Itt van az új Planetáris Logosz – kiegészítés

Kategória:

A hajnali hiányos fókusz eredményeként úgy megkönnyebbültem, hogy túl vagyok a „rossz hír” átadásán, hogy megfeledkeztem a gyakorlati ajánlások taglalásáról. Nem akarlak naponta hírlevelekkel zaklatni benneteket, de muszáj befejeznem az üzenetet.

A spirituális életforma egyik legfontosabb alapköve, hogy mindig igyekezzünk elfogultság és önsajnálat nélkül szembenézni a helyzetünkkel, még akkor is, ha ez nem igazán kedvező színben tüntet fel bennünket. Szembe kell néznünk azzal, hogy a legtöbbünk által sok inkarnációban megélt földi élet rossz irányba fordult, és nem képes betölteni a „Nagy Tervben” elfoglalt szerepét. Az életünket a felsőbb síkokról terelgető entitások nem mindenhatóak, nem látnak át tökéletesen minden folyamatot és következményt. Bár minden tőlük telhetőt megtettek, hogy jó irányt adjanak a történéseknek, ez a velünk közös erőfeszítésük kudarcot vallott a szabad akarat iskolájának működési mechanizmusa miatt, ami szerint a megindult folyamatokba menet közben már nem szabad beleavatkozni. Ahogy egy katolikus elemző megfogalmazta, Isten nem szüntetheti meg a gravitációt, amikor egy öngyilkos leugrik a magasból.

Ugyanakkor a részleges kudarc elismerése mellett is együtt kell működniük a fénylényeknek és a fizikai testben élő spirituális törekvőknek, hiszen csak a közös munkával képesek megvalósítani a fátyol alatti élet felsőbb irányítását. És itt következik a legfontosabb gyakorlati következmény: a mostani helyzetben a további romlás megakadályozására minden együttműködni szándékozó embernek nagyon ajánlott a napi fél, de inkább egy óra meditáció. Ennek konkrét formája nincs megkötve, de mindenképp olyan kell, hogy legyen, ami erre az időtartamra felemeli a fókuszunkat a fátyol fölé. Aki az önmegfigyeléssel párosított „indiai” típusú meditációt végzi, az se feledkezzen bele a légzésének, az érzelmeinek és gondolatainak megfigyelésébe, mert a magasabb energiák leginkább az érzelem- és gondolatmentes állapotokban tudnak beáradni.

Ha nem garantáltan jó minőségű, a fátyol túloldaláról támogatott vezetett meditációt végzünk, akkor is fókuszáljunk egy biztosan a fátyol felett működő magas entitásra, és kérjük az ő fényének és energiáinak beáramlását – erre kiválóan alkalmas most például az új Planetáris Logosz. Sajnos a korábban „bejáratott” magas entitások szinte mindegyikének van a fátyol alatt asztrális „tükörképe”, ami egyfajta az emberek által létrehozott káprázat – így könnyen beleeshetünk ezen alacsonyabb szintű entitásokhoz való csatlakozás csapdájába, és így a megszokott komfortzónánkban maradva. Ma már számos jó minőségű vezetett meditáció elérhető, én magam is több tucatot közreadtam az „Isteni Érhálózat” keretében. Az espavo.hu oldalról letölthető hanganyagok mind megfelelnek erre a célra, de ha valaki valami újabbat szeretne, akkor szívesen küldök neki. (anti@espavo.hu) Technikai értelemben szinte mindegy, hogy mi a vezetett meditáció konkrét témája, a lényeg az, hogy mindenképp kapcsolatba kerüljünk egy fátyol feletti entitással. Ha valami szisztematikusabbat szeretnétek, javaslom Orin "Isteni Én" ciklusait.

Természetesen nem kell rigorózusan ragaszkodni a minden nap egy órás meditációhoz, de javaslom, hogy törekedjetek rá, hogy ne legyen túl sok kiesés. Ha egész nap nem volt rá alkalmatok, legalább lefekvés előtt szánjatok rá 10-15 percet, hogy belekerüljetek egy magasabb tudatállapotba, és „tisztán” és feszültségektől mentesen lépjetek be az álomállapotba.

Élvezzétek az utazást!

Anti