2011 - év végi energiák és programok

Kategória:

A 11:11:11 utáni időszakban egyre inkább személyre szabott energiák érkeznek mindannyiunk számára. A planetáris, illetve emberiség-szintű energiák jó része lehorgonyzódott, ekkortól mindenkinek még azzal kell foglalkoznia, amit eddig kevésbé integrált. Erre az év során a Karácsony időszaka mellett jó alkalom a két még hátralévő idei kulcsdátum: 12:12 az Univerzális Napforduló, amikor igazodunk a Galaktikus Maghoz, és a téli napforduló napja 21-e, pont egy évvel a maja naptár utolsó napja előtt.

Mindkét dátumot nagyon jelentősnek érzem a továbbhaladás szempontjából - azt hiszem, hogy szinte mindenkinek hatalmas lehetőséget adhatnak a továbblépésre. Mindkét napot szeretném egy-egy meditációs estével is nyomatékosítani - kérem jelezzétek érdeklődéseteket, mert a helyszín a létszám függvényében alakul - 3-3 folyamat (meditáció) lesz, a hozzájárulás alkalmanként 2.500 forint.

E hét végén és a jövő hét végén két hosszabb alkalom is lesz az önmagunkon végzett munkára:

Témája miatt széles körű érdeklődésre tarthat számot Orin egyik klasszikusa a "szertartások" sorozatból. Nagyon sok kommentárral, melyeket még kiegészítek a tradíció és a teozófusok néhány, a beavatással kapcsolatos tanításával.
Különös gondot szeretnék fordítani a "beavatás" fogalmának tisztázására, illetve ennek sokrétű megtapasztalására is.

Az eredeti szemináriumon 12 Orin-folyamat hangzott el, melyekkel dolgozni fogunk, emellett DaBen, illetve Sanaya és Duane számos kommentárja is. Főleg a fej közepében illetve a fejtetőn lévő két központ felébresztésével fogunk dolgozni.

Lássuk az eredeti anyaghoz fűzött ismertetőt:

A Beavatási Szertartások sorozat keretében a fej központ, az ezerszirmú lótusz felébresztésével kell foglalkoznod. Ez a központ ismertet meg a Mennyei Akarattal, mert harmóniában él az univerzummal. Megnyit lelked magasabb elméje előtt, bölcsességgel gyarapítja a szeretetet és fénnyel mutat utat a többieknek.

Ez a központ ismeri a lelked Akaratát, és közvetíteni képes ezt az akaratot a személyiségedhez. Orin olyan utazásokra fog elvinni, amikor a lélek síkján barangolsz, hogy találkozz a lelkeddel és összeolvadj vele, és hogy hozzáláss a fény felébresztésének folyamatához a fejedben, mert ettől fogod meglátni a lelked szemén keresztül az életedet. Amikor ez a felébredés megtörtént, akkor válik a harmadik szemed, amit neveznek az ajna központnak is, a személyiség irányítójává. A legtöbb ember a szolár plexus központból indíttatva tevékenykedik, az érzelmek és a személyes akarat központjából. Az emberiség a fejlődése nyomán aztán már inkább egy felébredt ajna központból kiindulva fog tevékenykedni, az életet egy magasabb, lelki szintről fogja vezetni, amihez már nem érnek fel az alantasabb érzelmek vagy a személyiség vágyai.
Ezen a tanfolyamon elsajátítasz majd módszereket a harmadik szem munkához, hogy a különféle döntésekre a lelked szemén át nézhess, hogy beleláss az időbe és tisztábban érzékelhesd előrehaladottabb döntéseidet. Olyan módszereket is megtanulsz, melyekkel másoknak közvetíthetsz. Segíthetsz nekik felébreszteniük saját lelkük látomását, hogy ők is előrehaladottabb döntéseket hozhassanak és tisztábban lássák a saját életüket.

Orin módszereket mutat majd a szolár plexus központod átalakítására, amitől a személyes akaratod jobban összehangolódik a lelked akaratával és a Mennyei Akarattal. El fogsz utazni minden élet forrásához, az Egy(ség)be. Itt tudod megtapasztalni a forrás energiát, miközben túlhaladsz a lelkeden a Monádodhoz, jobban megnyílsz és együtt rezonálsz a Mennyei Akarat áramlásával.

Dolgozni fogunk mentális permanens atomoddal, a mentális tested 'magjával', hogy az 'Isten elméje' gondolatait, ötleteit és fényét be tudd engedni áramlani a mentális testedbe. Egy jobban kifinomult mentális testnek a gondolatai még pozitívabbak, még inkább szeretőek, többet fog fel az életed nagyobb képéből és tisztábban szerezhet ideákat az Univerzális Elmétől.
Meg fogod tanulni, hogy miként hozzad át a lelked energiáját a hangodon, hogy a lelkedként csatornázhass vagy beszélhess. Elsajátíthatod, hogy hogyan adj magadnak tanácsot, hogyan engedd magadhoz szólni a lelkedet és ezáltal tapasztald meg még teljesebben a szeretetét és a jelenlétét.

DaBen és Orin egyénileg fog közvetíteni neked, továbbá előhívják azokat a fény lényeket, akik felelősek az ezerszirmú lótusz felébresztése beavatás átadásáért. Találkozni és dolgozni fogsz személyes patrónusoddal vagy vezetőddel is, aki régtől fogva várja ezt az időt, hogy segíthessen a fej központod felébresztésében, ennek a beavatásnak a révén. DaBen továbbítani fog sok ön-fejlesztő és frekvencia gyakorlatot, továbbá ezeket messze meghaladó állapotokat is, beleértve az Egység kezdeti állapotait is. Képes leszel megtapasztalni ezeket mindaddig a fokig, ameddig a finom energiákat érzékelő képességed terjed. A fénytested készségeinek növekedésével új élményeket szerezhetsz minden alkalommal, amikor erre figyelsz.

A Beavatás végső és átalakító utazása alkalmából Orin előhívja a Fény egyik Nagy Lényét, aki ezt a Beavatást végzi a fej központon, hogy alkalmazza a Beavatás Pálcáját, stabilizálja az addig elért eredményeket, stimulálja a csakráid felébredését és segítsen abban, hogy megismerd a lelkedet és a lelkedként élj. Találkozni fogsz számos kommentárral Duane és Sanaya részéről, valamint sok DaBen és Orin csatornázással.

Pénteken fél ötkor kezdünk a Reiki Kuckóban, valószínűleg szombat-vasárnap is ott folytatjuk 10-től mindkét napon. Csak péntek este fixálódik pontosan, hogy hol leszünk. Ha jelzitek részvételi szándékotokat, minden érdeklődőt értesítek a szombat-vasárnapi helyszínről.

Hozzájárulás: 13.000 forint (hanganyaggal 18.000)

A jövő hét végén Orin és Daben életfeladat (életcél) kurzusával dolgozunk, ami ugyan sok szálon kapcsolódik a beavatáshoz, de abszolút "élvezhető" minden előkészület nélkül is:

A meditációk:

Korai önkép és álmok áttekintése
A felsőbb én perspektívája az életcélról
A lélek perspektívája az életcélról
Az életcél "csillag-perspektívája"
Találkozás a Mesterrel és a lélek-csoportoddal
Utazás a Shamballába
Az akadályok átalakítása
Felébredés - utazás és áttekintés
Szertartás Szanat Kumárával - a Planetáris Logosszal

A lótusz ékkövének megnyitása
A Mester közvetítésének befogadása
Mesterré válás - közvetítés másoknak

Tudatosítjuk az énünk különböző szintjeit, és a szintek némileg eltérő időskálájú célkitűzéseit, majd elhelyezzük magunkat ebben a rendszerben.

16-án péntek délután fél 5-kor találkozunk a Reiki Kuckóban - a folytatás helyszínét illetően a jövő hét folyamán tudok többet.

Az év utolsó nagy programja a két ünnep között lesz, egyelőre úgy néz ki, hogy december 30-án este 6-tól. Rendhagyó, az eddiginél szélesebb skálájú sejtemlékezet-tisztítást szeretnék végezni, melyre - energetikailag - meghívjuk az összes valaha (vagy éppen most) a Kárpát-medencébe inkarnálódott összes entitást. Ezzel a széles spektrumú tisztító folyamattal szeretném lezárni a 2011-es évet, hogy "tiszta lappal" léphessünk be 2012-be. Dolgozni fogunk a három világ összekapcsolásán is, amit már előkészítettünk a Föld-tanításokkal foglalkozó alkalmak idején. Kérem erre az alkalomra is jelezzétek az érdeklődéseteket, hogy megfelelő helyszínen tudjunk összejönni.

Csütörtökönként este negyed 7-től Új Föld Klub.

Fontos fázisába érkezett a Föld ébredési folyamata - érdemes összehangolódni a Földdel, akár hetente újrakalibrálni a kapcsolatot vele, például a Föld kristálymagján keresztül.

Élvezzétek az utazást!

Anti

CsatolmányMéret
Beavatás_szertartásai.jpg176.33 KB
letcél.jpg165.41 KB