2010. júniusi hírlevél

Kategória:

Gyorsan elérkezett az éves energiacsúcs – bár időjárási értelemben eddig nem a tűz, hanem inkább a víz-analogon energiák domináltak (de most fejeződött be a Víz Kapuk lehorgonyzása is). Ezzel együtt is – áttekintve az év hátralévő részét - a június 21-ei nyári napforduló az évkörben a tűz-energiák „csúcsra járatásának” kezdete, a tapasztalatok szerint ekkortól már szinte az év végéig egyre csak „fokozódik a helyzet” energetikai értelemben. A Föld Nap körüli pályájának természetes ritmusa szerint nyár végével le kellene nyugodniuk az energiáknak, és kezdődne egyfajta befelé fordulás, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján 2012-ig erre nem igazán számíthatunk. Idén is a júliusi 7:7 után októberben a 10:10:10 kulcsdátum nagyon erősnek ígérkezik, és onnan már csak két hónap az év végi újabb két felemelkedési hullám.

Energetikai értelemben is egyre „szürreálisabb” a világ, egyre jobban beleérnek a mindennapi életünkbe a spirituális dimenziók, egyre közvetlenebbül befolyásolják a mindennapi életünk történéseit. Mind a klímaváltozás, mind a pénzügyi válság újabb fejleményei, de a tektonikus mozgások is a minden szintet átjáró változás előjelei. Minden azt üzeni: „menj együtt Te is a változással, változz együtt vele, különben téged is maga alá temet!”.

A budapesti 24 hónapos iskola május végi megkezdésével számomra is megnyilvánult mindez. Erre „rátett egy jó nagy lapáttal” a múlt hétvégi kecskeméti „Fénytested felébresztése”. Nagyon magas, nagyon intenzív energiákban töltöttük a hétvégét, a lélek és monád (vagyis egyedi Szellemünk) szintje között.

És ez folytatódni fog e hét végén, Orin Isteni Énnel kapcsolatos első meditációs ciklusával, ami meditációban a „csúcsok csúcsa”. Már több alkalommal megemlítettem, hogy mind elméletileg, mind gyakorlatilag ez egyelőre a lehető legmagasabb, legelsöprőbb meditációs tapasztalat. A legmagasabb elméletileg elérhető szintre visz (a monád, az Orin által tanított Isteni Én szintjére), és nagyon kiforrott, nagyon tiszta folyamatokkal. Egyediségünk lehető legmagasabb szintjéről érkeznek ezek az impulzusok – az inspirációs magok - segítségükkel a Szellem energiáját horgonyozhatjuk le a testünkben, a fizikai síkon. Június 11-12-13-án Budapesten lesz az összesen 12 meditáció. Azt kérném, hogy a konkrét érdeklődők jelezzék nekem, hogy péntek délelőtt (10-kor) kezdhetünk-e, vagy jobb lenne a péntek délutáni kezdés (3 órakor). Pénteken (és valószínűleg vasárnap is) az Anahitában leszünk, a szombati helyszín még függőben van. (Valószínűleg a II. kerület Csalán utca 42/B alatt lesz – pénteken megbeszéljük a részleteket).

A nyári napforduló ünneplésére a tavaszi napéjegyenlőséghez hasonlóan Kecskeméten terveztem programot – illetve, ha jó idő lesz, kimegyünk valamelyik környékbeli energiahelyre. Ismét szimbolikus összegű hozzájárulás lesz (napi 2-3000 forint), amiben az ebéd is benne van (június 19-20-án).

A hónap utolsó hétvégéjén pedig a budapesti 24 hónapos iskola második része lesz az Anahitában. Ennek témája az emberi létezés alapkérdéseinek, a szabad akarat iskolájának megértése. Létünk alapkérdéseinek tisztázása után a lehetséges gyógyulási, terápiás folyamatokkal dolgozunk – igen széles perspektívából. Emellett szabad mozgásos tánc, és csakralégzés is része a tervezett programnak. Pénteken az „elméleti összefoglaló” szombat-vasárnap a gyakorlatok. Nem szükséges hozzá az előző alkalom ismerete. Önmagában is ez az egyik legfontosabb tanítása az Új Energiáknak.

A programok:

Minden csütörtök este 6-tól Új Föld Klub Budapesten a Reiki Kuckóban (Veres Pálné u. 14. II. lépcsőház, II. emelet 24-es kapucsengő 5811 a kapukód)

Június 11-13. Orin Isteni Énnel kapcsolatos első ciklusa: "Az egód meghaladása - az új Te megszületése" összesen 12 vadonatúj, minden eddiginél erősebb, mélyebb meditációval - és sok kommentárral. (Napi 5.000 - ha a péntek is egész napos lesz + a hanganyag)

Június 18. este 7-től Kecskeméten nálunk: Új Föld Klub

Június 19-20. Kecskeméten nálunk: a nyári napforduló energiáinak lehorgonyzása

Június 25-27. A budapesti 24 hónapos iskola második része: az emberi létezés alapsajátosságainak megértése és ehhez kapcsolódó alapvető terápiás folyamatok. A terápiás rendszerek áttekintése. Az első alkalom ismerete nélkül is nagyon hasznos! (Hanganyag nélkül 12.000/fő, hanganyaggal 16.000/fő)

Élvezzétek az utazást!

Anti