásul mindezt olyan módon, hogy ne kerüljön konfliktusba az elme agresszív és ragadozó jellegű később beültetett aspektusaival. E manőver révén visszaállíthatjuk érzékelő tudatosságunk [awareness] eredeti funkcióit, és így többé már nem valamiféle torzító szemüvegen keresztül látjuk, érzékeljük a világunkat.

Ehhez dukált volna egy meditáció is, de erre nem volt idő, mert maga az információ is 6-án délután érkezett - így annyival egészítették ki, hogy bármelyik jó minőségű harmadik szemmel foglalkozó meditáció megfelelhet erre a célra, ha a folyamat előtt/közben fenntartjátok annak szándékát, hogy a fentebb leírt átcsoportosulás bekövetkezzen. Én is közreadtam Orin “Harmadik szem” meditációját valamelyik korábbi hírlevélben - ezt erre a célra is jó szívvel tudom javasolni.

Úgy tűnik, hogy az idei év a fokozott spirituális lehetőségek éve lesz, de azért ha megengedtek egy javaslatot, mindenkinek azt ajánlom, hogy a helyes fókusz megtalálása után indítsátok az évet egy széles spektrumú tisztással, a sallangok és a mentális salakanyag eltávolításával, és csak utána kezdjetek bele a “mentális nagygenerálba”.

Ezzel kívánok mindegyikőtöknek [spirituálisan is] eredményes és boldog új évet!

Élvezzétek az utazást!

Anti