Friss energiákkal érkezik az ősz

Kategória:

E hónap 6-ára két újabb energia- és segítőhullám érkezik, melyek nyomatékosítására emberi segítséget is kérnek Hierarchia részéről.

Közülük az első a vallásos hiedelemrendszerek (beleértve az ateizmust is) közötti szakadékok megszüntetésére, „betemetésére” irányul, azt segítendő, hogy az emberek az idegenkedés – netán gyűlölködés – helyett megértéssel tekintsenek a más vallásos hiedelemrendszerek követőire. Az emberek közötti elkülönülés egyik legmilitánsabb területe a más (vallásos) hiedelmek szerint élők degradálása, annak hangsúlyozása, hogy a mi vallásunk az „igazi”, aki mást gondol, az hozzánk képest csak alacsonyabb rendű lehet. Az effajta hozzáállások gyengítésére (majd fokozatos eltörlésére) érkezik most energia, és angyali segítség. Az ehhez való személyes csatlakozást megejtheted például úgy, hogy tudatosan ellátogatsz egy a sajátodtól eltérő vallási szertartásra, meghallgatsz egy olyan előadást vagy prédikációt, ami eltér a vallásos hiedelmeidtől (természetesen az ateizmust is beleértve). Ha ez nem jön össze, gesztusként nézd meg például az „Ég velünk!” (eredetiben Keeping The Faith) című filmet. A mostani helyet túlélése szempontjából nagyon fontos a vallási tolerancia, annak tudatosítása, hogy sokféleképpen eljuthatunk az Egyetlenhez, a Forráshoz – nem csak egy, mindenki számára egyformán alkalmazható ösvény létezik.

Az e havi második témakör a pólusok tudatosítása. Ugyan az egész szocializációs folyamatunk a kettősségre, a polarításra épül, de épp emiatt elég kevéssé veszünk róla tudomást, a létezésünk egyfajta tartozékának tekintjük. Fontos hogy tudatosítsuk, hogy a mostani sok szempontból átmeneti időszakban már megjelenhetnek a trialitás (a „három pólusúság) és a noalitás (a pólusmentesség) bizonyos aspektusai is, hiszen az emberi életnél sokkal-sokkal hosszabb időtávon a dualitás, a trialitás és a noalitás váltogatja egymást.

Az adott polaritás végpontjainak, a pólusoknak a tudatosítása segíthet a választásaink és döntéseink tudatosításában is, hiszen önkéntelenül is végig kell gondolnunk a választási lehetőségeinket. Ez a fajta nem automatikus döntés mindig is fontos, hiszen mellé tehetjük még az egyik legalapvetőbb spirituális közhelyet is – mely szerint „az energia követi a figyelmet”. Szóval ha végigtekintünk a döntési lehetőségeinken, azt is tudatosíthatjuk, hogy mi az aminek energiát akarunk adni.

Az érkező energiaáramba való személyes bekapcsolódás itt a polaritás mindkét pólusára való egyidejű fókuszálással indulhat, az öltözködésben például a fekete és a fehér, az utazásokban egyet északra, egyet délre, a párkapcsolatban találkozzon a nagyon férfias a nagyon nőiessel, stb. Az életünket övező főbb polaritásokban találjunk rá a pólusokra!

Hosszasan lehetne még fejtegetni mindkét témát, de remélhetőleg ennyiből is világos, hogy mi a teendő. Természetesen az ezzel foglalkozó írások, előadások is mélyitenek az érkező energiákba való belemerülésen.

Felelevenítve egyik régi „hagyományunkat” kora ősszel kirándulunk Romániába a határhoz közeli Apuseni Nemzeti Parkba. Az itt szembe jövő természeti energiák jelentősen meghaladják a hazánkban tapasztalhatókat – magas hegyek (2000 m feletti csúcsok), vízesések, barlangok és töbrök. A kora őszi erdők gyönyörűek. Szerintem aki egyszer megtapasztalta mindig visszavágyik. A szállás Várasfenesen lesz, sikerült egy jónak tűnő új helyet találnom. (Kecskeméttől 236 km, Budapestről 80-nal több.) Október 5-8-ig. A szállás kétágyas szobákban éjszakánként kb 6000 Ft (75 lei)/fő. Az ellátás egyénileg, bár közös főzést tervezünk plusz költségtérítéssel. A szomszédos Belényesben van korrekt pénzváltó, Lidl a hazaihoz hasonló árakkal. Az odautazást mindenképpen Békéscsaba-Nagyszalonta irányából javaslom Nagyvárad elkerülésével. Még van néhány foglalható hely, pár főt Kecskemétről el is tudunk vinni. Az érdeklődők írhatnak az anti@espavo.hu címre, vagy egyszerűen válaszoljanak a hírlevélre.

Úgy tűnik a közelgő ősszel minden magasabb fordulatra kapcsol, várhatóan felgyorsulnak az energiák és így az események is.

Élvezzétek az utazást!

Anti