A Föld újra elkötelezte magát mellettünk, szeret és támogat minket

Kategória:

Az újabb és újabb frekvenciákon alapuló fegyver-kísérletek eredményeként illetve mellékhatásaként a földi emberi populáció mind nagyobb része számára zárul le a kapcsolódási lehetőség a kozmikus és csillagenergiákhoz - és ugyanez a helyzet az állati, növényi és ásványi királyságokban is. Ez az érintettek számára ellehetetleníti a spirituális fejlődést, mivel nem érinthetik meg őket az ezt kiváltó - magasabb dimenziós - impulzusok. Így megkérdőjeleződik a földi "szabad akarat iskola" létjogosultsága is.

Ebben a sanyarú helyzetben vette át az új hierarchia az irányítást, és végez számos "tűzoltó jellegű" beavatkozást, hogy meggátolja a helyzet tovább romlását. Az idei február fordulópontnak ígérkezik, a legsürgősebb vészhelyzeti intézkedések után megindultak a "nem-emberi lények" kiszorítására indított stratégiai lépések. Ennek eredményeként kijelenthetjük, hogy túl vagyunk a legsötétebb időszakon, aminek hamarosan a hétköznapjainkban is érzékelhető jelei lesznek.

Februárban minden földi lény és létforma hatalmas segítséget kap a Földtől - a Földanyától. A Föld, mint lénybolygó megerősíti elkötelezettségét minden rajta és benne élő élet és benne létező létforma számára, hogy minden lehetséges módon támogatja létezésüket és kibontakozásukat, és felszólít minden spirituális törekvőt, hogy újítsa meg a kapcsolatát a Földdel. A felszínén zajló frekvencia-manipulációk miatt időnként az eddigiektől eltérő sávokon, de minden támogatást megad az összes létforma túlélésének támogatására. fontos szerep jut ebben a spirituális törekvőknek, hogy tudatosan is megjelenjen a kapcsolat erősítésére irányuló szándék. A Föld ígérete szerint megadja mindazt a támogatást lényeinek és létformáinak, ami elveszett a kozmikus hatások leárnyékolása révén.

E hónap 6-án (illetve amikor eljut hozzád ez az információ), az a feladat, hogy kezdj (vagy kezdj ismét) rendszeresen ráhangolódni a Földre, a Föld tudatossági sávjaira, segítő energiáira, hiszen a Föld gondoskodni akar rólad, támogat téged, és ennek kifejeződését csak az korlátozhatja, ha nem, vagy nem eléggé veszel tudomást róla. Újítsd meg tehát a kapcsolatodat a Földdel, ismerd fel hogy ő elmondhatatlanul sok értelemben az ANYÁD, amíg a fizikai testedben létezel.

Végezz rendszeresen Föld-meditációkat, keresd meg azokat a sávokat, melyeken keresztül a legintenzívebben tudsz hozzá kapcsolódni. Segíthet például az espavo.hu-n (illetve a kulfold.espavo.hu-n vagy a foreign.espavo.hu-n) található 2020-as 4:4 kulcsdátum folyamat a "Planetáris újraindítás".

A hanganyag linkje: https://drive.google.com/file/d/1cs97HKkQxqBE2wEDNobNOKK4kpTHRDjy/view?u...

Az espavo-n is elérhető számos erőteljes Földdel kapcsolatos aktiválás és meditáció, de tudok továbbiakat is küldeni a fizetősök közül.

Dolgozz együtt a Földdel minden lény javára, tedd magad boldoggá ezzel!

Élvezzétek az utazást!

Anti