A harmadik szem új funkciója

Kategória:

A tavasz beköszöntével sokféle és számos energetikai impulzus hat a finomenergiák szintjén. Ezek összjátéka minden eddiginél bizonytalanabbá teszi a jövő körvonalait. Ebben a labilis és kihívásokkal telt időszakban még fontosabbá vált fényközvetítők munkája, akik a saját csatornájukon keresztül hozzák le a felsőbb szintek magas minőségeit a fátyol alá, főleg a fizikai síkra. A földi életet a finom szintekről támogató entitások – melyek összességét „spirituális hierarchiának” nevezzük – fokozott erőfeszítésekkel igyekszik fenntartani legalább egy korlátozott mértékű stabilitást, aminek révén még kielégítő lehetőséget próbálnak nyújtani a spirituális fejlődéshez.

Ennek megvalósítása érdekében a mostani napéjegyenlőség idején elindítottak egy – várhatóan több éves – projektet, melynek célja az érzelmi test teljes megújítása, kiterjesztése és harmonizálása. E komplex folyamat első lépéseként a most érkező áprilisi energiák a harmadik szem újraaktiválását támogatják. Mivel a harmadik szem használata a földi sík turbulens energiái miatt jelentősen megnehezült, először csak egy részcélra irányul az érkező energia: a harmadik szem alkalmazása révén felismerhető a hazugság, a megtévesztés, a félrevezetés, a „második szándék”. Az április elején (hatodikán éjfélig) intenzívebben beáradó energiák a harmadik szem e célra való használatát segítik. Aztán hetedikétől már kezdhetjük működtetni ezt az új funkciót – ami egyben ajánlott is, hiszen ezzel jelezzük vissza, hogy „vettük az adást”.

Ez ugyan csak egyfajta „bemelegítés”, ugyanakkor nagyon fontos eszköz is a mindennapokban. A személyes használatában nincsenek szabályok, csak arra figyelj hogy a Te harmadik szemed hogyan jelzi neked a hazugságot, a valótlanságot. Ez sokféleképpen bekövetkezhet – tapasztald ki, hogy nálad ez hogyan működik. Mellékelni fogok segítségként egy Orin-meditációt, melynek címe a Harmadik szem. Ez egy hosszú meditáció „A beavatás szertartásai” című ciklusból, amelyben ez a meditáció jó néhány előkészítő folyamat után következik. Szóval ne csodálkozz, ha nem lesz első hallásra minden világos, de ha együtt meditálsz Orinnal, közvetíti neked a harmadik szem frekvenciasávját. Kérd hozzá a most érkező támogató energiákat, és a kettő együtt segíteni fog a harmadik szem új funkciójának felélesztésében. Mivel a külföldiek közül sokan nem tudnak belépni az espavo.hu-ra, ahová feltöltöm a meditációt, számukra felajánlom, hogy ha küldtök egy emait, akkor nektek is küldök egy olyan linket, ahonnan letölthetitek. Ez utóbbi opció nem biztos, hogy tartósan elérhető lesz, szóval ha szeretnétek a meditációt, akkor mihamarabb töltsétek le.

Mindegyikőtök részvétele fontos láncszem a stabilitás fenntartásában, így azt remélem, hogy sokan elvégzitek a harmadik szemetek ezen „egyszerűsített” – bár korántsem könnyű – aktiválását, akár a megadott dátum után is, hiszen később is eredményesen elvégezhető.

Élvezzétek az utazást!

Anti

CsatolmányMéret
Orin-Harmadik_szem.mp324.06 MB