Február - a lassítás hónapja

Kategória:

Ebben a hónapban minden eddigitől eltérő, teljesen új módszerrel próbálják korlátozni a Hierarchia részéről a szabad akarat “túlkapásait”. Ugyan eddig nem említették, de a “Zónát” tanulmányozva kiderült, hogy amikor megtervezték a Szabad Akarat Zónáját, tartozott hozzá egy optimálisnak tekintett “bejárási sebesség”, amit szimbolikusan kalibrálhatunk a gyaloglás tempójaként 5 km/órára.

Ez a sebesség a mostanában sokat emlegetett “alacsony energiájú ütközésekkel” a tervek szerint lehetővé tette (volna), hogy akár egyetlen inkarnáció során elérhessék a megvilágosodást - vagyis kijárhassák a Szabad Akarat Iskoláját - mindazok, akik itt testet öltöttek. A korábbi hírlevelekben taglalt módon azonban az emberi fejlődés a Földön eltérült ettől a tervezett pályától, egyrészt a korábban már említett erőszak és agresszió elharapódzásától, és az ennek kapcsán felhalmozódott karma révén. Van azonban egy másik paraméter is, a fenn említett “bejárási sebesség”, ami jelentősen megváltozott. A sok szempontból optimálisnak tekinthető sebesség néhányaknál akár százszorosára is növekedett, ők nagyon gyorsan be tudják járni a zóna teljes spektrumát, a nagy sebesség révén kisodródnak a szélére, és minden lehetőséget kipróbálva kezdik uralni a teljes Zónát. Ez sajnos rendkívül élvezetes a számukra, így tendenciózusan hajlamosak visszatérni ide, és újra és újra ismét “uralási pozícióba” kerülni - vagyis újra és újra uralni a fejlődés földi tendenciáit, mondhatni a saját tetszésük szerint.

Mindezek miatt olyan döntés született, hogy szigorú “sebességkorlátozást” vezetnek be, a leggyorsabbak számára erősen élettartam-rövidítő szankciókkal, hogy egyre kevesebben érjenek el a Zóna peremvidékeiig. Akik mégis “cikázni” akarnak, az eredetileg tervezettnél lényegesen rövidebb inkarnációra számíthatnak. Az 500-zal menők néhány éven belül kiléphetnek az inkarnációból, az tolerálható maximum valahol az autópálya-tempó körül lesz, úgy 130-150 km/óra.

A február 6-án érkező energia abban fog segíteni, hogy mindenki lelassulhasson az 5 km/órás tempóra, amikor egyfajta “felsóhajtás” lesz érzékelhető, valamiféle megkönnyebbülés, felszabadulás a “civilizációs nyomás” alól. A 7-ei gesztus pedig az lehet, hogy ezzel a sebességgel végrehajtunk egy konkrét cselekvést.

Az üzenet felhívja a figyelmünket, hogy a tavalyi hírlevelek ajánlásai szerint folytassuk egyrészt a minimum napi 5-10 perces rajzolást, vagy az agy-kéz koordináció más bevezetett gyakorlatát, illetve hogy tudatosítsuk, hogy állandóan meg kell újítanunk a társadalom szövetének újraszövését azáltal, hogy önzetlenül segítünk legalább egy valakit, és ezen túl arra is ügyeljünk, hogy az, akit segítünk szintén segítsen valakit önzetlenül, hogy ezáltal is erősödjön és sűrűsödjön az újraszőtt szeretet-szövet.

A február sokféle változást hoz: a Föld magjának elmozdulása megváltoztatta a gravitációt néhány tized százalékkal, de ez az apró változás is jelentős problémákat okozhat sokaknak. A fizikai közérzet megingása, kisebb-nagyobb betegségek vagy érzelmi hullámvasút megélése néhány hétig gyakori esemény lehet. Asztrológiai kontextusban is problémát okozhat, hogy az összes bolygó a horizont alatt mindössze négy jegyben összpontosul - szóval kihívásokkal telt hónap áll előttünk.

A múlt héten megkaptam a QHHT-oklevelemet. A jövő héten elkészül egy rövid könyvecske fordítása arról, hogy mi mindenre - köztük szinte az összes betegségre - alkalmazták sikerrel ezt a mélyhipnózisos technikát. A könyv leírja, hogy mire lehet számítani a terápiás folyamatban, és hogyan kell felkészülni rá. Mivel sajnos jogvédett az anyag, így nem tudom közreadni, de elküldöm az érdeklődőknek. Egyelőre írhattok az anti@espavo.hu címre, ha esetleg fokozódik az érdeklődés, majd csinálok egy külön QHHT-fiókot. Február-márciusban még nagy kedvezménnyel csinálom a kezeléseket a formális “betanulás” időszakában - Dolores a gyakorlottság fokozódásával javasolta emelni a tarifát. Ő maga a legsúlyosabb betegeket is fogadta, és így is 90% feletti hatékonyságot ért el - remélem hogy idővel én sem sokkal maradok le tőle.

Élvezzétek az utazást!

Anti