Itt van az új Planetáris Logosz - új esély a cselekvésre

Kategória:

A múlt hónap végén megérkezett a Földre az új Planetáris Logosz – hogy felmérhessük ennek jelentőségét, emlékeztetnék rá, hogy az elődje, a szeretve tisztelt Szanat Kumara 16 millió évig volt hivatalban. Az új Világkirály – ahogy a hagyomány nevezi – egyelőre még a stábja nélkül lépett munkába, a régi hierarchiával együttműködve, melynek tagjai fokozatosan fognak lecserélődni, miközben egyre inkább eltávolodnak a földi síktól.

Az új „főnök” egyelőre jobbára ismerkedik a számára új hellyel, így e hónap hatodik és hetedik napján a spirituális törekvők kivételes lehetőséget kapnak, hogy közelebbi kapcsolatban kerülhessenek vele – erre érkeznek a támogató energiák. Az új Logosz első nagy feladata, hogy érvényt szerezzen a Földön a génmódosítás tilalmának, akár még a „szabad akarat iskola” törvényeinek megsértése révén is. A földi civilizáció helytelen irányba fejlődött, ennek korrekciója már az ő feladata lesz.

A génmódosítás következményei messzire vezetnek, a genetikailag módosított fizikai test megsebzi a lelket, elveszíti a felsőbb szintjeihez való kapcsolódás lehetőségeinek túlnyomó részét, kikerül a karmikus körforgásból és soha többé nem térhet vissza a Földre. Az így „elzombisodó” fizikai test túlélési képességei jelentősen lecsökkennek, sokkal könnyebben irányíthatóvá válik - viszont lassan "kirezeg" a fizikai létezésből Az nem jelenthető ki, hogy minden oltottra ez a sors vár, mivel mindegyik oltásban jelentős mennyiségű placebó volt – a Pfizer első sorozataiban például 50% körül, ami ősztől csökkent le a 25%-os hányadra. A "többedik" oltás felvétele biztosan jelentősen csökkenti a túlélési esélyeket. Mára már egyértelműen bebizonyosodott, hogy az oltás sokkal veszélyesebb a "vírusnál" már viszonylag rövid távon is.

Az új hierarchia „vizsgafeladata’ lesz a népességcsökkenés lehető legzökkenőmentesebb levezénylése, a káosz minimalizása. A közeljövő legfontosabb általános feladata a spirituális törekvők számára is az oltáskárosultak támogatása, mivel ebben sajnos nagyon kevéssé számíthatnak az akadémiai orvoslás segítségére. Szinte mindenki őszinte segítő szándékkal inkarnálódott a planetáris síkra, és úgy vélem joga van méltósággal befejezni földi pályafutását. Úgy tűnik, hogy mindenkinek embert próbáló feladat lesz, hiszen mostanra már a bolygó teljes populációjának több mint felét beoltották. Az általunk ismert civilizáció legnagyobb változása áll előttünk, ha megengedtek egy profán hasonlatot a „gyászjelentés” közben: az egyik prófécia szerint a lakosság egyharmada meghal, egyharmada megőrül, a többiek pedig ápolják őket.

Reméljük, hogy a hierarchia és emberi segítőik valamelyest tudnak változtatni ezen a vigasztalan jövőképen, csatlakozzatok tehát a következő két napon minél többen az új Világkirály energiáihoz!

Élvezzétek az utazást! (még ha elég kátyús is az út mostanában)

Anti