"Fejéről a talpára"

Kategória:

Rendkívül fontos az e havi téma - ehhez képest “érdemtelenül” rövid lesz a hírlevél. Kérem hogy mégis vegyétek nagyon komolyan, hiszen igazán fontos a célba vett terület.

Az e hó 6-ával kezdődően beáradó energia abban segít, hogy felismerjük téves hiedelmeinket, fals értelmezéseinket, alapvető félreértéseinket. Hozzásegít ahhoz, hogy rádöbbenjünk tévedéseinkre, és korrigálhassuk is azokat. Sokféle módon megtörténhet ez, például betegségen, vagy a munkánkon keresztül, lehet hogy olyan könyv kerül a kezünkbe, vagy olyan cikket dob fel a net, esetleg valamilyen tanulságos filmet, vagy videót látunk, ami szembesít minket téves gyakorlatunkkal vagy hozzáállásunkkal, elhibázott véleményünkkel vagy ítéletünkkel. Lehetnek ezek nagy léptékűek, életre szólóak, vagy mindennapi kis bakik. A lényeg, hogy pár hónapig szembe jön velünk ez a fajta energia, és újra és újra beleveri az orrunkat a hibáinkba. Amikor ez megtörtént, már aznap, vagy másnap - először 7-én - tehetünk egy gesztust, mellyel kifejezzük változtatási szándékunkat, mellyel helyesbítjük eddigi téves mintázatainkat.

Kaptunk még egy “szorgalmi feladatot” is erre a hónapra: akiknek nem elég az előző beérkező energiával végzett munka, azok dolgozhatnak a másik, szintén 6-ától érkező energiaárammal, ami abban segít, hogy felismerjük, hogy kik voltak azok, akik erőteljesen hatottak az életünkre, a viselkedésünkre vagy a világszemléletünkre, vagy egyszerűen jelentős segítséget vagy támogatást nyújtottak nekünk - és hogy ezek közül kik voltak azok, akiknek ezt nem köszöntük meg (mert nem volt rá alkalom, mert akkor észre se vettük, hogy mit köszönhetünk neki, mert nem gondoltuk úgy, hogy ezért hálásnak kéne lennünk, stb.) Aztán a következő nap kifejezhetjük a köszönetünket, hálát adhatunk, akár a távolból is, vagy már nem élő személynek is, de ha az illető még elérhető közelségben van, akkor javaslom ennek személyes kifejezését. Azt is ajánlják, hogy akár szokást is csinálhatunk ebből, és havonta-kéthavonta kereshetünk újra és újra olyan személyeket, akiknek hasonló okokból hálásak vagyunk.

Végezetül egy személyesebb bejelentés: szembe jött velem egy olyan terápiás technika, ami 25 év terápiás gyakorlat után is meglepett és elképesztően működőképesnek tűnik. Ez Dolores Cannon QHHT-technikája (Quantum Healing Hypnosis Therapy, vagyis kvantum gyógyító hipnoterápia). Egy viszonylag mély transz-szerű állapotban nemcsak előző létformáinkba utazhatunk el, hanem megszólíthatjuk lényünk egyik legmélyebb részét is - illetve leginkább az szólit meg minket :-). Ez utóbbi révén nagyon jelentős, felgyorsított gyógyulási folyamatokon is keresztülmehetünk. Dolores számos esetben egyetlen ülés alatt visszafordított akár súlyos rákos eseteket. Mindezzel együtt számomra leginkább a spirituális fejlődésre, az önismeretre gyakorolt hatása tűnik elképesztőnek. Ez a lényünk olyan része, akik mindent tud rólunk, bármit kérhetünk vagy kérdezhetünk tőle, és ő a saját hangunkon megadja rá a választ, feloldja a blokkokat, visszafordítja a megbetegedéseket, nagyban kiterjeszti az érzékelést és a tudatosságot.

Decembertől én is tartok QHHT-üléseket. Minden fölösleges hókusz-pókusztól mentes egyszerű, kiforrott technika, várom az érdeklődők jelentkezését! Az érdeklődés természetesen nem jelent semmilyen előzetes elköteleződést. Nagyon inspiráló Dolores két könyve: “Az önkéntesek három hulláma” illetve a “A kert őrzői”. Nagyon hatékony a terápia azok számára is, akiknek UFO-elrablásos traumája van, főleg “A kert őrzői” teljesen új kontextusba helyezi ezeket.

Sok kihívást hordoznak a most érkező energiák, így sok hozadékuk is lehet!

Élvezzétek az utazást!

Anti