Január 6-án további spirituális támogatás érkezik

Kategória:

Az előttünk álló 2023-as évben fokozódó homály ellensúlyozására az új hierarchia a karácsonyi időszakban számos új segítő program megindítását határozta el.

Január 6-án (és 7-én) ezek közül kettő "élesedik". Az egyik egyfajta "szív-védő" aurikus szint beépítése a szívcsakra területére. A tágabb értelemben vett emberi organizmust ugyanis nem tervezték a most tapasztalható mértékű negatív érzelmek elviselésére, melyek a fizikai és aurikus szívet egyaránt jelentősen túlterhelik. Emiatt 6-án az erre készen állóknak kezdenek beépíteni egy olyan finomenergetikai szűrő-mechanizmust, ami meggátolja a szív túlterhelődését, "megszakadását". Ez kifejezetten a negatív érzelmi kilengések tompítására, túlélésére szolgál, hogy a fájdalom, félelem, veszteségérzet és a többi hasonló negatív érzelem "ne csaphassa ki a biztosítékot", illetve segítsen azokat valamilyen szinten feldolgozhatóvá tenni. Ennek beépítése egy viszonylag nagy létszámú angyali segítő csapat közreműködésével történik január 6-ával kezdődően. Előnyt élveznek a legveszélyeztetebbek, illetve akik kifejezetten kérik ezt a segítséget. E támogatás révén könnyebb lesz átmenni az érzelmileg súlyosan megterhelő helyzeteken - remélhetőleg jóval kevesebben fognak elhunyni "hirtelen szívhalálban".

A másik most érkező energetikai csomag a szubjektív idő "kitágítására" szolgál egy eddig a Földön nem alkalmazott spirituális technológiával. Ez az energia-kapu elég hosszasan nyitva marad, mivel rengeteg az elvégzendő munka és ehhez képest kevés az ezekre vállalkozó testet öltött lélek. Aki egyszer megkapja ezt a képességet, már korlátlanul használhatja spirituálisan támogatott (tehát a lélek fejlődését szolgáló) célokra - nem kell minden alkalommal újra csatlakozni ehhez a "időkibővítő energiához", mert az velünk marad. A történelem során számos alkalommal kaptak már az emberek hasonló támogatást, bár nem ugyanilyen technológiával - ennek révén sikerülhetett szinte képtelenül rövid idő alatt elvégezni például a háborúk során lerombolt területek újjáépítését.

Ezen energia kérése után a következő napon (praktikusan 7-én) szükség lesz egy megerősítésre - tehát válasszunk ki olyan területet, melynek a megdolgozása időigényesnek ígérkezik, aztán e támogatás segítségével tapasztaljuk meg, hogy sokkal gyorsabban a végére érünk. Én magam is szeretném ezt aktuálisan a restanciáim gyors felszámolására használni - remélem a szokásosnál hamarabb kaptok egy újabb hírlevelet!

Úgy tűnik, hogy "kalandos" év áll előttünk, melynek során sok újat tanulhatunk.

Élvezzétek az utazást!

Anti