Jelentős változás a spirituális energia leáramlásában

Kategória:

Meglehetősen nehezen kezdtem bele a mostani hírlevélbe, mivel a helyzet engem kicsit a „Galaxis útikalauz stopposoknak” nyitó szituációjára emlékeztet, ami emlékeim szerint valahogy így hangzik: „ A Föld bolygó galaktikus autópálya építés miatt holnap 16 órától megszűnik”. Senki sem akar önszántából a „rossz hír hozójává válni”, más részről viszont felvállaltam, hogy a spirituális világ bizonyos üzeneteit továbbítom, így valójában nehezen húzhatom ki magam az effajta kötelezettség alól.

A jó hír az, hogy nem a Föld bolygó szűnik meg mostanában, viszont a rajta élő emberiségnek elég jelentős korlátozásokat kell elszenvednie a leáramló spirituális energia tekintetében. A „Galaktikus Felügyelet”, ami - egyebek mellett – a szabad akarat iskolák irányítója is, úgy értékelte, hogy a Földre telepített szabad akarat iskola működése (nagyrészt az indulófeltételek hibás tervezése miatt) egyre fokozódó mértékben eltér az eredetileg tervezett iránytól, ezért a további még súlyosabb károk elkerülése végett erőteljes korlátozó intézkedéseket hoznak. A létrejött diszfunkciókról később valószínűleg közreadok egy hosszabb ismertetőt.

A most aktuális információ lényegében annyi, hogy az eddig bőségesen leáramló magas szintű teremtő energiákat az emberiség vezető rétege (és itt egyaránt beszélhetünk a politikusokról, az üzletemberekről, a tudósokról és a vallási vezetőkről) önös céljainak beteljesítésére használta és használja e pillanatban is (tisztelet a kevés kivételnek). A pénz, a hatalom és a közismertség szirénhangjai eltérítették az emberiség fejlődését. A spirituális hierarchia 1987-től még tett egy 25 éves kísérletet, hogy visszaterelje az emberiséget a tervezett irányba, de mint tudjuk ez nem járt sikerrel. Ezért a katasztrófa elkerüléséhez most elengedhetetlennek tartják e – rossz célra is használható – spirituális energiák leáramlásának korlátozását, melynek révén reményeik szerint lelassulnak vagy akár meg is állnak a rossz tendenciák.

„Technikai értelemben” ez a korlátozás oly módon fog megvalósulni, hogy körülveszik a Föld bolygót egy olyan gömbhéjjal, ami nem engedi át az emberiség számára a rosszra (is) felhasználható, de alapvetően a spirituális fejlődést (is) előidéző energiákat. Ez a szűrő az emberiség számára felhasználható energiákat jelentősen lecsökkenti, a többi energiasáv változatlan átengedése mellett. Az emberiség – illetve az egyes emberek számára – egyetlen egy lyuk lesz ezen a gömbhéj szűrőn, ami gyorsan változtatja a helyét, és általában a planetárisan legkritikusabb helyszínek felett enged át valamennyi energiát.

A november 6-a és 7-e lehetővé teszi a spirituális törekvők számára, hogy megtanuljanak kapcsolódni az e nyíláson beáramló energiákhoz. Ez egy vékony, de nagyon erős energiaáramlat, nem arra tervezték, hogy bárki is állandóan benne tartózkodjon, de fel lehet benne töltődni és készletezhető is az energiája. Tehát a hatodikán érkező segítők megmutatják hogyan lehet megtalálni és követni ezt a Föld felett gyorsan mozgó energianyalábot, hogyan lehet feltöltődni vele, hetedikén pedig ki-ki demonstrálhatja, hogy milyen – remélhetőleg magasztos – célra használja ezt fel. E lehetőség révén a spirituális törekvők és tanítványok nem maradnak teljesen támogatás nélkül. A magam részéről mindenképp azt javasolnám, hogy az innen vételezett energiát ne az egó, hanem a fátyol feletti szintjeink gyarapítására használjuk.

Ha ez a változtatás nem éri el a kívánt hatást, nyilván várhatóak további korlátozások is.

(Bár átmenetileg minden bizonnyal nehezebb lesz, de azért) Élvezzétek az utazást!

Anti